थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर भजन लिरिक्स | Thai To Sacha Ho TapDhari bhajan lyrics

673

थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर भजन लिरिक्स

थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर भजन लिरिक्स Thai To Sacha Ho TapDhari rajaram maharaj ji ke bhajan lyrics

 ।। दोहा ।।
संत मिलन को चाहिए , तज माया अभिमान।
ज्यू ज्यू पग आगे धरे , त्युं त्युं यज्ञ समान।


~ थे तो साचा हो तपधारी ~

थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर ,
सुण लो अरजी मारी।
सुण लो अरजी मारी दयालु ,
राजाराम अवतारी।


सम्वत उन्नीस सो उनचालीस ,
चेत सुदी नम आवे।
कलबी कुल में राजाराम ,
थारो जनम कहावे।
थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर ,
सुण लो अरजी मारी।


जिला जोधपुर मारवाड़ में ,
शिकरपुरो है गांव।
इन कलयुग में दुनिया सारी ,
सिंवरे थारो नाम।
थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर ,
सुण लो अरजी मारी।


बालपणा में बिन लाठी रे ,
वन में गाया चारी।
राम नाम रो सुमिरण कीनो ,
रया बाल ब्रह्मचारी।
थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर ,
सुण लो अरजी मारी।


दूर दूर सु दर्शन करवा ,
लोग घनेरा आवे।
धूप दीप सु करे आरती ,
मनचाया फल पावे।
थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर ,
सुण लो अरजी मारी।


सुन्दर बनियो धाम आपरो ,
महिमा जग में भारी।
केसाराम जी भक्ति भाव सु ,
करे चाकरी थारी।
थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर ,
सुण लो अरजी मारी।


राजाराम जी थारी महिमा ,
दास अशोक सुनावे।
हिवड़ा में संतोष दिरावो ,
चरणा शीश नवावे।
थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर ,
सुण लो अरजी मारी।


जरूर पढ़ें :- मारो बेड़ो लगा दीजो पार 

जरूर पढ़ें :- मोहन खेड़ा के प्रांगण में

rajaram maharaj ji ke bhajan lyrics

~ Thai To Sacha Ho TapDhari ~

the to sacha ho tapdhari rajeshwar,
sun lo arji mari.
sun lo araji mari dayalu,
rajaram avtari.


samvat unnis so unchalish,
chet sudi nam aave.
kalbi kul me rajaram,
tharo janam kahave.
the to sacha ho tapdhari rajeshwar,
sun lo arji mari.


jila jodhpur marwad me,
shikarpuro hai gav.
in kalyug me duniya sari,
sinvare tharo naam.
the to sacha ho tapdhari rajeshwar,
sun lo arji mari.


balpana me bin lathi re,
van me gaya chari.
ram naam ro sumiran kino,
raya bal brahmachari.
the to sacha ho tapdhari rajeshwar,
sun lo arji mari.


dur dur su darshan karva,
log ghanera aave.
dhup deep su kare aarti,
manchaya phal pave.
the to sacha ho tapdhari rajeshwar,
sun lo arji mari.


sundar baniyo dham aapro,
mahima jag me bhari.
kesaram ji bhakti bhav su,
kare chakri thari.
the to sacha ho tapdhari rajeshwar,
sun lo arji mari.


rajaram ji thari mahima,
das ashok sunave.
hivda me santosh diravo,
charna shish navave.
the to sacha ho tapdhari rajeshwar,
sun lo arji mari.


जरूर पढ़ें :- अब हम जाते है घर

जरूर पढ़ें :- गुरूसा अब थोड़ी मेहर करो

शिकारपुरा राजारामजी का भजन

~ थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर ~

थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर ,सुण लो अरजी मारी।
सुण लो अरजी मारी दयालु ,राजाराम अवतारी।

सम्वत उन्नीस सो उनचालीस ,चेत सुदी नम आवे।
कलबी कुल में राजाराम ,थारो जनम कहावे।
थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर ,सुण लो अरजी मारी।

जिला जोधपुर मारवाड़ में ,शिकरपुरो है गांव।
इन कलयुग में दुनिया सारी ,सिंवरे थारो नाम।
थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर ,सुण लो अरजी मारी।

बालपणा में बिन लाठी रे ,वन में गाया चारी।
राम नाम रो सुमिरण कीनो ,रया बाल ब्रह्मचारी।
थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर ,सुण लो अरजी मारी।

दूर दूर सु दर्शन करवा ,लोग घनेरा आवे।
धूप दीप सु करे आरती ,मनचाया फल पावे।
थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर ,सुण लो अरजी मारी।

सुन्दर बनियो धाम आपरो ,महिमा जग में भारी।
केसाराम जी भक्ति भाव सु ,करे चाकरी थारी।
थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर ,सुण लो अरजी मारी।

राजाराम जी थारी महिमा ,दास अशोक सुनावे।
हिवड़ा में संतोष दिरावो ,चरणा शीश नवावे।
थे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर ,सुण लो अरजी मारी।

moinuddin manchala ke bhajan

भजन :- थे तो साचा हो तपधारी
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- प्रणाम गुरुदेव जी ने बारंबार

जरूर पढ़ें :- अमृत रा प्याला कद माने पावोला

पिछला लेखमारो बेड़ो लगा दीजो पार बजरंग बालाजी भजन लिरिक्स | maro bedo laga dijo paar bajrang balaji bhajan lyrics
अगला लेखखेतेश्वर खेड़ा में जनमिया भजन लिरिक्स | Kheteshwar Kheda Me Janmiya bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

2 × 2 =