भादवा री बीज बाबा आज थाने आनो है भजन लिरिक्स | bhadarva ri bij baba aaj thane aano bhajan lyrics

4497

भादवा री बीज बाबा आज थाने आनो है भजन लिरिक्स

भादवा री बीज बाबा आज थाने आनो है भजन लिरिक्स bhadarva ri bij baba aaj thane aano bhajan lyrics

।। दोहा ।।
धाम रूणीचै रा धणी, नाम राम सा पीर।
काम भगत जन रा करै, राख ह्रदा मन धीर।


~ भादरवा री बीज बाबा ~

भादरवा री बीज बाबा ,
आज थाने आणो है।
म्हाने दरश दिखाणो है ,
भादरवा री बीज।


गांव रुणिचा में , दरबार है थारो ,
दयालु आपरो।
सेवा में थारी , सगळा खड़ा दिखे ,
हुकम बस आपरो।
चरणा में थारी ,
म्हाने आज बिछ जाणो है।
भादरवा री बीज बाबा ,
आज थाने आणो है।


माळवो ध्यावे ,गुजरात भी ध्यावे ,
ध्यावे थाने राजवी।
नाम सु थारे, सब रोग कट जावे ,
आ महिमा आपरी।
दुखड़ा मेटण हार ,
बाबा नाम थारो साचो है।
भादरवा री बीज बाबा ,
आज थाने आणो है।


भादरवा री बीज, अजमाल रा कंवरा,
मेलो लागे आपरो।
यात्री आवे ले, आस मनडा मे,
भरोसो आपरो।
भगता रा हर काम,
बाबा पार लगानो है।
भादरवा री बीज बाबा ,
आज थाने आणो है।


कष्ट हर लीजो, भंडार भर दीजो ,
अरज सा दास री।
आसरो दीजो, भव पार कर दीजो ,
भंवर में नावडी।
आज चरणा में ,
बाबा अशोक थारे आयो है।
भादरवा री बीज बाबा ,
आज थाने आणो है।


जरूर पढ़ें :- महाराज देवरे रंग लागो

जरूर पढ़ें :- रामदेव जी रो ब्याव मंडियो

ramdev ji ke bhajan lyrics in hindi

~  bhadarva ri bij baba ~

bhadarva ri bij baba,
aaj thane aano hai.
mhane darash dikhano hai,
bhadarva ri bij.


ganv runicha me darbar hai tharo,
dayalu aapro.
seva me thari sagla khada dikhe,
hukam bas aapro.
charna me thari,
mhane aaj bich jano hai.
bhadarva ri bij baba,
aaj thane aano hai.


malvo dhyave gujrat bhi dhyave,
dhyave thane rajvi.
nam su thare sab rog kat jave,
aa mahima aapri.
dukhda metan haar,
baba nam tharo sacho hai.
bhadarva ri bij baba,
aaj thane aano hai.


bhadarva ri bij ajmal ra kanvra,
melo lage aapro.
yatri aave le ,aas manada me,
bharoso aapro.
bhgta ra har kaam,
baba par lagano hai.
bhadarva ri bij baba,
aaj thane aano hai.


kast har lijo bhandar bhar dijo,
araj sa daas ri.
aasro dijo bhav par kar dijo,
bhanvar me navdi.
aaj charna me ,
baba ashok thare aayo hai.
bhadarva ri bij baba,
aaj thane aano hai.


जरूर पढ़ें :- रमता रामदेव रणुजे भले आया

जरूर पढ़ें :- रामा राज कुंवर हो गई थारी मेहर

बाबा रामदेव जी भजन लिरिक्स

~ भादवा री बीज बाबा ~

भादरवा री बीज बाबा ,आज थाने आणो है।
म्हाने दरश दिखाणो है ,भादरवा री बीज।

गांव रुणिचा में , दरबार है थारो ,दयालु आपरो।
सेवा में थारी , सगळा खड़ा दिखे ,हुकम बस आपरो।
चरणा में थारी ,म्हाने आज बिछ जाणो है।
भादरवा री बीज बाबा ,आज थाने आणो है।

माळवो ध्यावे ,गुजरात भी ध्यावे ,ध्यावे थाने राजवी।
नाम सु थारे, सब रोग कट जावे ,आ महिमा आपरी।
दुखड़ा मेटण हार ,बाबा नाम थारो साचो है।
भादरवा री बीज बाबा ,आज थाने आणो है।

भादरवा री बीज, अजमाल रा कंवरा,मेलो लागे आपरो।
यात्री आवे ले, आस मनडा मे,भरोसो आपरो।
भगता रा हर काम,बाबा पार लगानो है।
भादरवा री बीज बाबा ,आज थाने आणो है।

कष्ट हर लीजो, भंडार भर दीजो ,अरज सा दास री।
आसरो दीजो, भव पार कर दीजो ,भंवर में नावडी।
आज चरणा में ,बाबा अशोक थारे आयो है।
भादरवा री बीज बाबा ,आज थाने आणो है।

marwadi desi hindi bhajan

भजन :- भादरवा री बीज बाबा
गायक :- महेश सवाला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :-  इंदर राजा म्हारी अर्जी साम्भलो जी

जरूर पढ़ें :- पिछम धरा रा राजवीरा

पिछला लेखमहाराज देवरे रंग लागो भजन लिरिक्स | Maharaj Devre Rang Lago bhajan lyrics
अगला लेखरुनझुन बाजे घुघरा भजन लिरिक्स | runjun baje ghughra bhajan lyrics

3 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

seventeen + 14 =