मत कर सांवरा हेरो मारे थारे बराबर डेरो भजन लिरिक्स | Mat Kar Sanwara Hero bhajan lyrics

315

मत कर सांवरा हेरो मारे थारे बराबर डेरो भजन लिरिक्स

मत कर सांवरा हेरो मारे थारे बराबर डेरो भजन लिरिक्स Mat Kar Sanwara Hero desi marwadi bhajan lyrics

~ मत कर सांवरा हेरो ~

मत कर रे सांवरा हेरो ,
म्हारे थारे बराबर डेरो।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी।


महल मालियाँ थारे ,
आ भागी झुपडो म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।


हिंगलू ढोलियो थारे ,
आ भागोड़ी माचली म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।


सिरक पथरना थारे ,
आ फाटोडी गुदडी म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।


ए ऊना भोजन थारे ,
ए सूखा होगरा म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।


गेहू गेगरा थारे ,
आ मोठ बाजरी म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।


हस्ती घोडा थारे ,
ओ भूरियो पाडो म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।


बाग बगीचा थारे ,
ए खेत में खेजड़ा म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।


राधा रूकमण थारे ,
आ जबर जाटणी म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।


कंवर कन्हैयो थारे ,
ओ भूरियो लड़को म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।


जाट रूपजी गावे ,
धणियो रा लाड लड़ावे।
वळता आईजो पांवणा ,
मारग में झुपडो मारो जी। टेर।


जरूर पढ़ें :- आ बदनामी लागे मीठी

जरूर पढ़ें :- दूर नगरी बड़ी दूर नगरी

desi marwadi bhajan lyrics in hindi

~ Mat Kar Sanwara Hero ~

mat kar sanwara hero,
mhare thare barabar dero.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.


mahal maliya thare,
aa bhagi jhupdo mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.


hinglu dholiyo thare,
aa bhagodi machli mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.


sirak pathrana thare,
aa fatodi gudadi mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.


ai una bhojan thare,
a sukha hogra mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.


gehu gegra thare,
aa moth bajri mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.


hathi ghoda thare,
o bhuriyo pado mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.


bag bagicha thare,
e khet me khejda mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.


radha rukman thare,
aa jabar jatni mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.


kanvar kanhaiyo thare,
o bhuriyo ladko mhare.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.


jat rupji gave,
dhaniyo ra laad ladave.
valta aaijo panwna,
marag me jhupdo maro ji.


जरूर पढ़ें :- कीर्तन की है रात

जरूर पढ़ें :- आयो बाबो नरसी रे

मारवाड़ी भजन लिरिक्स इन हिंदी

~ मत कर सांवरा हेरो ~

मत कर रे सांवरा हेरो , म्हारे थारे बराबर डेरो।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी।

महल मालियाँ थारे ,आ भागी झुपडो म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।

हिंगलू ढोलियो थारे ,आ भागोड़ी माचली म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।

सिरक पथरना थारे ,आ फाटोडी गुदडी म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।

ए ऊना भोजन थारे ,ए सूखा होगरा म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।

गेहू गेगरा थारे ,आ मोठ बाजरी म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।

हस्ती घोडा थारे ,ओ भूरियो पाडो म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।

बाग बगीचा थारे ,ए खेत में खेजड़ा म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।

राधा रूकमण थारे ,आ जबर जाटणी म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।

कंवर कन्हैयो थारे ,ओ भूरियो लड़को म्हारे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।

जाट रूपजी गावे ,धणियो रा लाड लड़ावे।
वळता आईजो पांवणा ,मारग में झुपडो मारो जी। टेर।

prakash mali ke bhajan lyrics

भजन :- मत कर सांवरा हेरो
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- थे मारा शिवजी भोला घणा 

जरूर पढ़ें :- बम बम लहरी ओम शिव लहरी

पिछला लेखआ बदनामी लागे मीठी मेवाड़ी राणा भजन लिरिक्स | Aa Badnami Lage Mithi bhajan lyrics
अगला लेखराधा ये नीली पिली साडी पहन भजन लिरिक्स | radha ye nili pili sadi pehar bhajan lyrics

1 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

three × three =