पैदल चलता चलता जय बोलो रुणीजा वाला की भजन लिरिक्स | Pedal Chalta Chalta Jai Bolo bhajan lyrics

104

पैदल चलता चलता जय बोलो रुणीजा वाला की भजन लिरिक्स

पैदल चलता चलता जय बोलो रुणीजा वाला की भजन Pedal Chalta Chalta Jai Bolo baba ramdev ji ke bhajan

।। दोहा ।।
हालो हरजी देवरे ,परचो रामापीर।
दुखिया ने सुखिया करे,साजा करे शरीर।


~ जय बोलो रुनिचे वाला की ~

पैदल चलता चलता ,
जय बोलो रुनिचे वाला की।
रुनिचे वाला की ,
अजमल घर अवतारा की।


रुनिचे में आप विराजो ,
रामदेव अवतारी।
रामधणी रा दर्शन करवा ,
आवे दुनिया सारी।
पैदल चलता चलता ,
जय बोलो रुनिचे वाला की। टेर।


सांचो है दरबार जगत में ,
सब रा कष्ट मिटावे।
निज भगता ने रामदेव जी ,
भव सु पार लगावे।
पैदल चलता चलता ,
जय बोलो रुनिचे वाला की। टेर।


भादरवा में मेलो लागे ,
ढ़ोल नगारा बाजे।
बांध घुँघरा मंदिर आगे ,
नर नारी सब नाचे।
पैदल चलता चलता ,
जय बोलो रुनिचे वाला की। टेर।


लाछा सुगणा करे आरती ,
हरजी चंवर ढुलावे।
सांचे मन सु जो कोई ध्यावे ,
मनचाया फल पावे।
पैदल चलता चलता ,
जय बोलो रुनिचे वाला की। टेर।


बिठूजा में आप विराजो ,
रामदेव अवतारी।
रामाधणी रा दर्शन करवा ,
आवे दुनिया सारी।
पैदल चलता चलता ,
जय बोलो रुनिचे वाला की। टेर।


रामदेव री महिमा कोई ,
दास अशोक सुनाय।
शरणा माहि राखो बाबा ,
चरणा शीश झुकाय।
पैदल चलता चलता ,
जय बोलो रुनिचे वाला की। टेर।


जरूर पढ़ें :- भादवा री बीज बापजी

जरूर पढ़ें :- रूपालो मंदिर थारो सोवणो रे

baba ramdev ji ke bhajan hindi lyrics

~ Pedal Chalta Chalta Jai Bolo ~

pedal chalta chalta ,
jai bolo runiche wala ki.
runiche wala ki,
ajmal ghar avtara ki.


runiche me aap virajo,
ramdev avtari.
ramdhani ra darshan karva,
aave duniya sari.
pedal chalta chalta,
jay bolo runiche wala ki.ter.


sancho hai darbar jagat me,
sab ra kasth mitave.
nij bhagta ne ramdev ji,
bhav su paar lagave.
pedal chalta chalta,
jay bolo runiche wala ki.ter.


bhadarva me melo lage,
dhol nagara baje.
bandh ghunghra mandir aave,
nar nari sab nache.
pedal chalta chalta,
jay bolo runiche wala ki.ter.


lachha sugna kare aarti,
harji chanvar dhulave.
shanche man su jo koi dhwave,
manchaya fal paave.
pedal chalta chalta,
jay bolo runiche wala ki.ter.


bithuja me aap virajo,
ramdev avtari.
ramadhani ra darshan karva,
aave duniya sari.
pedal chalta chalta,
jay bolo runiche wala ki.ter.


ramdev ri mahima koi,
daas ashok sunay.
sharna mahi rakho baba,
charna shish jhukay.
pedal chalta chalta,
jay bolo runiche wala ki.ter.


जरूर पढ़ें :- रूणीचा री धरती उपर

जरूर पढ़ें :- रुणिचा रा नाथ हेलो सुणजो

रामदेवजी का भजन लिरिक्स

~ पैदल चलता चलता जय बोलो ~

पैदल चलता चलता ,जय बोलो रुनिचे वाला की।
रुनिचे वाला की ,अजमल घर अवतारा की।

रुनिचे में आप विराजो ,रामदेव अवतारी।
रामधणी रा दर्शन करवा ,आवे दुनिया सारी।
पैदल चलता चलता ,जय बोलो रुनिचे वाला की। टेर।

सांचो है दरबार जगत में ,सब रा कष्ट मिटावे।
निज भगता ने रामदेव जी ,भव सु पार लगावे।
पैदल चलता चलता ,जय बोलो रुनिचे वाला की। टेर।

भादरवा में मेलो लागे ,ढ़ोल नगारा बाजे।
बांध घुँघरा मंदिर आगे ,नर नारी सब नाचे।
पैदल चलता चलता ,जय बोलो रुनिचे वाला की। टेर।

लाछा सुगणा करे आरती ,हरजी चंवर ढुलावे।
सांचे मन सु जो कोई ध्यावे ,मनचाया फल पावे।
पैदल चलता चलता ,जय बोलो रुनिचे वाला की। टेर।

बिठूजा में आप विराजो ,रामदेव अवतारी।
रामाधणी रा दर्शन करवा ,आवे दुनिया सारी।
पैदल चलता चलता ,जय बोलो रुनिचे वाला की। टेर।

रामदेव री महिमा कोई ,दास अशोक सुनाय।
शरणा माहि राखो बाबा ,चरणा शीश झुकाय।
पैदल चलता चलता ,जय बोलो रुनिचे वाला की। टेर।

sharda suthar ke bhajan

भजन :- पैदल चलता चलता जय बोलो
गायिका :- श्रद्धा सुथार
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- बोले तन्दुरा रा तार

जरूर पढ़ें :- में तो आया थारे आसरे

पिछला लेखभादवा री बीज बापजी भजन लिरिक्स | bhadarva ri beej bapji bhajan lyrics
अगला लेखबीरा बेगा आईजो जी भजन लिरिक्स | bira bega aaijo ji bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

eighteen + 9 =