आयो बाबो नरसी रे के भात कुण भरसी हिन्दी लिरिक्स | aayo babo narsi re bhajan lyrics

268

आयो बाबो नरसी रे के भात कुण भरसी हिन्दी लिरिक्स

आयो बाबो नरसी रे के भात कुण भरसी हिन्दी लिरिक्स aayo babo narsi re narsi bhagat ke bhajan hindi lyrics

।। दोहा ।।
जो में एड़ो जानती के, प्रीत किया दुःख होय।
नजर ढिंढोरा पीटती, प्रीत न करियो कोय।


~ आयो बाबो नरसी रे ~

आयो बाबो नरसी रे ,
के भात कुण भरसी रे।
भात कुण भरसी रे ,
मायरो कुण भरसी रे।


टूटी फूटी गाड़ी लायो ,
ढोलक मंजीरा संग में लायो।
तन्दुरा बजाय आयो रे ,
के भात कुण भरसी रे।
आयो बाबो नरसी रे ,
के भात कुण भरसी रे। टेर।


मोटा मोटा तिलक वालो ,
मोटी मोटी दाढ़ी वालो।
छोरा छोरी डरसी रे ,
के भात कुण भरसी रे।
आयो बाबो नरसी रे ,
के भात कुण भरसी रे। टेर।


तिलक छापा करने आयो ,
मोटा मोटा तुम्बा लायो।
नैनी लाजो मरसी रे ,
के भात कुण भरसी रे।
आयो बाबो नरसी रे ,
के भात कुण भरसी रे। टेर।


जवा माचर खावे घनेरा ,
वठे नरसी रा डेरा दीना।
सिया मरतो मरसी रे ,
के भात कुण भरसी रे।
आयो बाबो नरसी रे ,
के भात कुण भरसी रे। टेर।


राधा रूकमण संग में लायो ,
नैनी बाई रो मायरो भरियो।
रुपिया रोकड़ भरसी रे ,
के भात कुण भरसी रे।
आयो बाबो नरसी रे ,
के भात कुण भरसी रे। टेर।


जरूर पढ़ें :- गाया वाला कानजी रे

जरूर पढ़ें :- झूला झूले रे कन्हैया लाल

narsi bhagat ke bhajan hindi lyrics

~ aayo babo narsi re ~

aayo babo narsi re,
ke bhat kun bharsi re.
bhat kun bharsi re,
mayro kun bharsi re.


tuti futi gadi layo,
dholak manjira sang me layo.
tandura bajay aayo re,
ke bhat kun bharsi re.
aayo babo narsi re,
ke bhat kun bharsi re.


mota mota tilak walo,
moti moti dadhi walo.
chhora chhori darsi re,
ke bhat kun bharsi re.
aayo babo narsi re,
ke bhat kun bharsi re.


tilak chhapa karne aayo,
mota mota tumba layo.
naini lajo marsi re,
ke bhat kun bharsi re.
aayo babo narsi re,
ke bhat kun bharsi re.


java machar khave ghanera,
vathe narsi ra dera deena.
siya marto marsi re,
ke bhat kun bharsi re.
aayo babo narsi re,
ke bhat kun bharsi re.


radha rukman sang me layo,
naini bai ro mayro bhariyo.
rupiya rokad bharsi re,
ke bhat kun bharsi re.
aayo babo narsi re,
ke bhat kun bharsi re.


जरूर पढ़ें :- नीली निम्बड़ी रे

जरूर पढ़ें :- आओ मारा नटवर नागरिया

नरसी भगत के भजन

~ आयो बाबो नरसी रे ~

आयो बाबो नरसी रे ,के भात कुण भरसी रे।
भात कुण भरसी रे ,मायरो कुण भरसी रे।

टूटी फूटी गाड़ी लायो ,ढोलक मंजीरा संग में लायो।
तन्दुरा बजाय आयो रे ,के भात कुण भरसी रे।
आयो बाबो नरसी रे ,के भात कुण भरसी रे। टेर।

मोटा मोटा तिलक वालो ,मोटी मोटी दाढ़ी वालो।
छोरा छोरी डरसी रे ,के भात कुण भरसी रे।
आयो बाबो नरसी रे ,के भात कुण भरसी रे। टेर।

तिलक छापा करने आयो ,मोटा मोटा तुम्बा लायो।
नैनी लाजो मरसी रे ,के भात कुण भरसी रे।
आयो बाबो नरसी रे ,के भात कुण भरसी रे। टेर।

जवा माचर खावे घनेरा ,वठे नरसी रा डेरा दीना।
सिया मरतो मरसी रे ,के भात कुण भरसी रे।
आयो बाबो नरसी रे ,के भात कुण भरसी रे। टेर।

राधा रूकमण संग में लायो ,नैनी बाई रो मायरो भरियो।
रुपिया रोकड़ भरसी रे ,के भात कुण भरसी रे।
आयो बाबो नरसी रे ,के भात कुण भरसी रे। टेर।

moinuddin manchala bhajan

भजन :- आयो बाबो नरसी रे
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- सांवरिया मारी अरज सुनो

जरूर पढ़ें :- कह देना उधो इतनी सी बात हमारी

पिछला लेखथे मारा शिवजी भोला घणा भजन लिरिक्स | the mara shivji bhola gana bhajan lyrics
अगला लेखकीर्तन की है रात बाबा आज थाने आनो है भजन लिरिक्स | kirtan ki hai raat bhajan lyrics

4 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

19 + nine =