मंदिर जाती मीरा ने गिरधारी मिल गयो रे भजन लिरिक्स | sanwariyo jadu kar gayo re bhajan lyrics

5405

मंदिर जाती मीरा ने गिरधारी मिल गयो रे भजन लिरिक्स

मंदिर जाती मीरा ने गिरधारी मिल गयो रे भजन sanwariyo jadu kar gayo re meera bai bhajan lyrics in hindi

।। दोहा ।।
मीरा जन्मी मेड़त, और परणाई चित्तोड़।
राम भजन प्रताप से , सकल सृषि शिर मोर।


~मंदिर जाती मीरा ने ~

मंदिर जाती मीरा ने ,
सांवरियो मिल गयो रे।
श्याम काई जादू कर गयो रे ,
सांवरियो जादू कर गयो रे।


मीरा ने राणो समझावे ,
काई होग्यो थारे क्यों न बतावे।
फीका पड़ गया नैण ,
फरक बोली में पड़ गयो रे।
श्याम काई जादू कर गयो रे ,
सांवरियो जादू कर गयो रे। टेर।


मनमोहन है पति हमारा ,
वो है सब जग का रखवाला।
चुरा लिया दो नैन ,
दिल को तालो जड़ गयो रे।
श्याम काई जादू कर गयो रे ,
सांवरियो जादू कर गयो रे। टेर।


मीरा ने राणो समझावे ,
बड़ा घरा की लाज गमावे।
कुल के लगा दियो दाग ,
पति जीवतडो मर गयो रे।
श्याम काई जादू कर गयो रे ,
सांवरियो जादू कर गयो रे। टेर।


आज मिले म्हाने बनवारी ,
पल पल जाऊ में बलिहारी।
गाता राधेश्याम मीरा ने ,
गिरधर मिल गयो रे।
श्याम काई जादू कर गयो रे ,
सांवरियो जादू कर गयो रे। टेर।


जरूर पढ़ें :- दासी जान ने दर्शन दीजो

जरूर पढ़ें :- आ बदनामी लागे मीठी

meera bai bhajan lyrics in hindi

~ sanwariyo jadu kar gayo re ~

mandir jati meera ne,
sanwariyo mil gayo re.
shyam kai jadu kar gayo re,
sanwariyo jadu kar gayo re.


meera ne rano samjhave,
kai hogyo thare kyu n batave.
fika pad gaya nain,
farak boli me pad gayo re.
shyam kai jadu kar gayo re,
sanwariyo jadu kar gayo re.


manmohan hai pati hamara,
wo hai sab jag ka rakhwala.
chura liya do nain,
dil to talo jad gayo re.
shyam kai jadu kar gayo re,
sanwariyo jadu kar gayo re.


meera ne rano samjhave,
bada ghara ki laj gamave.
kul ke laga diyo daag,
pati jivatdo mar gayo re.
shyam kai jadu kar gayo re,
sanwariyo jadu kar gayo re.


aaj mile mhane banvari,
pal pal jau me balihari.
gata radheshyam meera ne,
girdhar mil gayo re.
shyam kai jadu kar gayo re,
sanwariyo jadu kar gayo re.


जरूर पढ़ें :- दूर नगरी बड़ी दूर नगरी

जरूर पढ़ें :- बनवारी रे जीने का सहारा

मीरा बाई के भजन इन हिंदी

~ सांवरियो जादू कर गयो ~

मंदिर जाती मीरा ने ,सांवरियो मिल गयो रे।
श्याम काई जादू कर गयो रे ,सांवरियो जादू कर गयो रे।

मीरा ने राणो समझावे ,काई होग्यो थारे क्यों न बतावे।
फीका पड़ गया नैण ,फरक बोली में पड़ गयो रे।
श्याम काई जादू कर गयो रे ,सांवरियो जादू कर गयो रे। टेर।

मनमोहन है पति हमारा ,वो है सब जग का रखवाला।
चुरा लिया दो नैन ,दिल को तालो जड़ गयो रे।
श्याम काई जादू कर गयो रे ,सांवरियो जादू कर गयो रे। टेर।

मीरा ने राणो समझावे ,बड़ा घरा की लाज गमावे।
कुल के लगा दियो दाग ,पति जीवतडो मर गयो रे।
श्याम काई जादू कर गयो रे ,सांवरियो जादू कर गयो रे। टेर।

आज मिले म्हाने बनवारी ,पल पल जाऊ में बलिहारी।
गाता राधेश्याम मीरा ने ,गिरधर मिल गयो रे।
श्याम काई जादू कर गयो रे ,सांवरियो जादू कर गयो रे। टेर।

meera bai ke bhajan video

भजन :- श्याम काई जादू कर गयो रे
गायक :- क एल शर्मा
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- एक मीरा एक राधा

जरूर पढ़ें :- विणो बाजे सांवरिया थारे नाम रो

पिछला लेखदासी जान ने दर्शन दीजो भजन लिरिक्स | Dasi Jaan Kar Darshan Dijo bhajan lyrics
अगला लेखनेडा नेडा रहिजो दूर मती जाइजो भजन लिरिक्स | Neda Neda Rahijo Dur Mat Jaijo bhajan lyrics

1 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

two × 1 =