थारे भरोसे रे रामदेव भजन लिरिक्स | Thare Bharose Re ramdev bhajan lyrics

332

थारे भरोसे रे रामदेव भजन लिरिक्स

थारे भरोसे रे रामदेव भजन लिरिक्स, Thare Bharose Re ramdev baba ramdev ji desi bhajan lyrics

।। दोहा ।।
राम कृष्ण बनिया रामदेव अजमल घर अवतार।
दुखिया ने सुखिया करे ,निकलक नेजा धार।


~ थारे भरोसे ओ बापजी ~

भगता रो बेड़ो भवजल में ,
किण रे भरोसे ओ।
थारे भरोसे ओ रामदे ,
थारे भरोसे ओ।
थारे भरोसे ओ बापजी ,
थारे भरोसे ओ।


दर्शन करवा अजमल आया ,
नगर द्वारका धाम।
पुजारी मारग बतलायो ,
सागर में घनश्याम।
कूद पड्या समदर में अजमल ,
किण रे भरोसे ओ।
थारे भरोसे ओ रामदे ,
थारे भरोसे ओ। टेर।


पिछम धरा में रागस भारी ,
भैरव जिणरो नाम।
मिनख मारने खावे बैरी ,
आवे ढलती शाम।
बालीनाथ जी करता तपस्या ,
किण रे भरोसे ओ।
थारे भरोसे ओ रामदे ,
थारे भरोसे ओ। टेर।


डाली बाई भगत आपरी ,
पायो थासु ज्ञान।
आप समाधि लेता आटी ,
डोरा निकल्या मांय।
डाली बाई लीवी समाधि ,
किण रे भरोसे ओ।
थारे भरोसे ओ रामदे ,
थारे भरोसे ओ।


गांव रूणिचो धाम आपरो ,
सांचो है दरबार।
आस हिय में लेकर आवे ,
दर्शन ने नर नार।
दूर दूर सु पैदल आवे ,
किण रे भरोसे ओ।
थारे भरोसे ओ रामदे ,
थारे भरोसे ओ।


मेणा दे रा लाल आपने ,
दास अशोक सुनाय।
भादरवा री बीज बापजी ,
दीजो दरश दिखाय।
डगमग डोले नाव भंवर में ,
किण रे भरोसे ओ।
थारे भरोसे ओ रामदे ,
थारे भरोसे ओ।


जरूर पढ़े :- सोना वालो पालणो

जरूर पढ़े :- बीरा बेगा आईजो

baba ramdev ji desi bhajan lyrics

~ Thare Bharose Re ramdev ~

bhagta ro bedo bhavjal me,
kin re bharose o.
thare bharose o ramde,
thare bharose o.
thare bharose o bapji,
thare bharose o.


darshan karva ajama aaya,
nagar dwarka dham.
pujari marag batalayo,
sagar me ghanshyam.
kud padya samadar me ajamal,
kin re bharose o.
thare bharose ramde,
thare bharose o.


pichham dhara me ragas bhari,
bhairav jinro naam.
minakh marne khave bairi,
aave dhalti sham.
balinath ji karta tapsaya,
kin re bharose o.
thare bharose ramde,
thare bharose o.


dali bai bhagat aapri,
payo thasu gyan.
aap samadhi leta aati,
dora nikalya maay .
dali bai livi samadhi,
kin re bharose o.
thare bharose ramde,
thare bharose o.


gav runicho dham aapro,
sancho hai darbar.
aas hiy me lekar aave,
darshan ne nar naar.
dur dur su paidal aave,
kin re bharose o.
thare bharose ramde,
thare bharose o.


mena de ra lal aapne,
das ashok sunay.
bhadarva ri beej bapji,
dijo darash dikhay.
dagmag dole nav bhanvar me,
kin re bharose o.
thare bharose ramde,
thare bharose o.


जरूर पढ़े :- पैदल चलता चलता जय बोलो

जरूर पढ़े :- भादवा री बीज बापजी

रामदेव जी मारवाड़ी भजन लिरिक्स

~ थारे भरोसे रे रामदेव ~

भगता रो बेड़ो भवजल में ,किण रे भरोसे ओ।
थारे भरोसे ओ रामदे ,थारे भरोसे ओ।
थारे भरोसे ओ बापजी ,थारे भरोसे ओ।

दर्शन करवा अजमल आया ,नगर द्वारका धाम।
पुजारी मारग बतलायो ,सागर में घनश्याम।
कूद पड्या समदर में अजमल ,किण रे भरोसे ओ।
थारे भरोसे ओ रामदे ,थारे भरोसे ओ। टेर।

पिछम धरा में रागस भारी ,भैरव जिणरो नाम।
मिनख मारने खावे बैरी ,आवे ढलती शाम।
बालीनाथ जी करता तपस्या ,किण रे भरोसे ओ।
थारे भरोसे ओ रामदे ,थारे भरोसे ओ। टेर।

डाली बाई भगत आपरी ,पायो थासु ज्ञान।
आप समाधि लेता आटी ,डोरा निकल्या मांय।
डाली बाई लीवी समाधि ,किण रे भरोसे ओ।
थारे भरोसे ओ रामदे ,थारे भरोसे ओ।

गांव रूणिचो धाम आपरो ,सांचो है दरबार।
आस हिय में लेकर आवे ,दर्शन ने नर नार।
दूर दूर सु पैदल आवे ,किण रे भरोसे ओ।
थारे भरोसे ओ रामदे ,थारे भरोसे ओ।

मेणा दे रा लाल आपने ,दास अशोक सुनाय।
भादरवा री बीज बापजी ,दीजो दरश दिखाय।
डगमग डोले नाव भंवर में ,किण रे भरोसे ओ।
थारे भरोसे ओ रामदे ,थारे भरोसे ओ।

moinuddin manchala ke ramdev ji ke bhajan

भजन :- थारे भरोसे ओ बापजी
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़े :- रूपालो मंदिर थारो सोवणो

जरूर पढ़े :- रूणीचा री धरती उपर

पिछला लेखसोना वालो पालणो चौबारा के माई भजन लिरिक्स | sona walo palno chobara ke maay lyrics
अगला लेखखम्मा खम्मा ओ रामापीर अवतारी भजन लिरिक्स | khamma khamma o rama peer avtari bhajan lyrics

3 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

ten − six =