कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आनो है भजन लिरिक्स | kirtan ki hai raat bhajan lyrics

494

कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आनो है भजन लिरिक्स

कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आनो है भजन लिरिक्स, kirtan ki hai raat krishna bhajan hindi lyrics

।। दोहा ।।
वृन्दावन सो वन नही, और नन्द गांव सो गांव।
राधे सी राणी नहीं, कृष्ण श्याम सो नाम।


~ कीर्तन की है रात ~

कीर्तन की है रात ,
बाबा आज थाने आणो है।
थाने कोल निभाणो है।


दरबार साँवरिया, ऐसो सज्यो प्यारो ,
दयालु आपको।
सेवा में सांवरिया, सगळा खड़या दिखे,
हुकम बस आपको।
सेवा में थारी, म्हाने आज बिछ जाणो है ,
थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,
बाबा आज थाने आणो है। टेर।


कीर्तन की है त्यारी, कीर्तन करा जमकर ,
प्रभु क्यों देर करो।
वादों थारो दाता, कीर्तन में आने को,
घनी क्यों देर करो।
भजना सु थाने, म्हाने आज रिझाणो है ,
थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,
बाबा आज थाने आणो है। टेर।


जो कुछ बण्यो म्हासु, अर्पण प्रभु सारो ,
प्रभु स्वीकार करो।
नादान सु गलती, होती ही आई है ,
प्रभु मत ध्यान करो।
नंदू सांवरिया, थारो दास पुराणों है ,
थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,
बाबा आज थाने आणो है। टेर।


जरूर पढ़ें :- आयो बाबो नरसी रे

जरूर पढ़ें :- गाया वाला कानजी रे

krishna bhajan hindi lyrics in English

~ kirtan ki hai raat ~

kirtan ki hai raat,
baba aaj thane aano hai.
thane kon nibhano hai.


darbar sanwariya, aiso sajyo pyaro,
dayalu aapko.
seva me sanwariya,sagla khadya dikhe,
hukam bas aapko.
seva me thari,mhane aaj bichha jano hai.
thane kon nibhano hai.
kirtan ki hai raat,
baba aaj thane aano hai.


kirtan ki hai tyari,kirtan kara jamkar,
prabhu kyu der karo.
wado tharo data,kirtan me aane ko,
ghani kyu der karo.
bhajan su thane,mhane aaj rijhano hai,
thane kon nibhano hai.
kirtan ki hai raat,
baba aaj thane aano hai.


jo kuch banyo mhasu,arpan prabhu saro,
prabhu swikar karo.
nadan su galti,hoti hi aai hai,
prabhu mat dhyan karo.
nandu sanwariya,tharo das purano hai.
thane kon nibhano hai.
kirtan ki hai raat,
baba aaj thane aano hai.


जरूर पढ़ें :- झूला झूले रे कन्हैया लाल

जरूर पढ़ें :- नीली निम्बड़ी रे

कृष्ण भजन हिंदी लिरिक्स

~ कीर्तन की है रात ~

कीर्तन की है रात ,बाबा आज थाने आणो है।
थाने कोल निभाणो है।

दरबार साँवरिया, ऐसो सज्यो प्यारो ,दयालु आपको।
सेवा में सांवरिया, सगळा खड़या दिखे, हुकम बस आपको।
सेवा में थारी, म्हाने आज बिछ जाणो है ,थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,बाबा आज थाने आणो है। टेर।

कीर्तन की है त्यारी, कीर्तन करा जमकर ,प्रभु क्यों देर करो।
वादों थारो दाता, कीर्तन में आने को, घनी क्यों देर करो।
भजना सु थाने, म्हाने आज रिझाणो है ,थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,बाबा आज थाने आणो है। टेर।

जो कुछ बण्यो म्हासु, अर्पण प्रभु सारो ,प्रभु स्वीकार करो।
नादान सु गलती, होती ही आई है ,प्रभु मत ध्यान करो।
नंदू सांवरिया, थारो दास पुराणों है ,थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,बाबा आज थाने आणो है। टेर।

jaya kishori ji ke bhajan

भजन :- कीर्तन की है रात
गायिका :- जया किशोरी जी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- आओ मारा नटवर नागरिया

जरूर पढ़ें :- सांवरिया मारी अरज सुनो गिरधारी

पिछला लेखआयो बाबो नरसी रे के भात कुण भरसी हिन्दी लिरिक्स | aayo babo narsi re bhajan lyrics
अगला लेखदूर नगरी बड़ी दूर नगरी भजन लिरिक्स | dur nagri re badi dur nagri bhajan lyrics

5 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

14 − 1 =