आ बदनामी लागे मीठी मेवाड़ी राणा भजन लिरिक्स | Aa Badnami Lage Mithi bhajan lyrics

1406

आ बदनामी लागे मीठी मेवाड़ी राणा भजन लिरिक्स

आ बदनामी लागे मीठी मेवाड़ी राणा भजन लिरिक्स Aa Badnami Lage Mithi meera bai bhajan lyrics in hindi

।। दोहा ।।
कृष्णा तू मत जाणियो, तो मिछड़याँ मोहे चैन।
जैसे जल बिन माछली, व तड़प रही दिन रैन।


~ बदनामी लागे मीठी ~

आ तो बदनामी लागे मीठी रे ,
मेवाड़ी राणा।
आ तो बदनामी लागे मीठी।


प्रेम रे मारगिये म्हारा ,
सतगुरु मिलिया।
इन विध फिरू में अपूठी रे ,
मेवाड़ी राणा।
आ तो बदनामी लागे मीठी। टेर।


सासु नणदल म्हारी रे ,
देराणी जेठाणी।
बल जल हो गई रे अंगीठी रे ,
मेवाड़ी राणा।
आ तो बदनामी लागे मीठी। टेर।


थारे शहर रा राणा ,
लोग अण भेदु।
बात करे है अनीति रे ,
मेवाड़ी राणा।
आ तो बदनामी लागे मीठी। टेर।


थारो रामैयो मीरा ,
म्हाने तो बतावो।
जद जाणुला साँची प्रीति रे ,
मेवाड़ी राणा।
आ तो बदनामी लागे मीठी। टेर।


म्हारो रामैयो राणा ,
घट घट बोले।
थारे हिये री कैया फूटी रे ,
मेवाड़ी राणा।
आ तो बदनामी लागे मीठी। टेर।


बाई मीरा कहे प्रभु ,
गिरधर रा गुण।
चढ़ गयो रंग मजीठी रे ,
मेवाड़ी राणा।
आ तो बदनामी लागे मीठी। टेर।


जरूर पढ़ें :- दूर नगरी बड़ी दूर नगरी

जरूर पढ़ें :- बनवारी रे जीने का सहारा तेरा नाम

meera bai bhajan lyrics in hindi

~ Aa Badnami Lage Mithi ~

o to badnami lage mithi re,
mewadi rana.
o to badnami lage mithi.


prem re maragiye mhara,
satguru miliya.
en vidh firu me aputhi re,
mewadi rana.
o to badnami lage mithi .


sasu navadal mhari re ,
derani jethani.
bal jal ho gai re angithi re,
mewadi rana.
o to badnami lage mithi .


thare shahar ra rana,
log an bhedu.
bat kare hai aniti re,
mewadi rana.
o to badnami lage mithi .


tharo ramaiyo meera,
mhane to batavo.
jad janula sanchi preeti re,
mewadi rana.
o to badnami lage mithi .


mharo ramaiyo rana,
ghat ghat bole.
thare hiye ri kaiya futi re,
mewadi rana.
o to badnami lage mithi .


bai meera kahe prabhu ,
giradhar ra gun.
chad gayo rang majithi re,
mewadi rana.
o to badnami lage mithi .


जरूर पढ़ें :- एक मीरा एक राधा

जरूर पढ़ें :- ओ मीरा भाभीजी

मीरा बाई के भजन लिरिक्स

~ आ बदनामी लागे मीठी ~

आ तो बदनामी लागे मीठी रे ,मेवाड़ी राणा।
आ तो बदनामी लागे मीठी।

प्रेम रे मारगिये म्हारा ,सतगुरु मिलिया।
इन विध फिरू में अपूठी रे ,मेवाड़ी राणा।
आ तो बदनामी लागे मीठी। टेर।

सासु नणदल म्हारी रे ,देराणी जेठाणी।
बल जल हो गई रे अंगीठी रे ,मेवाड़ी राणा।
आ तो बदनामी लागे मीठी। टेर।

थारे शहर रा राणा ,लोगा अण भेदु।
बात करे है अनीति रे ,मेवाड़ी राणा।
आ तो बदनामी लागे मीठी। टेर।

थारो रामैयो मीरा ,म्हाने तो बतावो।
जद जाणुला साँची प्रीति रे ,मेवाड़ी राणा।
आ तो बदनामी लागे मीठी। टेर।

म्हारो रामैयो राणा ,घट घट बोले।
थारे हिये री कैया फूटी रे ,मेवाड़ी राणा।
आ तो बदनामी लागे मीठी। टेर।

बाई मीरा कहे प्रभु ,गिरधर रा गुण।
चढ़ गयो रंग मजीठी रे ,मेवाड़ी राणा।
आ तो बदनामी लागे मीठी। टेर।

ramchandra ji goyal ke bhajan

भजन :- बदनामी लागे मीठी
गायक :- रामचंद्र जी गोयल
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- विणो बाजे सांवरिया थारे नाम रो

जरूर पढ़ें :- भक्ति वाली बाता करबो होरी

पिछला लेखदूर नगरी बड़ी दूर नगरी भजन लिरिक्स | dur nagri re badi dur nagri bhajan lyrics
अगला लेखमत कर सांवरा हेरो मारे थारे बराबर डेरो भजन लिरिक्स | Mat Kar Sanwara Hero bhajan lyrics

4 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

13 − ten =