बीरा बेगा आईजो जी भजन लिरिक्स | bira bega aaijo ji bhajan lyrics

211

बीरा बेगा आईजो जी भजन लिरिक्स

बीरा बेगा आईजो जी भजन लिरिक्स bira bega aaijo ji ramdev sugna bai ke bhajan lyrics

।। दोहा ।।
बीरा वेगा आवजो ,म्हारी लीजो सार संभाल।
था बिन म्हारो कोण आसरो ,मेणा दे रा लाल।


~ बीरा बेगा आईजो जी ~

बीरा बेगा आईजो जी ,
बीरा बेगा आईजो जी।
थारी सुगना जोवे बाट ,
रामदेव बेगा आईजो जी।


अळगी म्हाने परणाई ,
ना लीवी सार संभाल।
भूल गया क्यों म्हाने बीरा ,
मेणा दे रा लाल।
बीरा बेगा आईजो जी ,
बीरा बेगा आईजो जी। टेर।


दुखड़ा म्हाने देवे बीरा ,
पूंगल रा पड़िहार।
था बिन म्हारो कोण आसरो ,
रामदेव अवतार।
बीरा बेगा आईजो जी ,
बीरा बेगा आईजो जी। टेर।


रुनिचे री ओळु आवे ,
नैणा बरसे नीर।
उभी बाटा जोवू थारी ,
सरवरिये री तीर।
बीरा बेगा आईजो जी ,
बीरा बेगा आईजो जी। टेर।


कोई नहीं जो सासरिये में ,
बात सुणे अबला री।
थे तो म्हारे मन री जाणो ,
निकलक नेजाधारि।
बीरा बेगा आईजो जी ,
बीरा बेगा आईजो जी। टेर।


बहन लाड़की करे विनती ,
सुण लीजो अरदास।
पूरी करीजो बीरा म्हारे ,
पिहरिये री आस।
बीरा बेगा आईजो जी ,
बीरा बेगा आईजो जी। टेर।


सुगणा बाई री सायळ कोई ,
दास अशोक सुनाय।
गांव रुणिचे रामदेव रे ,
चरणा शीश नवाय।
बीरा बेगा आईजो जी ,
बीरा बेगा आईजो जी। टेर।


जरूर पढ़ें :- पैदल चलता चलता जय बोलो

जरूर पढ़ें :- भादवा री बीज बापजी

ramdev sugna bai ke bhajan lyrics

~ bira bega aaijo ji ~

beera bega aaijo ji,
beera bega aaijo ji.
thari sugna jove baat,
ramdev bega aaijo ji.


alagi mhane parnai,
na leevi saar sambhal.
bhul gaya kyu mhane beera,
mena de ra lal.
beera bega aaijo ji,
beera bega aaijo ji. ter.


dukhda mhane deve beera,
pungal ra padihar.
tha bin mharo kon aasro,
ramdev avtar.
beera bega aaijo ji,
beera bega aaijo ji. ter.


runiche ri olu aave,
naina barse neer.
ubhi baata jovu thari,
sarvariye ree teer.
beera bega aaijo ji,
beera bega aaijo ji. ter.


koi nhi jo sasriye me ,
baat sune abla ri.
the to mhare man ri jano,
nikalak nejadhari.
beera bega aaijo ji,
beera bega aaijo ji. ter.


bahan ladaki kare vinti,
sun lijo ardaas.
puri karijo beera mahare,
pijariye ri aas.
beera bega aaijo ji,
beera bega aaijo ji. ter.


sugna bai ri sayal koi,
daas ashok sunay.
gav runiche ramdev re,
charna shish navay.
beera bega aaijo ji,
beera bega aaijo ji. ter.


जरूर पढ़ें :- रूपालो मंदिर थारो सोवणो

जरूर पढ़ें :- रूणीचा री धरती उपर

सुगना बाई बाबा रामदेव जी भजन

~ बीरा बेगा आईजो जी ~

बीरा बेगा आईजो जी ,बीरा बेगा आईजो जी।
थारी सुगना जोवे बाट ,रामदेव बेगा आईजो जी।

अळगी म्हाने परणाई ,ना लीवी सार संभाल।
भूल गया क्यों म्हाने बीरा ,मेणा दे रा लाल।
बीरा बेगा आईजो जी ,बीरा बेगा आईजो जी। टेर।

दुखड़ा म्हाने देवे बीरा ,पूंगल रा पड़िहार।
था बिन म्हारो कोण आसरो ,रामदेव अवतार।
बीरा बेगा आईजो जी ,बीरा बेगा आईजो जी। टेर।

रुनिचे री ओळु आवे ,नैणा बरसे नीर।
उभी बाटा जोवू थारी ,सरवरिये री तीर।
बीरा बेगा आईजो जी ,बीरा बेगा आईजो जी। टेर।

कोई नहीं जो सासरिये में ,बात सुणे अबला री।
थे तो म्हारे मन री जाणो ,निकलक नेजाधारि।
बीरा बेगा आईजो जी ,बीरा बेगा आईजो जी। टेर।

बहन लाड़की करे विनती ,सुण लीजो अरदास।
पूरी करीजो बीरा म्हारे ,पिहरिये री आस।
बीरा बेगा आईजो जी ,बीरा बेगा आईजो जी। टेर।

सुगणा बाई री सायळ कोई ,दास अशोक सुनाय।
गांव रुणिचे रामदेव रे ,चरणा शीश नवाय।
बीरा बेगा आईजो जी ,बीरा बेगा आईजो जी। टेर।

moinuddin manchala ke ramdev ji ke bhajan

भजन :- बीरा बेगा आईजो जी
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- रुणिचा रा नाथ हेलो सुणजो

जरूर पढ़ें :- बोले तन्दुरा रा तार 

पिछला लेखपैदल चलता चलता जय बोलो रुणीजा वाला की भजन लिरिक्स | Pedal Chalta Chalta Jai Bolo bhajan lyrics
अगला लेखसोना वालो पालणो चौबारा के माई भजन लिरिक्स | sona walo palno chobara ke maay lyrics

4 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

sixteen + nine =