रामदेव जी रो ब्याव मंडियो रुणिचा भजन लिरिक्स | ramdev ji ro byav mandiyo bhajan lyrics

1244

रामदेव जी रो ब्याव मंडियो रुणिचा भजन लिरिक्स

रामदेव जी रो ब्याव मंडियो रुणिचा ramdev ji ro byav mandiyo baba ramdev ji bhajan lyrics in hindi

~ रामदेव जी रो ब्याव मंडियो ~

रामदेव जी रो ब्याव मंड्यो रुणिचे।
सोने रे पाट बैठाय बाबो ,
तेल चढ्यो रुणिचे।

है तेल चढ्यो हल्दी रंग चढ्यो रुणिचे।
अजमल जी रो कंवरो आज सज्यो ,
है बिन्द बण्यो रुणिचे।


ढोल नगारा आज घुरया आंगणिये।
बाई लाछा सुगना नाचे गावे ,
कोड करे आंगणिये।

है कोड करे भाई पीठी करे आंगणिये।
केसरिया बागो तुर्रा किलंगी ,
बाबो बिन्द बण्यो आंगणिये।


हिंदवाणों सूरज चमके है, चमके है।
तंवरा रो कंवरो बिन्द बण्योड़ो ,
पलके है ,पलके है।

है कमर कटारो हाथ में भालो भलके है।
लीले असवारया आज ,
बाबो मुलके है ,मुलके है।


ओळो दोळो निरखे बनड़ी ,
बनड़ो केडो फूटरो।
गेरो गेरो निरखे नेतल बनड़ो ,
केडो केडो फूटरो।

ईने बीरमदे सिँगारयो ए बनड़ी ,
बनड़ो एडो फूटरो।
ईने बीरमदे सिँगारयो ए बनड़ी ,
बनड़ो ऐडो ऐडो फूटरो।


गेरो गेरो निरखे सासु ,
बनड़ो केडो फूटरो।
गेरो गेरो निरखे सासु ,
बनड़ो केडो केडो फूटरो।

ईने हडबू जी सिँगारयो ए नेतल
बनड़ो केडो फूटरो।
ई ने हडबू जी सिँगारियो ई बनड़ी ,
बाबो लागे फूटरो।


ओळो दोळो निरखे सखियाँ ,
बनड़ो केडो फूटरो।
गेरो गेरो निरखे सखियाँ ,
बनड़ो केडो फूटरो।

ई ने मेणादे सिँगारियो ए नेतल ,
बनड़ो ऐड़ो फूटरो।
ई ने सुगना बाई सिँगारियो ए बनड़ी ,
बनड़ो ऐड़ो फूटरो।


जल्ला रे में तो राज रा डेरा निरखण आई रे।
ओ मारी जोड़ी रा जल्ला ,
हो मिरगा नैणी रा जल्ला।
में तो राज रा डेरा निरखण आई रे।


सोढा रे आंगण आज बाबो ,
परणीजे जी परणीजे।
ओ तो अमरकोट रे माय बाबो ,
परणीजे जी परणीजे।
नेतल रो खुलियो भाग बाबो ,
परणीजे जी परणीजे।
पगल्या दे पगा चलाय बाबो ,
परणीजे जी परणीजे।

चंवरया में पकड्यो हाथ बाबो ,
परणीजे जी परणीजे।
ओ तो तीन लोक रो नाथ बाबो ,
परणीजे जी परणीजे।
ओ तो मूलक मूलक पग राख बाबो ,
परणीजे जी परणीजे।
ए तो फेरा लीना चार बाबो ,
परणीजे जी परणीजे।


पेलो फेरो फिरियो नेतल ,
बाबोसा री लाड़ली।
दूजो फेरो फिरियो नेतल ,
माताजी री धीवड़ी।
तीजो फेरो फिरियो नेतल ,
काका री भतीजी।
चौथो फेरो फिरियो नेतल ,
होया रे पराया।


सेंवारिया रा दान बाई रा बाबोसा तो देवे ,
आई रे धर्मिया री वेळा ओ राज।
गाया भेस्या दान बाई ने माताजी तो देवे ,
आई रे धर्मिया री वेळा ओ राज।
हाथा रा हथफूल बाई ने मामोसा तो देवे ,
आई रे धर्मिया री वेळा ओ राज।


दो नी बाबोसा बाई ने डायजो रे ,
म्हारी नेतल बाई सासरिये जाय। २।


मोरियो रे माय म्हारे बाबोसा री लाडक ,
चाली सासरे ओ राज ,मोरियो।
मोरियो रे माय म्हारे काकाजी ऋ लाडक ,
चाली सासरे ओ राज ,मोरियो।
मोरियो रे माय म्हारी बुआ री भतीजी ,
चाली सासरे ओ राज ,मोरियो।


जरूर पढ़ें :- रमता रामदेव रणुजे भले आया

जरूर पढ़ें :- रामा राज कुंवर हो गई थारी मेहर

baba ramdev ji bhajan lyrics in hindi

~ ramdev ji ro byav mandiyo ~

 ramdev ji ro byav mandiyo runiche.
sone re pat baithay babo,
tel chadyo runiche.

hai tel chadyo haldi rang chadyo runiche,
ajama ji ro kanvaro aaj sajyo,
hai bind banyo runiche.


dhol nagara aaj ghrya aanganiye.
bai lachha sugna nache gave,
kod kare aanganiye.

hai kod kare bhai pithi kare aanganiye.
kesriya bago turra kilangi,
babo bind banyo aanganiye.


hindvano suraj chamke hai , chamke hai.
tanvra ro kanvaro bind banyodo,
palak hai palak hai.

hai kamar kataro hath me bhalo bhalke hai,
lile aswarya aaj,
babo mulke hai mulke hai.


olo dolo nirakhe bandi,
banadi kedo futaro.
gero gero nirakhe netal banado,
kedo kedo futaro.

e ne biramde singaryo ai banadi,
banado aido futaro.
e ne biramde singaryo ai banadi,
banado aido aido futaro.


gero gero nirakhe sasu,
banado kedo futaro.
gero gero nirakhe sasu,
banado kedo kedo futaro.

e ne hadbu ji singaryo ai netal,
banado kedo futaro.
e ne hadbu ji singaryo ai banadi,
babo lage futaro.


olo dolo nirakhe sakhiya,
banado kedo futaro.
gero gero nirakhe sakhiya,
banado kedo futaro.

e ne menade singariyo ai netal,
banado aido futaro.
e ne sugna bai singariyo ai banadi,
banado aido futaro.


jalla re me to raj ra dera nirakhan aai re,
o mari jodi ra jalla,
ho muraga naini ra jalla.
me to raj ra dera nirakhan aai re.


sodha re aangan aaj babo,
parnije ji parnije.
o to amarkot re may babo,
parnije ji parnije.
netal ro khuliyo bhag babo,
parnije ji parnije.
paglya de paga chalay babo,
parnije ji parnije.

chanvarya me pakadyo hath babo,
parnije ji parnije.
o to teen lo ro nath babo,
parnije ji parnije.
o to mulak mulak pag rakh babo,
parnije ji parnije.
ai to fera leena char babo,
parnije ji parnije.


pelo fero firiyo netal,
babosa ri ladali.
dujo fero firiyo netal,
mataji ri dhivadi.
teejo fero firiyo netal,
kaka ri bhatiji.
chotho fero firiyo netal,
hoya re paraya.


sevariya ra dan bai ra babosa to deve,
aai re dharmiya ri vela o raj.
gaya bhesya dan bai ne mataji to deve,
aai re dharmiya ri vela o raj.
hatha ra hathful bai ne mamosa to deve,
aai re dharmiya ri vela o raj.


do ni babosa bai ne dayjo re,
mhari netal bai sasriye jay.2


moriyo re may mhare babasa ri ladak,
chali sasare o raj ,moriyo.
moriyo re may mhare kakaji ri ladak,
chali sasare o raj , moriya.
moriyo re may mhari bua ri bhatiji,
chali sasare o raj, moriyo.


जरूर पढ़ें :- इंदर राजा म्हारी अर्जी साम्भलो जी

जरूर पढ़ें :- पिछम धरा रा राजवीरा 

रामदेव जी के भजन लिखे हुए

~ रामदेव जी रो ब्याव मंडियो ~

रामदेव जी रो ब्याव मंड्यो रुणिचे।
सोने रे पाट बैठाय बाबो ,तेल चढ्यो रुणिचे।
है तेल चढ्यो हल्दी रंग चढ्यो रुणिचे।
अजमल जी रो कंवरो आज सज्यो ,है बिन्द बण्यो रुणिचे।

ढोल नगारा आज घुरया आंगणिये।
बाई लाछा सुगना नाचे गावे ,कोड करे आंगणिये।
है कोड करे भाई पीठी करे आंगणिये।
केसरिया बागो तुर्रा किलंगी ,बाबो बिन्द बण्यो आंगणिये।

हिंदवाणों सूरज चमके है, चमके है।
तंवरा रो कंवरो बिन्द बण्योड़ो ,पलके है ,पलके है।
है कमर कटारो हाथ में भालो भलके है।
लीले असवारया आज ,बाबो मुलके है ,मुलके है।

ओळो दोळो निरखे बनड़ी ,बनड़ो केडो फूटरो।
गेरो गेरो निरखे नेतल बनड़ो ,केडो केडो फूटरो।
ईने बीरमदे सिँगारयो ए बनड़ी ,बनड़ो एडो फूटरो।
ईने बीरमदे सिँगारयो ए बनड़ी ,बनड़ो ऐडो ऐडो फूटरो।

गेरो गेरो निरखे सासु ,बनड़ो केडो फूटरो।
गेरो गेरो निरखे सासु ,बनड़ो केडो केडो फूटरो।
ईने हडबू जी सिँगारयो ए नेतल बनड़ो केडो फूटरो।
ई ने हडबू जी सिँगारियो ई बनड़ी ,बाबो लागे फूटरो।

ओळो दोळो निरखे सखियाँ ,बनड़ो केडो फूटरो।
गेरो गेरो निरखे सखियाँ ,बनड़ो केडो फूटरो।
ई ने मेणादे सिँगारियो ए नेतल ,बनड़ो ऐड़ो फूटरो।
ई ने सुगना बाई सिँगारियो ए बनड़ी ,बनड़ो ऐड़ो फूटरो।

जल्ला रे में तो राज रा डेरा निरखण आई रे।
ओ मारी जोड़ी रा जल्ला ,हो मिरगा नैणी रा जल्ला।
में तो राज रा डेरा निरखण आई रे।

सोढा रे आंगण आज बाबो ,परणीजे जी परणीजे।
ओ तो अमरकोट रे माय बाबो ,परणीजे जी परणीजे।
नेतल रो खुलियो भाग बाबो ,परणीजे जी परणीजे।
पगल्या दे पगा चलाय बाबो ,परणीजे जी परणीजे।
चंवरया में पकड्यो हाथ बाबो ,परणीजे जी परणीजे।
ओ तो तीन लोक रो नाथ बाबो ,परणीजे जी परणीजे।
ओ तो मूलक मूलक पग राख बाबो ,परणीजे जी परणीजे।
ए तो फेरा लीना चार बाबो ,परणीजे जी परणीजे।

पेलो फेरो फिरियो नेतल ,बाबोसा री लाड़ली।
दूजो फेरो फिरियो नेतल ,माताजी री धीवड़ी।
तीजो फेरो फिरियो नेतल ,काका री भतीजी।
चौथो फेरो फिरियो नेतल ,होया रे पराया।

सेंवारिया रा दान बाई रा बाबोसा तो देवे ,आई रे धर्मिया री वेळा ओ राज।
गाया भेस्या दान बाई ने माताजी तो देवे ,आई रे धर्मिया री वेळा ओ राज।
हाथा रा हथफूल बाई ने मामोसा तो देवे ,आई रे धर्मिया री वेळा ओ राज।

दो नी बाबोसा बाई ने डायजो रे ,म्हारी नेतल बाई सासरिये जाय। २।

moriyo रे माय म्हारे बाबोसा री लाडक ,चाली सासरे ओ राज ,मोरियो।
मोरियो रे माय म्हारे काकाजी ऋ लाडक ,चाली सासरे ओ राज ,मोरियो।
मोरियो रे माय म्हारी बुआ री भतीजी ,चाली सासरे ओ राज ,मोरियो।

mahendra singh rathore bhajan

भजन : रामदेव जी रो ब्याव मंड्यो
गायक :- महेंद्र सिंह
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- अरे रे रे घूमे रे रुणिचे थारो घोड़लो

जरूर पढ़ें :- धर धारू रे पाँव धराणा रे

पिछला लेखसुण रे मन दादा समता में सार गणों भजन लिरिक्स | sun re man dada samta me sar gano bhajan lyrics
अगला लेखमहाराज देवरे रंग लागो भजन लिरिक्स | Maharaj Devre Rang Lago bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

4 × 1 =