आओ मारा नटवर नागरिया भजन लिरिक्स | aao mhara natwar nagariya bhajan lyrics

2118

आओ मारा नटवर नागरिया भजन लिरिक्स

आओ मारा नटवर नागरिया भजन लिरिक्स, aao mhara natwar nagariya narsi bhagat ke bhajan lyrics

।। दोहा ।।
नरसी निर्धन जानके, ह्रदय रा व्याकु ठोड।
छिछड़ मा सर जिव गणा ,खावे तोड़ तोड़।


~ आओ मारा नटवर नागरिया ~

आओ म्हारा नटवर नागरिया ,
पधारो म्हारा नटवर नागरिया।
भगता रे क्यों नहीं आयो रे ,
पधारो म्हारा नटवर नागरिया।


कबीर काहि थारे काको लागे ,
जिण घर बाळध लायो रे।
खाण्ड खोपरा गिरी छुआरा ,
आप लदावण आयो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,
पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।


करमा काहि थारे काकी लागे ,
जिणरो खीचड़ खायो रे।
धाबळिया रो परदो कर ने ,
खीचड़ खूब खवायो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,
पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।


मीरा काहि थारे मासी लागे ,
जिणरो दुखडो टारयो रे।
राणेजी विष रा प्याला भेज्या ,
विष अमरत कर डाल्यो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,
पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।


धना भगत के प्रीत पूरबली ,
जिनको खेत बुवायो रे।
बीज ले संतो ने बाटयो ,
बिना बीज निपजायो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,
पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।


नामदेव काहि नानो लागे ,
ज्यारो छपरो छायो रे।
मार मंडासो ऊपर चढ़ गयो ,
लक्मी बंध खिचायो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,
पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।


सेन भगत काहि सुसरो लागे ,
ज्यारो कारज सारयो रे।
बगलर छोड़ी नाई बनकर ,
नृप को शीश संवारयो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,
पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।


परस्यो खाती पुरुषो होतो ,
जाको पेंडो पुठो रे।
बिना बुलाया आप ही आकर ,
रात्यु लकड़ो चिरयो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,
पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।


भीलणी काहि थारे भुआ लागे ,
जीण री झूठन खायो रे।
ऊंच नीच री शंका न जाणी ,
रुच रुच भोग लगायो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,
पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।


बाल भोग रो भूखो बाला ,
फिर फिर सारे कामा रे।
नानी बाई रो मायरो भरता ,
घर का लागे दामा रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,
पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।


कहे नरसीलो सुणो रे सांवरिया ,
आणो है तो आवो रे।
ब्याई सगा में भुण्डा लागा ,
यु काहि लाज गमावो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,
पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।


जरूर पढ़ें :- सांवरिया मारी अरज सुनो गिरधारी

जरूर पढ़ें :- कह देना उधो इतनी सी बात हमारी

narsi bhagat ke bhajan lyrics

~ aao mhara natwar nagariya ~

aao mara natavar nagariya,
padharo mara natvar nagariya.
bhagat re kyu nhi aayo re,
padharo mara natavar nagariya.


kabir kahi thare kako lage,
jin ghar balad layo re.
khand khopra giri chhuara,
aap ladavan aayo re.
aao mara natavar nagariya,
padharo mara natvar nagariya.


karma kahi thare kaki lage,
jinro khichad khayo re.
dhabliya ro pardo kar ne,
khichad khub khavayo re.
aao mara natavar nagariya,
padharo mara natvar nagariya.


meera kahi tahre masi lage,
jinro dukhdo taryo re.
raneji vish ra pyala bhejya,
vish amrit kar dalyo re.
aao mara natavar nagariya,
padharo mara natvar nagariya.


dhana bhagat ke preet purabli,
jinko khet buvayo re.
beej le santo ne batyo,
beena beej nipjayo re.
aao mara natavar nagariya,
padharo mara natvar nagariya.


naamdev kahi nano lage,
jyaro chapro chhayo re.
maar mandaso upar chad gayo,
laxmi bandh khichayo re.
aao mara natavar nagariya,
padharo mara natvar nagariya.


sen bhagat kahi susro lage,
jyaro karaj saryo re.
baglar chhodi nai bankar,
nrup ko shish sanwaryo re.
aao mara natavar nagariya,
padharo mara natvar nagariya.


parsyo khati pursho hoto,
jako pendo putho re.
beena bulaya aap hi aakar,
ratyu lakado chryo re.
aao mara natavar nagariya,
padharo mara natvar nagariya.


bhilni kahi thare bua lage,
jin ri jhuthan khayo re.
uch nich ri shanka n jani,
ruch ruch bhog lagayo re.
aao mara natavar nagariya,
padharo mara natvar nagariya.


bal bhog ro bhukho bala,
fir fir sare kama re.
nani bai ro mayro bharata,
ghar ka lage dama re.
aao mara natavar nagariya,
padharo mara natvar nagariya.


kahe narsilo suno re sahnwariya,
aano hai to aavo re.
byai saga me bhunda laga,
yu kahi laj gamavo re.
aao mhara natwar nagariya,
padharo mara natvar nagariya.


जरूर पढ़ें :- तुम प्रेम हो तुम प्रीत हो

जरूर पढ़ें :- आज सभा में लाज बचाले

नरसी मेहता के भजन लिरिक्स

~ आओ मारा नटवर नागरिया ~

आओ म्हारा नटवर नागरिया ,पधारो म्हारा नटवर नागरिया।
भगता रे क्यों नहीं आयो रे ,पधारो म्हारा नटवर नागरिया।

कबीर काहि थारे काको लागे ,जिण घर बाळध लायो रे।
खाण्ड खोपरा गिरी छुआरा ,आप लदावण आयो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।

करमा काहि थारे काकी लागे ,जिणरो खीचड़ खायो रे।
धाबळिया रो परदो कर ने ,खीचड़ खूब खवायो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।

मीरा काहि थारे मासी लागे ,जिणरो दुखडो टारयो रे।
राणेजी विष रा प्याला भेज्या ,विष अमरत कर डाल्यो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।

धना भगतर के प्रीत पूरबली ,जिनको खेत बुवायो रे।
बीज ले संतो ने बाटयो ,बिना बीज निपजायो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।

नामदेव काहि नानो लागे ,ज्यारो छपरो छायो रे।
मार मंडासो ऊपर चढ़ गयो ,लक्मी बंध खिचायो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।

सेन भगत काहि सुसरो लागे ,ज्यारो कारज सारयो रे।
बगलर छोड़ी नाई बनकर ,नृप को शीश संवारयो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।

परस्यो खाती पुरुषो होतो ,जाको पेंडो पुठो रे।
बिना बुलाया आप ही आकर ,रात्यु लकड़ो चिरयो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।

भीलणी काहि थारे भुआ लागे ,जीण री झूठन खायो रे।
ऊंच नीच री शंका न जाणी ,रुच रुच भोग लगायो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।

बाल भोग रो भूखो बाला ,फिर फिर सारे कामा रे।
नानी बाई रो मायरो भरता ,घर का लागे दामा रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।

कहे नरसीलो सुणो रे सांवरिया ,आणो है तो आवो रे।
ब्याई सगा में भुण्डा लागा ,यु काहि लाज गमावो रे।
आओ म्हारा नटवर नागरिया ,पधारो म्हारा नटवर नागरिया। टेर।

shyam vaishnav ke bhajan

भजन :- आओ मारा नटवर नागरिया
गायक :- श्याम वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- बोल कन्हैया बोल तू तो

जरूर पढ़ें :- दर्शन दो घनश्याम नाथ

पिछला लेखजय बोलो बाबे री जय बोलो भजन लिरिक्स | Jai Bolo Babe Ri bhajan lyrics
अगला लेखनीली निम्बड़ी रे जिका जरमरिया सा पान भजन लिरिक्स | neeli limbadi re bhajan lyrics

4 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

7 + three =