नेडा नेडा रहिजो दूर मती जाइजो भजन लिरिक्स | Neda Neda Rahijo Dur Mat Jaijo bhajan lyrics

126

नेडा नेडा रहिजो दूर मती जाइजो भजन लिरिक्स

नेडा नेडा रहिजो दूर मती जाइजो भजन Neda Neda Rahijo Dur Mat Jaijo meera bai ke bhajan in hindi lyrics

।। दोहा ।।
जो में एड़ो जाणती, के प्रीत किया दुःख होय।
नगर ढिंडोरो पीटती, प्रीत न करियो कोय।


~ नेडा नेडा रहिजो ~

नेडा नेडा रहिजो ,
थे दूर मत जाइजो।
लागोड़ी प्रीत निभाइजो ,
म्हारा हरि निर्मोया।
मीरा रे भेळा भेळा रहिजो ,
म्हारा कृष्ण कन्हैया।


सब देवो में आप बड़ा हो।
ज्यू तारा बिच चंदा ,
म्हारा नागर नन्दा।
नेडा नेडा रहिजो ,
थे दूर मत जाइजो।
लागोड़ी प्रीत निभाइजो ,
म्हारा हरि निर्मोया। टेर।


वृंदावन में रास रचायो।
खेले गोपी संग चंदा ,
म्हारा नागर नन्दा।
नेडा नेडा रहिजो ,
थे दूर मत जाइजो।
लागोड़ी प्रीत निभाइजो ,
म्हारा हरि निर्मोया। टेर।


मोर मुकुट पीताम्बर सोहे।
ऊपर फूल सुगन्धा ,
म्हारा नागर नन्दा।
नेडा नेडा रहिजो ,
थे दूर मत जाइजो।
लागोड़ी प्रीत निभाइजो ,
म्हारा हरि निर्मोया। टेर।


आप गया हरि द्वारका जी।
म्हाने भलाय गया घर रा धंधा ,
म्हारा नागर नंदा।
नेडा नेडा रहिजो ,
थे दूर मत जाइजो।
लागोड़ी प्रीत निभाइजो ,
म्हारा हरि निर्मोया। टेर।


काली देह पर नाग नाथियो।
फण फण नाच करन्ता ,
म्हारा नागर नन्दा।
नेडा नेडा रहिजो ,
थे दूर मत जाइजो।
लागोड़ी प्रीत निभाइजो ,
म्हारा हरि निर्मोया। टेर।


बाई मीरा केवे प्रभु गिरधर नागर।
है सायर ने बंधा ,
म्हारा नागर नन्दा।
नेडा नेडा रहिजो ,
थे दूर मत जाइजो।
लागोड़ी प्रीत निभाइजो ,
म्हारा हरि निर्मोया। टेर।


जरूर पढ़ें :- मंदिर जाती मीरा ने

जरूर पढ़ें :- दासी जान ने दर्शन दीजो

meera bai ke bhajan in hindi lyrics

~ Neda Neda Rahijo Dur Mat Jaijo ~

neda neda rahijo,
the dur mat jaijo.
lagodi preet nibhaijo,
mhara hari nirmoya.
meera re bhela bhela rahijo,
mhara krishna kanhaiya.


sab devo me aap bada ho.
jyu tara bich chanda,
mhara nagar nanda.
neda neda rahijo,
the dur mat jaijo.
lagodi preet nibhaijo,
mhara hari nirmoya.


virdavan me ras rachayo.
khele gopi sang chanda,
mhara nagar nanda.
neda neda rahijo,
the dur mat jaijo.
lagodi preet nibhaijo,
mhara hari nirmoya.


mor mukut pitambar sohe,
upar ful sugandha,
mahra nagar nanda.
neda neda rahijo,
the dur mat jaijo.
lagodi preet nibhaijo,
mhara hari nirmoya.


aap gaya hari dwarka ji.
mhane bhalay gaya ghar ra dhandha,
mhara nagar nanda.
neda neda rahijo,
the dur mat jaijo.
lagodi preet nibhaijo,
mhara hari nirmoya.


kali deh par nag nathiyo.
fan fan nach karanta,
mhara nagar nanda.
neda neda rahijo,
the dur mat jaijo.
lagodi preet nibhaijo,
mhara hari nirmoya.


bai meera keve prabhu girdhar nagar .
hai sayar ne bandha,
mhara nagar nanda.
neda neda rahijo,
the dur mat jaijo.
lagodi preet nibhaijo,
mhara hari nirmoya.


जरूर पढ़ें :- आ बदनामी लागे मीठी

जरूर पढ़ें :- बनवारी रे जीने का सहारा

मीरा बाई के राजस्थानी मारवाड़ी भजन

 नेडा नेडा रहिजो दूर मती जाइजो ~

नेडा नेडा रहिजो ,थे दूर मत जाइजो।
लागोड़ी प्रीत निभाइजो ,म्हारा हरि निर्मोया।
मीरा रे भेळा भेळा रहिजो ,म्हारा कृष्ण कन्हैया।

सब देवो में आप बड़ा हो।
ज्यू तारा बिच चंदा ,म्हारा नागर नन्दा।
नेडा नेडा रहिजो ,थे दूर मत जाइजो।
लागोड़ी प्रीत निभाइजो ,म्हारा हरि निर्मोया। टेर।

वृंदावन में रास रचायो।
खेले गोपी संग चंदा ,म्हारा नागर नन्दा।
नेडा नेडा रहिजो ,थे दूर मत जाइजो।
लागोड़ी प्रीत निभाइजो ,म्हारा हरि निर्मोया। टेर।

मोर मुकुट पीताम्बर सोहे।
ऊपर फूल सुगन्धा ,म्हारा नागर नन्दा।
नेडा नेडा रहिजो ,थे दूर मत जाइजो।
लागोड़ी प्रीत निभाइजो ,म्हारा हरि निर्मोया। टेर।

आप गया हरि द्वारका जी।
म्हाने भलाय गया घर रा धंधा ,म्हारा नागर नंदा।
नेडा नेडा रहिजो ,थे दूर मत जाइजो।
लागोड़ी प्रीत निभाइजो ,म्हारा हरि निर्मोया। टेर।

काली देह पर नाग नाथियो।
फण फण नाच करन्ता ,म्हारा नागर नन्दा।
नेडा नेडा रहिजो ,थे दूर मत जाइजो।
लागोड़ी प्रीत निभाइजो ,म्हारा हरि निर्मोया। टेर।

बाई मीरा केवे प्रभु गिरधर नागर।
है सायर ने बंधा ,म्हारा नागर नन्दा।
नेडा नेडा रहिजो ,थे दूर मत जाइजो।
लागोड़ी प्रीत निभाइजो ,म्हारा हरि निर्मोया। टेर।

prakash mali ke desi bhajan

भजन :- नेडा नेडा रहिजो दूर मत जाइजो
गायका :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- एक मीरा एक राधा

जरूर पढ़ें :-किण कारण वैराग लियो

पिछला लेखमंदिर जाती मीरा ने गिरधारी मिल गयो रे भजन लिरिक्स | sanwariyo jadu kar gayo re bhajan lyrics
अगला लेखगोकुल हालो ने गायो चरावो भजन लिरिक्स | gokul halo ne gayo charavo bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

twelve + eleven =