बोले तन्दुरा रा तार जय हो रामा राज कंवर भजन लिरिक्स | Bole Tandura Ra Tar bhajan lyrics

234

बोले तन्दुरा रा तार जय हो रामा राज कंवर भजन लिरिक्स

बोले तन्दुरा रा तार भजन लिरिक्स Bole Tandura Ra Tar baba ramdev ji bhajan lyrics in hindi

।। दोहा ।।
धिन धिन धोरा धरती, पड़ियो समंद में सीर।
कळजुग में परचा दिया, थाने रंग हो रामापीर।


~ बोले तन्दुरा रा तार ~

बोले तन्दुरा रा तार ,
जय हो रामा राजकंवर।
रामा राज कंवर धणिया ,
कलजुग रा अवतार।


नाथ द्वारिकाधीश धाम सु ,
धरती धोरा माहि आया।
रणसी जी रा पोता ,
अजमलजी रा लाल कहाया।
माता मेंणा दे हिण्डो हिंडावे ,
गावे मंगलाचार।
बोले तन्दुरा रा तार ,
जय हो रामा राजकंवर। टेर।


बण्यो देवरो रामदेवरे ,
धिन थारी ठकुराई।
चार खुट और चवदा भवन में ,
साँची जोत जगाई।
पल पल परचा देवण वालो ,
सांचो है दरबार।
बोले तन्दुरा रा तार ,
जय हो रामा राजकंवर। टेर।


कसुबल पाग केसरिया जामो ,
तुर्रा किलंगी धारी।
दिव्य रूप दर्शन पर जावे ,
गोपाळो बलिहारी।
हर्ष रयो भगता रो संगम ,
घणी करे मनुहार।
बोले तन्दुरा रा तार ,
जय हो रामा राजकंवर। टेर।


जरूर पढ़ें :- में तो आया थारे आसरे

जरूर पढ़ें :- घोड़लियो बजावे है घुघरिया

baba ramdev ji bhajan lyrics in hindi

~ Bole Tandura Ra Tar ~

bole tandura ra taar,
jay ho rama raj kanvar.
ram raj kanvar dhaniya,
kajyug ra avatar.


nath dwarikadhish dham su,
dharti dhora mahi aaya.
ransi ji ra pota,
ajamalji ra lal kahaya.
mata mena de hindo hidave,
gave mangalachar.
bole tandura ra taar,
jay ho rama rajkanvar. ter.


banyo devro ramdevre,
dhin thari thakurai.
char khut or chadva bhavan me,
sanchi jot jagai.
pal pal parcha devan walo,
sancho hai darbar.
bole tandura ra taar,
jay ho rama rajkanvar. ter.


kasubal pag kesriya jamo,
turra kilangi dhari.
divay rup darshan par jave,
gopalo balihari.
harsh ryo bhagta ro sangam,
ghani kare manuhar.
bole tandura ra taar,
jay ho rama rajkanvar. ter.


जरूर पढ़ें :- रुनझुन बाजे घुघरा

जरूर पढ़ें :- भादवा री बीज बाबा

बाबा रामदेव जी के भजन लिरिक्स

~ बोले तन्दुरा रा तार ~

बोले तन्दुरा रा तार ,जय हो रामा राजकंवर।
रामा राज कंवर धणिया ,कलजुग रा अवतार।

नाथ द्वारिकाधीश धाम सु ,धरती धोरा माहि आया।
रणसी जी रा पोता ,अजमलजी रा लाल कहाया।
माता मेंणा दे हिण्डो हिंडावे ,गावे मंगलाचार।
बोले तन्दुरा रा तार ,जय हो रामा राजकंवर। टेर।

बण्यो देवरो रामदेवरे ,धिन थारी ठकुराई।
चार खुट और चवदा भवन में ,साँची जोत जगाई।
पल पल परचा देवण वालो ,सांचो है दरबार।
बोले तन्दुरा रा तार ,जय हो रामा राजकंवर। टेर।

कसुबल पाग केसरिया जामो ,तुर्रा किलंगी धारी।
दिव्य रूप दर्शन पर जावे ,गोपाळो बलिहारी।
हर्ष रयो भगता रो संगम ,घणी करे मनुहार।
बोले तन्दुरा रा तार ,जय हो रामा राजकंवर। टेर।

gopal bajaj ke bhajan

भजन :- बोले तन्दुरा रा तार
गायक :- गोपाल बजाज
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- महाराज देवरे रंग लागो

जरूर पढ़ें :- रामदेव जी रो ब्याव मंडियो

पिछला लेखमें तो आया थारे आसरे बाबा रामदेव अवतारी भजन लिरिक्स | Meto Aaya Thare Aasre bhajan lyrics
अगला लेखरुणिचा रा नाथ हेलो सुणजो भजन लिरिक्स | Runicha Ra Nath Helo Sunjo bhajan lyrics

6 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

one + 9 =