रुनझुन बाजे घुघरा भजन लिरिक्स | runjun baje ghughra bhajan lyrics

3237

रुनझुन बाजे घुघरा भजन लिरिक्स

रुनझुन बाजे घुघरा भजन लिरिक्स runjun baje ghughra baba ramdev ji bhajan lyrics in hindi

।। दोहा ।।
रुणझुण बाजे घुँघरा ,लीले रा असवार।
दुखिया ने सुखिया करो, महिमा अपरम्पार।


~ रुणझुण बाजे घुँघरा ~

रुणझुण बाजे घुँघरा ,
घोड़े रा बाजे पोड जी।
लीले री असवारी आवे ,
आवे रामापीर जी। ओजी


अरज करू अजमाल रा ,
संतो तणी पुकार जी।
राम सरोवर आपरो रे ,
अलख तणी उपकार जी। ओजी
रुणझुण बाजे घुँघरा ,
घोड़े रा बाजे पोड जी। टेर।


कोई दूर देशा रा जातरू ,
थारो मेलो भरे भरपूर जी।
दुखियो ने सुखिया करो रामा ,
मुख पर बरसे नूर जी। ओजी
रुणझुण बाजे घुँघरा ,
घोड़े रा बाजे पोड जी। टेर।


कोई पिछम धरा रे मारगा ,
एक अलबेलो असवार जी।
लिलो हिसे धरती धूजे ,
लूळ लूळ करे जवार जी। ओजी
रुणझुण बाजे घुँघरा ,
घोड़े रा बाजे पोड जी। टेर।


कोई हरजी भाटी री विनती ,
बाबा थे मारा मायर बापजी।
नुगरा ने सुगरा करो रामा ,
घट में बरसे नूर जी। ओजी
रुणझुण बाजे घुँघरा ,
घोड़े रा बाजे पोड जी। टेर।


रुणझुण बाजे घुँघरा ,
घोड़े रा बाजे पोड जी।
लीले री असवारी आवे ,
आवे रामापीर जी। ओजी


जरूर पढ़ें :- भादवा री बीज बाबा

जरूर पढ़ें :- महाराज देवरे रंग लागो

baba ramdev ji bhajan lyrics in hindi

~ runjun baje ghughra ~

runjhun baje ghungra,
ghode ra baje pod ji.
lile ri aswari aave,
aave ramapeer ji . oji


araj karu ajmaal ra,
santo tani pukar ji.
ram sarovar aapro re,
alakh tani upkar ji. oji
runjhun baje ghungra,
ghode ra baje pod ji.


koi dur desha ra jatru,
tharo melo bhare bharpur ji.
dukhiyo ne sukhiya karo rama,
mukh par barse nur ji. oji
runjhun baje ghungra,
ghode ra baje pod ji.


koi picham dhra re maarga,
ek albelo aswar ji.
lilo hise dharati dhuje,
lul lul kare javar ji. oji
runjhun baje ghungra,
ghode ra baje pod ji.


koi harji bhati ri vinti,
baba the mara mayar bapji.
nugra ne sugra karo rama,
ghat me barse nur ji. oji
runjhun baje ghungra,
ghode ra baje pod ji.


जरूर पढ़ें :- रामदेव जी रो ब्याव मंडियो

जरूर पढ़ें :- रमता रामदेव रणुजे भले आया

रामदेवजी का भजन लिरिक्स

~ रुनझुन बाजे घुघरा ~

रुणझुण बाजे घुँघरा ,घोड़े रा बाजे पोड जी।
लीले री असवारी आवे ,आवे रामापीर जी। ओजी

अरज करू अजमाल रा , संतो तणी पुकार जी।
राम सरोवर आपरो रे ,अलख तणी उपकार जी। ओजी
रुणझुण बाजे घुँघरा ,घोड़े रा बाजे पोड जी। टेर।

कोई दूर देशा रा जातरू ,थारो मेलो भरे भरपूर जी।
दुखियो ने सुखिया करो रामा ,मुख पर बरसे नूर जी। ओजी
रुणझुण बाजे घुँघरा ,घोड़े रा बाजे पोड जी। टेर।

कोई पिछम धरा रे मारगा ,एक अलबेलो असवार जी।
लिलो हिसे धरती धूजे ,लूळ लूळ करे जवार जी। ओजी
रुणझुण बाजे घुँघरा ,घोड़े रा बाजे पोड जी। टेर।

कोई हरजी भाटी री विनती ,बाबा थे मारा मायर बापजी।
नुगरा ने सुगरा करो रामा ,घट में बरसे नूर जी। ओजी
रुणझुण बाजे घुँघरा ,घोड़े रा बाजे पोड जी। टेर।

रुणझुण बाजे घुँघरा ,घोड़े रा बाजे पोड जी।
लीले री असवारी आवे ,आवे रामापीर जी। ओजी

prakash mali ke bhajan

भजन :- रुण झुण बाजे घुघरा
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- रामा राज कुंवर हो गई थारी मेहर

जरूर पढ़ें :- इंदर राजा म्हारी अर्जी साम्भलो

पिछला लेखभादवा री बीज बाबा आज थाने आनो है भजन लिरिक्स | bhadarva ri bij baba aaj thane aano bhajan lyrics
अगला लेखघोड़लियो बजावे है छम छम घुघरिया भजन लिरिक्स | Ghodliyo Bajave ghunghariya bhajan lyrics

3 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

two × 3 =