घोड़लियो बजावे है छम छम घुघरिया भजन लिरिक्स | Ghodliyo Bajave ghunghariya bhajan lyrics

143

घोड़लियो बजावे है छम छम घुघरिया भजन लिरिक्स

घोड़लियो बजावे है छम छम घुघरिया भजन Ghodliyo Bajave ghunghariya ramdev ji ra bhajan lyrics

।। दोहा ।।
भेदभाव ने दूर कियो ,मेटी शंका सारी।
पीरा रा थे पीर हो ,रामदेव अवतारी।


~ घोड़लियो बजावे घुंघरिया ~

मन हरषावे है देख देख दुनिया ,
घोड़लियो बजावे है छम छम घुंघरिया।
फूल चढ़ावे है ,करे धुप ध्यान दिया ,
घोड़लियो बजावे है छम छम घुंघरिया।


छतरधारी तारनहारी ,
मेलो लगायो है भारी।
रूप कियो है आज निरालो ,
गावे सगळा नर नारी।
आंधा ने आखडली ,
बाँझा ने पूत दिया।
घोड़लियो बजावे है छम छम घुंघरिया। टेर।


साचे वतन रा साँचा पीरजी ,
बात बतावे है साँची।
कलयुग हो या हो वो सतयुग ,
लाज बापजी है राखी।
सुख पावे है सगळा ,
जय रूणिचा छैया।
घोड़लियो बजावे है छम छम घुंघरिया।टेर।


आभो झुकियो धरती हिले है ,
मचियो है भारी भारी शोर।
विनती करे है देवी देवता ,
बाबा थाने हथेल्या जोड़।
दास है प्राणी ,
देखो यहाँ वहा।
घोड़लियो बजावे है छम छम घुंघरिया।टेर।


भागोडा ने साजा करो हो ,
मरियोडा जिवावो हो।
भगता री थे झोली भरो हो ,
नैया पार लगावो हो।
राम नाम सुमरो ,
है मुक्ति री नैया।
घोड़लियो बजावे है छम छम घुंघरिया।टेर।


जरूर पढ़ें :- रुनझुन बाजे घुघरा

जरूर पढ़ें :- बाबा आज थाने आनो है

ramdev ji ra bhajan lyrics in hindi

~ Ghodliyo Bajave ghunghariya ~

man harshave he dekh dekh duniya.
ghodliyo bajave he chham chham ghungriya.
ful chadave hai kare dhup dhyan diya.
ghodliyo bajave hai chham chham ghungriya.


chatardhari taranhari,
melo lagayo hai bhari.
rup kiyo hai aaj niralo,
gave sagla nar nari.
aandha ne aakhdali,
banjha ne put diya.
ghodliyo bajave hai chham chham ghungriya.


sache vatan ra sancha pirji,
bat batave hai sanchi.
kalyug ho ya ho wo satyug,
laj bapji hai rakhi.
sukh pave hai sagla,
jay runicha chaiya.
ghodliyo bajave hai chham chham ghungriya.


aabho jhukiyo dharati hile hai,
machiyo hai bhari bhari shor.
vinti kare hai devi devta,
baba thane hathelya jod.
das hai prani,
dekho yaha vaha.
ghodliyo bajave hai chham chham ghungriya.


bhagoda ne saja karo ho,
bmariyoda jivavo ho.
bhagta ri the jholi bharo ho,
naiya par lagavo ho.
ram naam sumro,
hai mukti ri naiya.
ghodliyo bajave hai chham chham ghungriya.


जरूर पढ़ें :- महाराज देवरे रंग लागो

जरूर पढ़ें :- रामदेव जी रो ब्याव मंडियो

बाबा रामदेव जी रा भजन लिरिक्स

~ घोड़लियो बजावे है छम छम घुघरिया ~

मन हरषावे है देख देख दुनिया।
घोड़लियो बजावे है छम छम घुंघरिया।
फूल चढ़ावे है ,करे धुप ध्यान दिया।
घोड़लियो बजावे है छम छम घुंघरिया।

छतरधारी तारनहारी ,मेलो लगायो है भारी।
रूप कियो है आज निरालो ,गावे सगळा नर नारी।
आंधा ने आखडली ,बाँझा ने पूत दिया।
घोड़लियो बजावे है छम छम घुंघरिया। टेर।

साचे वतन रा साँचा पीरजी ,बात बतावे है साँची।
कलयुग हो या हो वो सतयुग ,लाज बापजी है राखी।
सुख पावे है सगळा ,जय रूणिचा छैया।
घोड़लियो बजावे है छम छम घुंघरिया।टेर।

आभो झुकियो धरती हिले है ,मचियो है भारी भारी शोर।
विनती करे है देवी देवता ,बाबा थाने हथेल्या जोड़।
दास है प्राणी ,देखो यहाँ वहा।
घोड़लियो बजावे है छम छम घुंघरिया।टेर।

भागोडा ने साजा करो हो ,मरियोडा जिवावो हो।
भगता री थे झोली भरो हो ,नैया पार लगावो हो।
राम नाम सुमरो ,है मुक्ति री नैया।
घोड़लियो बजावे है छम छम घुंघरिया।टेर।

moinuddin manchala ke bhajan

भजन :- घोड़लियो बजावे है छम छम घुघरिया
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- रमता रामदेव रणुजे भले आया

जरूर पढ़ें :- पिछम धरा रा राजवीरा

पिछला लेखरुनझुन बाजे घुघरा भजन लिरिक्स | runjun baje ghughra bhajan lyrics
अगला लेखमें तो आया थारे आसरे बाबा रामदेव अवतारी भजन लिरिक्स | Meto Aaya Thare Aasre bhajan lyrics

3 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

3 × 4 =