बन्नो भभूति वालो शिवजी भजन लिरिक्स | banno bhabhuti walo bhajan lyrics

1126

बन्नो भभूति वालो शिवजी भजन लिरिक्स

बन्नो भभूति वालो शिवजी भजन लिरिक्स banno bhabhuti walo bhajan lyrics bholenath ji ke bhajan lyrics in hindi

।। दोहा ।।
शिव समान दाता नहीं, विपत विदारण हार।
लज्जा मोरी राखियो, श्री नंदी के असवार।


~ बन्नो भभूति वालो ~

एडो वर काई जोयो मारी माता ,
बन्नो भभूति वालो।
बन्नो भभूति वालो सैया ,
बन्नो भभूति वालो।


महादेव री जान चढ़ी है ,
जान्या बुलाया अति भारी ओ।
आक धतूरा संग चुरी राखे ,
भांग पीवे वो न्यारी रे।
एडो वर काई जोयो मारी माता ,
बन्नो भभूति वालो।


बेलन ऊपर करी सवारी ,
जाये हिमाचल द्वारे ओ।
हिमाचल घर सखिया बोली ,
बिन्द भभूति वालो।
एडो वर काई जोयो मारी माता ,
बन्नो भभूति वालो।


सासु जी अब थाली सजाई ,
बिन्द टिकण ताहि ओ।
जोगो जी जद करियो पुपाडो ,
सासु थाली पटकी।
एडो वर काई जोयो मारी माता ,
बन्नो भभूति वालो।


नारद थारो काहि रे बिगाड्यो,
एडो सगाई वठे किन्ही ओ।
हीरा जेडी गवर पारवता ने ,
इण बाबा ने दीनी।
एडो वर काई जोयो मारी माता ,
बन्नो भभूति वालो।


शिव पारवता री जोड़ बनी है ,
बैठा चवरिया माहि ओ।
ब्रह्मानंद वेद पढ़न्ता ,
गवरा जात सासरिये।
एडो वर काई जोयो मारी माता ,
बन्नो भभूति वालो।


जरूर पढ़ें :- भूरिया बाबा मेलो घर घर में

जरूर पढ़ें :- शिव भोला गजब का गोला

bholenath ji ke bhajan lyrics in hindi

~ banno bhabhuti walo ~

edo var kai joyo mari mata,
banno bhabhuti walo.
banno bhabhuti walo saiya,
banno bhabhuti walo.


mahadev ri jaan chadi hai,
jaanya bulaya ati bhari o.
aak dhatura sang churi rakhe,
bhang peeve wo nyari re.
edo var kai joyo mari mata,
banno bhabhuti walo.


belan upar kari swari,
jaaye himachal dware o.
himachal ghar sakhiya boli,
bind bhabhuti walo.
edo var kai joyo mari mata,
banno bhabhuti walo.


sasu ji ab thali sajai,
bind tikan tahi o.
jogo ji jad kariyo pupado,
sasu thali patki.
banno bhabhuti walo.
edo var kai joyo mari mata,
banno bhabhuti walo.


narad tharo kahi re bigadyo,
edo sagai vathe kinhi o.
heera jedo gavar paravta ne,
en baba ne dini.
edo var kai joyo mari mata,
banno bhabhuti walo.


shiv paravata ri jod bani hai,
baitha chavriya mahi o.
brahmanand ved padhnta ,
gavra jaat sasriye.
edo var kai joyo mari mata,
bano bhabhuti walo.


जरूर पढ़ें :- भोले बाबा का रूप निराला

जरूर पढ़ें :- गोरा रानी ने जपि ऐसी माला

महादेव जी के भजन लिरिक्स

~ बन्नो भभूति वालो ~

एडो वर काई जोयो मारी माता ,बन्नो भभूति वालो।
बन्नो भभूति वालो सैया ,बन्नो भभूति वालो।

महादेव री जान चढ़ी है ,जान्या बुलाया अति भारी ओ।
आक धतूरा संग चुरी राखे ,भांग पीवे वो न्यारी रे।
एडो वर काई जोयो मारी माता ,बन्नो भभूति वालो।

बेलन ऊपर करी सवारी ,जाये हिमाचल द्वारे ओ।
हिमाचल घर सखिया बोली ,बिन्द भभूति वालो।
एडो वर काई जोयो मारी माता ,बन्नो भभूति वालो।

सासु जी अब थाली सजाई ,बिन्द टिकण ताहि ओ।
जोगो जी जद करियो पुपाडो ,सासु थाली पटकी।
एडो वर काई जोयो मारी माता ,बन्नो भभूति वालो।

नारद थारो काहि रे बिगाड्यो,एडो सगाई वठे किन्ही ओ।
हीरा जेडी गवर पारवता ने ,इण बाबा ने दीनी।
एडो वर काई जोयो मारी माता ,बन्नो भभूति वालो।

शिव पारवता री जोड़ बनी है ,बैठा चवरिया माहि ओ।
ब्रह्मानंद वेद पढ़न्ता ,गवरा जात सासरिये।
एडो वर काई जोयो मारी माता ,बन्नो भभूति वालो।

bhagirath suthar ke bhajan

भजन:- बन्नो भभूति वालो
गायक :- भगीरथ सुथार
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- लेके गौरा जी को साथ

जरूर पढ़ें :- रटो पार्वती के भरतार

पिछला लेखतू राजा की राज दुलारी में सिर्फ लंगोटी आला भजन लिरिक्स | tu raja ki raj dulari bhajan lyrics
अगला लेखभव सागर सु पार उतारो तीन लोक रा नाथ भजन लिरिक्स | bhavsagar se paar utaro bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

2 × 5 =