में तो आया थारे आसरे बाबा रामदेव अवतारी भजन लिरिक्स | Meto Aaya Thare Aasre bhajan lyrics

135

में तो आया थारे आसरे बाबा रामदेव अवतारी भजन लिरिक्स

में तो आया थारे आसरे भजन लिरिक्स Meto Aaya Thare Aasre baba ramdev ji bhajan bhajan lyrics

।। दोहा ।।
भेदभाव ने दूर किया ,मेटी शंका सारी।
पीरा रा थे पीर हो ,रामदेव अवतारी।


~ में तो आया थारे आसरे ~

में तो आया थारे आसरे ,
बाबा रामदेव अवतारी।
रामदेव अवतारी ,
बाबा लाज राखजो म्हारी।
अरर में तो आया थारे आसरे ,
बाबा रामदेव अवतारी।


अजमल घर अवतारी हो ,
मोटा कृष्ण मुरारी हो।
अरर में तो आया थारे आसरे ,
बाबा रामदेव अवतारी।


पालणीया में प्रगटाया ,
परचा जग में दिखलाया।
अरर में तो आया थारे आसरे ,
बाबा रामदेव अवतारी।


केसरियो बागो सोहे ,
मूरत थारी मन मोवे।
अरर में तो आया थारे आसरे ,
बाबा रामदेव अवतारी।


निज भगता रा कष्ट हरो ,
बांझड़िया री गोद भरो।
अरर में तो आया थारे आसरे ,
बाबा रामदेव अवतारी।


मेलो लागे हद भारी ,
दरशन आवे नर नारी।
अरर में तो आया थारे आसरे ,
बाबा रामदेव अवतारी।


दास अशोक सुणावे है ,
चरणा शीश नवावे है।
अरर में तो आया थारे आसरे ,
बाबा रामदेव अवतारी।


जरूर पढ़ें :- घोड़लियो बजावे है घुघरिया

जरूर पढ़ें :- रुनझुन बाजे घुघरा

baba ramdev ji bhajan lyrics

~ Meto Aaya Thare Aasre ~

me to aaya thare aasre ,
baba ramdev avatari.
ramdev avatari,
baba laj rakhjo mhari.
arr me to aaya thare aasre,
baba ramdev avatari.


ajmal ghar avatari ho,
mota krishan murari ho.
arr me to aaya thare aasre,
baba ramdev avatari.


palniya me pragtaya,
paracha jag me dikhlaya.
arr me to aaya thare aasre,
baba ramdev avatari.


kesariya bago sohe,
murat thari man move.
arr me to aaya thare aasre,
baba ramdev avatari.


nij bhagta ra kasth haro,
banjhdiya ri god bharo.
arr me to aaya thare aasre,
baba ramdev avatari.


melo lage had bhari,
darshan aave nar nari.
arr me to aaya thare aasre,
baba ramdev avatari.


das ashok sunave hai,
charna shish navave hai.
arr me to aaya thare aasre,
baba ramdev avatari.


जरूर पढ़ें :- भादवा री बीज बाबा

जरूर पढ़ें :- महाराज देवरे रंग लागो

बाबा रामदेव जी भजन लिरिक्स

~ में तो आया थारे आसरे ~

में तो आया थारे आसरे ,बाबा रामदेव अवतारी।
रामदेव अवतारी ,बाबा लाज राखजो म्हारी।
अरर में तो आया थारे आसरे ,बाबा रामदेव अवतारी।

अजमल घर अवतारी हो ,मोटा कृष्ण मुरारी हो।
अरर में तो आया थारे आसरे ,बाबा रामदेव अवतारी।

पालणीया में प्रगटाया ,परचा जग में दिखलाया।
अरर में तो आया थारे आसरे ,बाबा रामदेव अवतारी।

केसरियो बागो सोहे ,मूरत थारी मन मोवे।
अरर में तो आया थारे आसरे ,बाबा रामदेव अवतारी।

निज भगता रा कष्ट हरो ,बांझड़िया री गोद भरो।
अरर में तो आया थारे आसरे ,बाबा रामदेव अवतारी।

मेलो लागे हद भारी ,दरशन आवे नर नारी।
अरर में तो आया थारे आसरे ,बाबा रामदेव अवतारी।

दास अशोक सुणावे है ,चरणा शीश नवावे है।
अरर में तो आया थारे आसरे ,बाबा रामदेव अवतारी।

moinuddin manchala ke bhajan

भजन :- में तो आया थारे आसरे
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- रामदेव जी रो ब्याव मंडियो

जरूर पढ़ें :- सुण रे मन दादा

पिछला लेखघोड़लियो बजावे है छम छम घुघरिया भजन लिरिक्स | Ghodliyo Bajave ghunghariya bhajan lyrics
अगला लेखबोले तन्दुरा रा तार जय हो रामा राज कंवर भजन लिरिक्स | Bole Tandura Ra Tar bhajan lyrics

5 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

15 + three =