खेतेश्वर खेड़ा में जनमिया भजन लिरिक्स | Kheteshwar Kheda Me Janmiya bhajan lyrics

1683

खेतेश्वर खेड़ा में जनमिया भजन लिरिक्स

खेतेश्वर खेड़ा में जनमिया भजन, Kheteshwar Kheda Me Janmiya kheteshwar bhajan lyrics in hindi

 ।। दोहा ।।
खेतेश्वर की महिमा गाउ , सुणो सभी नर नार।
आसोतरा में धाम आपरो , ब्रह्मा रा अवतार।


~ खेतेश्वर खेड़ा में जनमियाँ ~

खेतेश्वर खेड़ा में जनमियाँ ,
थाल सोने रो बाजन लागो।
सैया हिल मिल मंगल गावे ,
गुड़ डलिया बटवा लागो।
महाराज गुरूजी रे रंग लागो।


थोड़ा दीना सु आया सराने ,
साथीड़ा भेळो खेलन लागो।
सेण हुआ जद सगपण करियो ,
ओ मन में दुखडो लागो।
महाराज गुरूजी रे रंग लागो। टेर।


सराणा सु चाल्या बाप जी ,
गांव गोलिया जावण लागो।
सगपण करियो जीने चिर ओढ़ायो ,
माथे हाथ फेरन लागो।
महाराज गुरूजी रे रंग लागो। टेर।


गुरु गणेशानंद जी मिलिया ,
अब भगति में रंग लागो।
पिपलिये में करी तपस्या ,
आसोतरा आवन लागो।
महाराज गुरूजी रे रंग लागो। टेर।


ब्रह्माजी रे मंदिर सारू ,
अब चंदो करवा लागो।
ब्रह्म समाज सु चंदो करियो ,
ब्रह्मा मंदिर बनवा लागो।
महाराज गुरूजी रे रंग लागो। टेर।


प्रतिष्ठा री करी तैयारी ,
अब मेलो भरवा लागो।
तुलछाराम जी ने गादी बैठाया ,
आप स्वर्ग जावण लागो।
महाराज गुरूजी रे रंग लागो। टेर।


खेतेश्वर खेड़ा में जनमियाँ ,
थाल सोने रो बाजन लागो।
सैया हिल मिल मंगल गावे ,
गुड़ डलिया बटवा लागो।
महाराज गुरूजी रे रंग लागो।


जरूर पढ़ें :- थे तो साँचा हो तपधारी

जरूर पढ़ें :- मारो बेड़ो लगा दीजो पार

kheteshwar bhajan lyrics in hindi

~ Kheteshwar Kheda Me Janmiya ~

kheteshwar kheda me janmiya,
thal sone ro bajan lago.
saiya hil mil mangal gave,
gud daliya batva lago.
maharaj guruji re rang lago.


thoda dina su aaya sarane,
sathida bhelo khelan lago.
sen hua jad sagpan kariyo,
o man me dukhdo lago.
maharaj guruji re rang lago.


sarana su chalya bap ji,
gav goliya javan lago.
sagpan kariyo jine chir odhayo,
mathe hath feran lago.
maharaj guruji re rang lago.


guru ganeshanand ji miliya,
ab bhagti me rang lago.
pipliye me kari tapsya,
aasotra aavan lago.
maharaj guruji re rang lago.


brahma ji re mandir saru ,
ab chando karva lago.
brahma samaj su chado kariyo,
brahma mandir banva lago.
maharaj guruji re rang lago.


prathistha ri kari taiyari,
ab melo bharva lago.
tulcharam ji ne gadi bethaya,
aap swarg javan lago.
maharaj guruji re rang lago.


जरूर पढ़ें :- मोहन खेड़ा के प्रांगण में

जरूर पढ़ें :- अब हम जाते है घर

खेतेश्वर महिमा भजन लिरिक्स

~ खेतेश्वर खेड़ा में जनमिया ~

खेतेश्वर खेड़ा में जनमियाँ ,थाल सोने रो बाजन लागो।
सैया हिल मिल मंगल गावे ,गुड़ डलिया बटवा लागो।
महाराज गुरूजी रे रंग लागो।

थोड़ा दीना सु आया सराने ,साथीड़ा भेळो खेलन लागो।
सेण हुआ जद सगपण करियो ,ओ मन में दुखडो लागो।
महाराज गुरूजी रे रंग लागो। टेर।

सराणा सु चाल्या बाप जी ,गांव गोलिया जावण लागो।
सगपण करियो जीने चिर ओढ़ायो ,माथे हाथ फेरन लागो।
महाराज गुरूजी रे रंग लागो। टेर।

गुरु गणेशानंद जी मिलिया ,अब भगति में रंग लागो।
पिपलिये में करी तपस्या ,आसोतरा आवन लागो।
महाराज गुरूजी रे रंग लागो। टेर।

ब्रह्माजी रे मंदिर सारू ,अब चंदो करवा लागो।
ब्रह्म समाज सु चंदो करियो ,ब्रह्मा मंदिर बनवा लागो।
महाराज गुरूजी रे रंग लागो। टेर।

प्रतिष्ठा री करी तैयारी ,अब मेलो भरवा लागो।
तुलछाराम जी ने गादी बैठाया ,आप स्वर्ग जावण लागो।
महाराज गुरूजी रे रंग लागो। टेर।

खेतेश्वर खेड़ा में जनमियाँ ,थाल सोने रो बाजन लागो।
सैया हिल मिल मंगल गावे ,गुड़ डलिया बटवा लागो।
महाराज गुरूजी रे रंग लागो।

hemraj goyal ke bhajan video

भजन :- खेतेश्वर खेड़ा में जनमियाँ
गायक :- हेमराज गोयल
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- गुरूसा अब थोड़ी मेहर करो

जरूर पढ़ें :- प्रणाम गुरुदेव जी ने बारंबार

पिछला लेखथे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर भजन लिरिक्स | Thai To Sacha Ho TapDhari bhajan lyrics
अगला लेखआवोनी पधारो मारे आंगणिये खेतेश्वर भजन लिरिक्स | aavo ni padharo mhare aanganiye kheteshwar lyrics