भादवा री बीज बापजी भजन लिरिक्स | bhadarva ri beej bapji bhajan lyrics

205

भादवा री बीज बापजी भजन लिरिक्स

भादवा री बीज बापजी भजन लिरिक्स bhadarva ri beej bapji baba ramdev ji ke marwadi desi bhajan

।। दोहा ।।
भादूडे री बीज रो ,जद चंदो करे प्रकाश।
रामदेव बण आवसु , राख जो विशवाश।


~ भादरवा री बीज बापजी ~

भादरवा री बीज बापजी ,
भादरवा री बीज रे।
अजमल रे आंगण ,
आविया अन्नदाता ओ। जी।


होय लीले असवार बापजी ,
होय लीले असवार रे।
भगता रा कारज ,
सारिया अन्न दाता ओ। जी।
भादरवा री बीज बापजी ,
भादरवा री बीज रे। टेर।


सुगणा करी पुकार बापजी ,
सुगणा करी पुकार रे।
भाणु ने करियो ,
जीवतो अन्न दाता ओ। जी।
भादरवा री बीज बापजी ,
भादरवा री बीज रे। टेर।


बाण्यो करी पुकार बाबजी ,
बाण्यो करी पुकार रे।
समदा में तिराई ,
जाजडी अन्नदाता ओ। जी।
भादरवा री बीज बापजी ,
भादरवा री बीज रे। टेर।


भालो लीनो हाथ धजाबंध ,
भालो लीनो हाथ रे।
भेरू रागस ने ,
दाबियो धरती में ओ। जी।
भादरवा री बीज बापजी ,
भादरवा री बीज रे। टेर।


बीराठिया रे माय बापजी ,
बीराठिया रे माय रे।
थारो सुन्दर बनियो ,
देवरो अन्नदाता ओ। जी।
भादरवा री बीज बापजी ,
भादरवा री बीज रे। टेर।


बिठूजा रे माय बाबजी ,
बिठूजा रे माय रे।
दर्शन ने आवे ,
देवरे नर नारी ओ। जी।
भादरवा री बीज बापजी ,
भादरवा री बीज रे। टेर।


परचा रो नहीं पार बाबजी ,
परचा रो नहीं पार रे।
थारी महिमा अपरम्पार ,
है अन्नदाता ओ। जी।
भादरवा री बीज बापजी ,
भादरवा री बीज रे। टेर।


भगत करे पुकार बापजी ,
भगत करे पुकार रे।
दुखिया रे बेले ,
आवजो बाबाजी ओ। जी।
भादरवा री बीज बापजी ,
भादरवा री बीज रे। टेर।


जरूर पढ़ें :- रूपालो मंदिर थारो सोवणो रे

जरूर पढ़ें :- रूणीचा री धरती उपर

baba ramdev ji ke marwadi desi bhajan lyrics

~ bhadarva ri beej bapji ~

bhadarva ri beej bapji,
bhadarava ri beej re.
ajmal re aangan,
aaviya anndata o ji.


hoy leele aswar bapji,
hoy leele aswar re.
bhagta ra kaaraj,
saariya ann data o ji.
bhadarva ri beej bapji,
bhadarava ri beej re.


sugna kari pukar bapji,
sugna kari pukar re.
bhanu ne kariyo,
jivto ann data o ji.
bhadarva ri beej bapji,
bhadarava ri beej re.


baanyo kari pukar babji,
baanyo kari pukar re.
samanda me tirai,
jaajadi ann data o ji.
bhadarva ri beej bapji,
bhadarava ri beej re.


bhalo leeno hath dhajabandh,
bhalo leeno hath re.
bheru ragas ne ,
dabiyo dharti me o ji.
bhadarva ri beej bapji,
bhadarava ri beej re.


beerathiya re may bapji,
beerathiya re maay re.
tharo sundar baniyo ,
devro ann data o ji.
bhadarva ri beej bapji,
bhadarava ri beej re.


bithuja re may babji,
bithuja re maay re .
darshan ne aave ,
devre nar nari o ji.
bhadarva ri beej bapji,
bhadarava ri beej re.


parcha ro nhi paar babji,
parcha ro nhi paar re.
thari mahima aprampar,
hai ann data o ji.
bhadarva ri beej bapji,
bhadarava ri beej re.


bhagat kare pukar bapji,
bhagat kare pukar re.
dukhiya re bele,
aavjo babaji o ji.
bhadarva ri beej bapji,
bhadarava ri beej re.


जरूर पढ़ें :- रुणिचा रा नाथ हेलो सुणजो

जरूर पढ़ें :- बोले तन्दुरा रा तार

बाबा रामदेव जी के भजन लिरिक्स

~ भादवा री बीज बापजी ~

भादरवा री बीज बापजी ,भादरवा री बीज रे।
अजमल रे आंगण ,आविया अन्नदाता ओ। जी।

होय लीले असवार बापजी ,होय लीले असवार रे।
भगता रा कारज ,सारिया अन्न दाता ओ। जी।
भादरवा री बीज बापजी ,भादरवा री बीज रे। टेर।

सुगणा करी पुकार बापजी ,सुगणा करी पुकार रे।
भाणु ने करियो ,जीवतो अन्न दाता ओ। जी।
भादरवा री बीज बापजी ,भादरवा री बीज रे। टेर।

बाण्यो करी पुकार बाबजी ,बाण्यो करी पुकार रे।
समदा में तिराई ,जाजडी अन्नदाता ओ। जी।
भादरवा री बीज बापजी ,भादरवा री बीज रे। टेर।

भालो लीनो हाथ धजाबंध ,भालो लीनो हाथ रे।
भेरू रागस ने ,दाबियो धरती में ओ। जी।
भादरवा री बीज बापजी ,भादरवा री बीज रे। टेर।

बीराठिया रे माय बापजी ,बीराठिया रे माय रे।
थारो सुन्दर बनियो ,देवरो अन्नदाता ओ। जी।
भादरवा री बीज बापजी ,भादरवा री बीज रे। टेर।

बिठूजा रे माय बाबजी ,बिठूजा रे माय रे।
दर्शन ने आवे ,देवरे नर नारी ओ। जी।
भादरवा री बीज बापजी ,भादरवा री बीज रे। टेर।

परचा रो नहीं पार बाबजी ,परचा रो नहीं पार रे।
थारी महिमा अपरम्पार ,है अन्नदाता ओ। जी।
भादरवा री बीज बापजी ,भादरवा री बीज रे। टेर।

भगत करे पुकार बापजी ,भगत करे पुकार रे।
दुखिया रे बेले ,आवजो बाबाजी ओ। जी।
भादरवा री बीज बापजी ,भादरवा री बीज रे। टेर।

anil nagori ke bhajan

भजन :- भादरवा री बीज बापजी
गायक : – अनिल नागौरी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- में तो आया थारे आसरे

जरूर पढ़ें :- घोड़लियो बजावे घुघरिया

पिछला लेखरूपालो मंदिर थारो सोवणो रे भजन लिरिक्स | rupalo mandir tharo sovno re bhajan lyrics
अगला लेखपैदल चलता चलता जय बोलो रुणीजा वाला की भजन लिरिक्स | Pedal Chalta Chalta Jai Bolo bhajan lyrics

4 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

17 + 19 =