थे मारा शिवजी भोला घणा भजन लिरिक्स | the mara shivji bhola gana bhajan lyrics

583

थे मारा शिवजी भोला घणा भजन लिरिक्स

थे मारा शिवजी भोला घणा भजन लिरिक्स, the mara shivji bhola gana shivji bhajan lyrics in hindi

।। दोहा ।।
लाल नेत्र गोरा बदन, भस्मी रमावे अंग।
शिव जी थारी जटा में, बह रही है गंग।


~ मारा शिवजी भोळा घना ~

थे म्हारा शिवजी भोला गणा ,
लागो प्यारा घणा।
थारो मंदिर चुणाय दू पहाड़ा में।
मिन्दर चुणाय दू पहाड़ा में,
दुनिया आवे दर्शन ने।


थारा मेला सावन लाग रिया ओ ,
शिव जी लाग रिया।
भगत सोम ने आय रिया ,
थारे बिल पत्र चढ़ाय रिया।
थे म्हारा शिवजी भोला गणा ,
थारो मंदिर चुणाय दू पहाड़ा में। टेर।


जती सती सब ताप रिया ,
ओ शिवजी ताप रिया।
अखंड धुणा लाग रिया ,
छोगाला सब नाच रिया।
थे म्हारा शिवजी भोला गणा ,
थारो मंदिर चुणाय दू पहाड़ा में। टेर।


सोने रा छत्र चढ़ा रिया ,
ओ शिवजी चढ़ा रिया।
चांदी रा पाट जड़ाय रिया ,
थारे केसर चन्दन लगा रिया।
थे म्हारा शिवजी भोला गणा ,
थारो मंदिर चुणाय दू पहाड़ा में। टेर।


डम डम डमरू बाज रिया ,
ओ शिवजी बाज रिया।
अनहद नाद सुनाय रिया ,
झालर शंख बजाय रिया।
थे म्हारा शिवजी भोला गणा ,
थारो मंदिर चुणाय दू पहाड़ा में। टेर।


आरती सब गाय रिया ,
ओ शिवजी गाय रिया।
हिये सु जोत जगा रिया ,
माली छंवर जस गाय रिया।
थे म्हारा शिवजी भोला गणा ,
थारो मंदिर चुणाय दू पहाड़ा में। टेर।


जरूर पढ़ें :- बम बम लहरी ओम शिव लहरी

जरूर पढ़ें :- भोला शंकर ने ध्यावे

shivji bhajan lyrics in hindi

~ the mara shivji bhola gana ~

the mara shivji bhola gana,
lago pyara gana.
tharo mandir chunay du pahada me,
mindar chunay du pahada me,
duniya aave darshan ne .


thara mela savan laag riya o,
shiv ji lag riya.
bahgat som ne aay riya,
thare bil patra chadhay riya.
the mara shivji bhola gana,
tharo mandir chunay du pahada me.


jati sati sab tap riya,
o shivji tap riya.
akhand dhuna laag riya,
chhogala sab naach riya.
the mara shivji bhola gana,
tharo mandir chunay du pahada me.


sone ra chhatra chadha riya,
o shiv ji chadha riya.
chadni ra paat jaday riya,
thare kesar chandan laga riya.
the mara shivji bhola gana,
tharo mandir chunay du pahada me.


dam dam damru baaj riya,
o shivji baaj riya.
anahad naad sunay riya,
jhalar sankh bajay riya.
the mara shivji bhola gana,
tharo mandir chunay du pahada me.


aarti sab gaay riya,
o shivji gaay riya.
hiye su jot jaga riya,
mali chhanvar jas gaay riya.
the mara shivji bhola gana,
tharo mandir chunay du pahada me.


जरूर पढ़ें :- नाग देवता त्राहिमाम 

जरूर पढ़ें :- भव सागर सु पार उतारो

भोलेनाथ जी के भजन लिरिक्स

~ थे मारा शिवजी भोला घणा ~

थे म्हारा शिवजी भोला गणा ,लागो प्यारा घणा।
थारो मंदिर चुणाय दू पहाड़ा में।
मिन्दर चुणाय दू पहाड़ा में,दुनिया आवे दर्शन ने।

थारा मेला सावन लाग रिया ओ ,शिव जी लाग रिया।
भगत सोम ने आय रिया ,थारे बिल पत्र चढ़ाय रिया।
थे म्हारा शिवजी भोला गणा ,थारो मंदिर चुणाय दू पहाड़ा में। टेर।

जती सती सब ताप रिया ,ओ शिवजी ताप रिया।
अखंड धुणा लाग रिया ,छोगाला सब नाच रिया।
थे म्हारा शिवजी भोला गणा ,थारो मंदिर चुणाय दू पहाड़ा में। टेर।

सोने रा छत्र चढ़ा रिया ,ओ शिवजी चढ़ा रिया।
चांदी रा पाट जड़ाय रिया ,थारे केसर चन्दन लगा रिया।
थे म्हारा शिवजी भोला गणा ,थारो मंदिर चुणाय दू पहाड़ा में। टेर।

डम डम डमरू बाज रिया ,ओ शिवजी बाज रिया।
अनहद नाद सुनाय रिया ,झालर शंख बजाय रिया।
थे म्हारा शिवजी भोला गणा ,थारो मंदिर चुणाय दू पहाड़ा में। टेर।

आरती सब गाय रिया ,ओ शिवजी गाय रिया।
हिये सु जोत जगा रिया ,माली छंवर जस गाय रिया।
थे म्हारा शिवजी भोला गणा ,थारो मंदिर चुणाय दू पहाड़ा में। टेर।

bhagwat suthar ke bhajan

भजन :- थे शिवजी मारा भोळा घना
गायक :- भगवत सुथार
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- बन्नो भभूति वालो

जरूर पढ़ें :- तू राजा की राज दुलारी

पिछला लेखबम बम लहरी ओम शिव लहरी सब गावे भजन लिरिक्स | bam bam lahari om shiv lahari bhajan lyrics
अगला लेखआयो बाबो नरसी रे के भात कुण भरसी हिन्दी लिरिक्स | aayo babo narsi re bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

19 − eight =