सुण रे मन दादा समता में सार गणों भजन लिरिक्स | sun re man dada samta me sar gano bhajan lyrics

2050

सुण रे मन दादा समता में सार गणों भजन लिरिक्स

सुण रे मन दादा समता में सार गणों भजन sun re man dada samta me sar gano desi marwadi bhajan lyrics

।। दोहा ।।
संत बड़े परमारथी ,शीतल ज्यां रा अंग।
तपत बुझावे और की , दे दे भगती रंग।

~ समता मे सार गणो ~

सुण रे मन दादा ,
क्षमता में सार गणो।
क्षमता सार थोड़ी ममता मार ,
धार लीजिए धरणो।
सुण रे मन दादा ,
क्षमता में सार गणो।


कोई अणुतो अबको बोले ,
पाछो नहीं बकणो।
गलिया खेड़ा भसे गण्डकड़ा ,
लारे नहीं भसणो।
सुण रे मन दादा ,
क्षमता में सार गणो। टेर।


सबर वाला की खबर राम ने ,
दुःख सु नहीं डरणो।
बाया को थू भलो छावज्ये ,
जद वेलो तरणो।
सुण रे मन दादा ,
क्षमता में सार गणो। टेर।


नाडूल्यो बण नाडा माई ,
गणो नहीं उबकणो।
हंसा का सागर में भलज्ये ,
राख ज्ये मोटापणो।
सुण रे मन दादा ,
क्षमता में सार गणो। टेर।


क्षमता शस्त्र साध निसाणो ,
सदा इने आदरणो।
दुश्मन के थू फूल बिछाज्ये ,
जद वेलो तरणो।
सुण रे मन दादा ,
क्षमता में सार गणो। टेर।


करड़ाई में कई काडेलो ,
नमन राख चलणो।
या तो थू जाणे मनड़ा ,
एक दन तो मरणो।
सुण रे मन दादा ,
क्षमता में सार गणो। टेर।


जो करणो जो भरणो भाया ,
होय जमा धन धरणो।
संता शरणे भैरव पकड़ ले ,
दीना नाथ शरणो।
सुण रे मन दादा ,
क्षमता में सार गणो। टेर।


जरूर पढ़ें :- जानो पड़सी रे पंछी

जरूर पढ़ें :- हेली मारी होजा भजन वाली लार

desi marwadi bhajan lyrics in hindi

~ samta me sar gano ~

sun re man dada ,
samta me saar gano.
samta saar thodi mamta mar,
dhar lijiye dharno.
sun re man dada ,
samta me saar gano.


koi anuto abko bole,
pacho nhi bakno.
galiya kheda bhase gandkada,
lare nhi bhasno.
sun re man dada ,
samta me saar gano.


sabar wala ki khabar ram ne,
dukh su nhi darno.
baya ko thu bhalo chhavjye,
jad velo tarno.
sun re man dada ,
samta me saar gano.


nadulyo ban nada mai,
gano nhi ubakano.
hansa ka sagar me bhaljye,
rakh jye motapano.
sun re man dada ,
samta me saar gano.


samta shastra sadh nisano,
sada ine aadrno.
dushman ke thu phul bichajye,
jad velo tarno.
sun re man dada ,
samta me saar gano.


kardai me kai kadelo ,
naman rakh chalano.
ya to thu jane manda,
ek dan to marno.
sun re man dada ,
samta me saar gano.


jo karno jo bharno bhaya,
hoy jama dhan dharno.
santa sharne bherav pakad le,
dina nath sharno.
sun re man dada ,
samta me saar gano.


जरूर पढ़ें :- अब कैसे होवे जग में जीवन

जरूर पढ़ें :- पिचम धरा सू म्हारा पीरजी पधारिया

देसी मारवाड़ी भजन

~ समता में सार गणों ~

सुण रे मन दादा ,क्षमता में सार गणो।
क्षमता सार थोड़ी ममता मार ,धार लीजिए धरणो।
सुण रे मन दादा ,क्षमता में सार गणो।

कोई अणुतो अबको बोले ,पाछो नहीं बकणो।
गलिया खेड़ा भसे गण्डकड़ा ,लारे नहीं भसणो।
सुण रे मन दादा ,क्षमता में सार गणो। टेर।

सबर वाला की खबर राम ने ,दुःख सु नहीं डरणो।
बाया को थू भलो छावज्ये ,जद वेलो तरणो।
सुण रे मन दादा ,क्षमता में सार गणो। टेर।

नाडूल्यो बण नाडा माई ,गणो नहीं उबकणो।
हंसा का सागर में भलज्ये ,राख ज्ये मोटापणो।
सुण रे मन दादा ,क्षमता में सार गणो। टेर।

क्षमता शस्त्र साध निसाणो ,सदा इने आदरणो।
दुश्मन के थू फूल बिछाज्ये ,जद वेलो तरणो।
सुण रे मन दादा ,क्षमता में सार गणो। टेर।

करड़ाई में कई काडलो ,नमन राख चलणो।
या तो थू जाणे मनड़ा ,एक दन तो मरणो।
सुण रे मन दादा ,क्षमता में सार गणो। टेर।

जो करणो जो भरणो भाया ,होय जमा धन धरणो।
संता शरणे भैरव पकड़ ले ,दीना नाथ शरणो।
सुण रे मन दादा ,क्षमता में सार गणो। टेर।

gopal das vaishnav ke bhajan

भजन :- क्षमता में सार गणो
गायक :- गोपाल दास वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- चोंच बनाबा वालो चुगो दिदो

जरूर पढ़ें :- भाग बिना नहीं पावे

पिछला लेखआवोनी पधारो मारे आंगणिये खेतेश्वर भजन लिरिक्स | aavo ni padharo mhare aanganiye kheteshwar lyrics
अगला लेखरामदेव जी रो ब्याव मंडियो रुणिचा भजन लिरिक्स | ramdev ji ro byav mandiyo bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

eleven − one =