अपने पिया की मीरा बनी रे जोगणिया भजन लिरिक्स | apne piya ki meera bani re joganiya bhajan lyrics

349

अपने पिया की मीरा बनी रे जोगणिया भजन लिरिक्स

अपने पिया की मीरा बनी रे जोगणिया भजन लिरिक्स apne piya ki meera bani re joganiya meera bai bhajan hindi lyrics

।। दोहा ।।
कृष्णा थे भल आवजो, शरद पूनम री रैण।
था बिन घडी नी आवडे म्हारा बिलख लागे नैण।


~ अपने पिया की मीरा बनी ~

अपने पिया की मीरा ,
बनी रे जोगनियाँ।
आवो नी पधारो म्हारा सांवरिया ,
ओ म्हारा सांवरिया।
मीरा बनी रे जोगनियाँ।


मनडे रो मोर थारा ,
दर्शन खातिर तरसे है।
आँख प्यारा आसुडा ,
सावण ज्यू बरसे है।
टप टप पलका सु नैण भरिया।
हो काना ! टप टप पलका सु नैण भरिया,
मीरा बनी रे जोगणिया।
अपने पिया की मीरा ,
बनी रे जोगनियाँ। टेर।


घर रा तो लोग म्हाने ,
बावळी बतावे है।
संग री सहेल्या म्हें पे ,
आगली उठावे है।
हसी उड़ावे नैना टाबरिया।
हो काना ! हसी उड़ावे नैना टाबरिया,
मीरा बनी रे जोगणिया।
अपने पिया की मीरा ,
बनी रे जोगनियाँ। टेर।


सुख सारा छोड़िया में ,
मोहन थारे कराने।
भगवा सा वेष करिया ,
आई थारे बारणे।
छोड्या परिवार छोड्या सासरिया।
हो काना छोड्या परिवार छोड्या सासरिया,
मीरा बनी रे जोगणिया।
अपने पिया की मीरा ,
बनी रे जोगनियाँ। टेर।


चाहे जितने दुःख दे ले ,
चाहे ज्यू परख ले।
एक बात म्हारी तू ,
कान खोल सुण ले।
तू मोहन में तेरी जोगनियाँ।
हो काना ! तू मोहन में तेरी जोगनियाँ,
मीरा बनी रे जोगणिया।
अपने पिया की मीरा ,
बनी रे जोगनियाँ। टेर।


जरूर पढ़ें :- थारोडी सेजा भूली सांवरा

जरूर पढ़ें :- रुत आया बोले मोरा जी

meera bai bhajan hindi lyrics in English

~ apne piya ki meera bani re joganiya ~

apne piya ki meera,
bani re joganiya.
aavo ni padharo mhara sanwariya,
o mhara sanwariya.
meera bani re joganiya.


mande ro mor thara,
darshan khatir tarse hai.
aankh pyara aasuda,
savan jyu barse hai.
tap tap palka su nain bhariya,
ho kana tap tap palka su nen bhariya.
meera bani re joganiya.
apne piya ki meera,
bani re joganiya.


ghar ra to log mhane,
bavali batave hai.
sang ri sahelya mhe pe,
aagali uthave hai.
hasi udave naina tabriya.
ho kana hasi udave nena tabriya.
meera bani re joganiya.
apne piya ki meera,
bani re joganiya.


sukh sara chodiya me,
mohan thare karane.
bhagwa sa vesh kariya,
aai thare barane.
chodya parivar chodya sasriya.
ho kana chodya parivar chodya sasriya.
meera bani re joganiya.
apne piya ki meera,
bani re joganiya.


chahe jitne dukh de le,
chahe jyu parakh le.
ek bat mhari tu,
kan khol sun le.
tu mohan me teri joganiya.
ho kana tu mohan me teri joganiya.
meera bani re joganiya.
apne piya ki meera,
bani re joganiya.


जरूर पढ़ें :- नदियाँ रो नीर सांवरा

जरूर पढ़ें :- घुंघरू छम छमा छम बाजे रे

मीरा बाई के भजन इन हिंदी

~ अपने पिया की मीरा बनी रे जोगणिया ~

अपने पिया की मीरा ,बनी रे जोगनियाँ।
आवो नी पधारो म्हारा सांवरिया ,ओ म्हारा सांवरिया।
मीरा बनी रे जोगनियाँ।

मनडे रो मोर थारा ,दर्शन खातिर तरसे है।
आँख प्यारा आसुडा ,सावण ज्यू बरसे है।
टप टप पलका सु नैण भरिया।
हो काना ! टप टप पलका सु नैण भरिया,
मीरा बनी रे जोगणिया।
अपने पिया की मीरा ,बनी रे जोगनियाँ। टेर।

घर रा तो लोग म्हाने ,बावळी बतावे है।
संग री सहेल्या म्हें पे ,आगली उठावे है।
हसी उड़ावे नैना टाबरिया।
हो काना ! हसी उड़ावे नैना टाबरिया,
मीरा बनी रे जोगणिया।
अपने पिया की मीरा ,बनी रे जोगनियाँ। टेर।

सुख सारा छोड़िया में ,मोहन थारे कराने।
भगवा सा वेष करिया ,आई थारे बारणे।
छोड्या परिवार छोड्या सासरिया।
हो काना छोड्या परिवार छोड्या सासरिया,
मीरा बनी रे जोगणिया।
अपने पिया की मीरा ,बनी रे जोगनियाँ। टेर।

चाहे जितने दुःख दे ले ,चाहे ज्यू परख ले।
एक बात म्हारी तू ,कान खोल सुण ले।
तू मोहन में तेरी जोगनियाँ।
हो काना ! तू मोहन में तेरी जोगनियाँ,
मीरा बनी रे जोगणिया।
अपने पिया की मीरा ,बनी रे जोगनियाँ। टेर।

moinuddin manchala bhajan lyrics

भजन :- अपने पिया की मीरा बनी रे
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- मोर छड़ी लहराई रे

जरूर पढ़ें :- जोगीड़ा ने जादू कीनो रे 

पिछला लेखथारोडी सेजा भूली सांवरा नवसरहार भजन लिरिक्स | tharodi seja bhuli navsarhar sorath bhajan lyrics
अगला लेखराधे राधे जपो चले आएंगे बिहारी भजन लिरिक्स | radhe radhe japo chale aaenge bihari bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

3 × three =