रूपालो मंदिर थारो सोवणो रे भजन लिरिक्स | rupalo mandir tharo sovno re bhajan lyrics

924

रूपालो मंदिर थारो सोवणो रे भजन लिरिक्स

रूपालो मंदिर थारो सोवणो रे भजन लिरिक्स rupalo mandir tharo sovno re baba ramdev ji desi bhajan lyrics

।। दोहा ।।
रामा सामा आवजो ,कळजुग बहुत करूर।
अरज करू अजमाल रा ,थे साम्भलजो जरूर।


~ रूपालो मंदिर थारो सोवणो ~

रूपालो मंदिर थारो सोवणो रे।
थाने धोखवा ने आवे नर नार ,
रुनिचे वाला ,म्हारा निकलक राजा ,
रुनिचे वाला , शरणे थारे आया रे।


राम सरोवर सोवणो रे।
पाल माथे उभा बाबा रामदेव रे ,
रुनिचे वाला ,म्हारा निकलक राजा ,
रुनिचे वाला , शरणे थारे आया रे। टेर।


लिलो लिलो घोड़ो थारो सोवणो रे।
मोतिया सु जड़ी रे लगाम रे ,
रुनिचे वाला ,म्हारा निकलक राजा ,
रुनिचे वाला , शरणे थारे आया रे। टेर।


धजा फरुके थारे देवरे रे।
या तो लहर लहर लहरावे रे ,
रुनिचे वाला ,म्हारा निकलक राजा ,
रुनिचे वाला , शरणे थारे आया रे। टेर।


दूर देशा रा आवे जातरी रे।
बाबो पुरे मनड़ा री आस रे ,
रुनिचे वाला ,म्हारा निकलक राजा ,
रुनिचे वाला , शरणे थारे आया रे। टेर।


मेवा मिठाई चढ़े चूरमो रे।
थारे चढ़े चढ़े लीलड़ीया नारेल रे ,
रुनिचे वाला ,म्हारा निकलक राजा ,
रुनिचे वाला , शरणे थारे आया रे। टेर।


माली प्रेम री विणती रे।
म्हाने जुग जुग चरणों में राख रे ,
रुनिचे वाला ,म्हारा निकलक राजा ,
रुनिचे वाला , शरणे थारे आया रे। टेर।


जरूर पढ़ें :- रूणीचा री धरती उपर

जरूर पढ़ें :- रुणिचा रा नाथ हेलो सुणजो

baba ramdev ji desi bhajan lyrics

~ rupalo mandir tharo sovno ~

rupal mandir tharo sovno re,
thane dhokhva ne aave nar nar,
runiche wala, mhara nikalak raja,
runiche wala, sharne thare aaya re.


ram sarovar sovno re.
pal mathe ubha baba ramdev re,
runiche wala, mhara nikalak raja,
runiche wala, sharne thare aaya re.


leelo leelo ghodo tharo sovno re.
motiya su jadi re lagam re,
runiche wala, mhara nikalak raja,
runiche wala, sharne thare aaya re.


dhaja faruke thare devre re.
ya to lahar lahar lahrave re,
runiche wala, mhara nikalak raja,
runiche wala, sharne thare aaya re.


dur desha ra aave jatri re.
babo pure manada ri aas re,
runiche wala, mhara nikalak raja,
runiche wala, sharne thare aaya re.


meva mithai chade churmo re.
thare chade cvhade lildiya narel,
runiche wala, mhara nikalak raja,
runiche wala, sharne thare aaya re.


mali prem ri vinti re.
mhane jug jug charno me rakh re,
runiche wala, mhara nikalak raja,
runiche wala, sharne thare aaya re.


जरूर पढ़ें :- बोले तन्दुरा रा तार

जरूर पढ़ें :- में तो आया थारे आसरे

रामदेव जी के भजन लिखे हुए

~  रूपालो मंदिर थारो सोवणो ~

रूपालो मंदिर थारो सोवणो रे।
थाने धोखवा ने आवे नर नार ,रुनिचे वाला ,म्हारा निकलक राजा ,
रुनिचे वाला , शरणे थारे आया रे।

राम सरोवर सोवणो रे।
पाल माथे उभा बाबा रामदेव रे ,रुनिचे वाला ,म्हारा निकलक राजा ,
रुनिचे वाला , शरणे थारे आया रे। टेर।

लिलो लिलो घोड़ो थारो सोवणो रे। मोतिया सु जड़ी रे लगाम रे ,
रुनिचे वाला ,म्हारा निकलक राजा ,
रुनिचे वाला , शरणे थारे आया रे। टेर।

धजा फरुके थारे देवरे रे।
या तो लहर लहर लहरावे रे ,रुनिचे वाला ,म्हारा निकलक राजा ,
रुनिचे वाला , शरणे थारे आया रे। टेर।

दूर देशा रा आवे जातरी रे।
बाबो पुरे मनड़ा री आस रे ,रुनिचे वाला ,म्हारा निकलक राजा ,
रुनिचे वाला , शरणे थारे आया रे। टेर।

मेवा मिठाई चढ़े चरमो रे।
थारे चढ़े चढ़े लीलड़ीया नारेल रे ,रुनिचे वाला ,म्हारा निकलक राजा ,
रुनिचे वाला , शरणे थारे आया रे। टेर।

माली प्रेम री विणती रे।
म्हाने जुग जुग चरणों में राख रे ,रुनिचे वाला ,म्हारा निकलक राजा ,
रुनिचे वाला , शरणे थारे आया रे। टेर।

prakash mali ke ramdev ji ke bhajan

भजन :- रूपालो मंदिर थारो सोवणो रे
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- घोड़लियो बजावे घुघरिया

जरूर पढ़ें :- रुनझुन बाजे घुघरा

पिछला लेखरूणीचा री धरती उपर जाऊ वारी वारी भजन लिरिक्स | Runicha Ri Dharti Upar bhajan lyrics
अगला लेखभादवा री बीज बापजी भजन लिरिक्स | bhadarva ri beej bapji bhajan lyrics

5 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

15 − 13 =