मारो बेड़ो लगा दीजो पार बजरंग बालाजी भजन लिरिक्स | maro bedo laga dijo paar bajrang balaji bhajan lyrics

8537

मारो बेड़ो लगा दीजो पार बजरंग बालाजी भजन लिरिक्स

मारो बेड़ो लगा दीजो पार बजरंग बालाजी  maro bedo laga dijo paar bajrang balaji  balaji bhajan lyrics in hindi

 ।। दोहा ।।
हनुमत तेरी धाक से , धुझे लंका कोट।
पायक हो श्री राम के , पेरे लाल लंगोट।


~ मारो बेड़ो लगा दीजो पार ~

मारो बेड़ो लगा दीजो पार ,
बजरंग बाला जी।


पांच पाना रो बिडलो बणायो ,
भरी सभा फिरवाय।
उन बिड़ला ने कोई नहीं झेले ,
हनुमत लियो रे उठाय।
बजरंग बाला जी।
मारो बेड़ो लगा दीजो पार ,
बजरंग बाला जी।


बिडलो उठायो मुख में दबायो ,
चरणा शीश नवाय।
कर किलकारी कूद गयो सागर ,
पणगट छलांग लगाय।
बजरंग बाला जी।
मारो बेड़ो लगा दीजो पार ,
बजरंग बाला जी।


पानी री पनिहारियाँ बोली ,
कोण जिनावर आय।
जिण देश री सीता कहिजे ,
वठा रो वानर आय।
बजरंग बाला जी।
मारो बेड़ो लगा दीजो पार ,
बजरंग बाला जी।


इतरी बात सुणी हनुमत ने ,
नवल बाग़ में आय।
जिण वृक्ष निचे सीता बैठी ,
ला मुंदडी चिटकाय।
बजरंग बाला जी।
मारो बेड़ो लगा दीजो पार ,
बजरंग बाला जी।


देख मुंदडी झुरबा लागी ,
कोन जिनावर आय।
तुलसी दास आस रघुवर की ,
नैना नीर भर आय।
बजरंग बाला जी।
मारो बेड़ो लगा दीजो पार ,
बजरंग बाला जी।


जरूर पढ़ें :- हनुमत डाली मुंदरी

जरूर पढ़ें :- वीर हनुमाना अति बलवाना

balaji bhajan lyrics in hindi

~ maro bedo laga dijo paar ~

maro bedo laga dijo par,
bajrang balaji.


panch pana ro bidlo banayo,
bhari sabha phirway.
un bidla ne koi nhi jhele,
hanumat liyo re uthay.
bajrang balaji .
maro bedo laga dijo par,
bajrang balaji.


bidlo uthayo mukh me dabayo,
charna shish navay.
kar kilkari kud gayo sagar,
pangat chalang lagay.
maro bedo laga dijo par,
bajrang balaji.


pani ri panihariya boli,
kon jinavar aay.
jin desh ri seeta kahije,
vatha ro vanar aay.
maro bedo laga dijo par,
bajrang balaji.


etri baat suni hanumat ne,
naval bag me aay.
jin vraksh niche seeta baithi,
la mundadi chitkay.
maro bedo laga dijo par,
bajrang balaji.


dekh mundadi jhurba lagi,
kon jinavar aay.
tulsi das aas raghuvar ki,
naina nir bhar aay.
maro bedo laga dijo par,
bajrang balaji.


जरूर पढ़ें :- सिया राम जी का डंका

जरूर पढ़ें :- छम छम नाचे देखो वीर हनुमाना

बजरंगबली के भजन लिरिक्स

~ मारो बेड़ो लगा दीजो पार ~

मारो बेड़ो लगा दीजो पार ,बजरंग बाला जी।

पांच पाना रो बिडलो बणायो ,भरी सभा फिरवाय।
उन बड़ला ने कोई नहीं झेले ,हनुमत लियो रे उठाय।
बजरंग बाला जी।
मारो बेड़ो लगा दीजो पार ,बजरंग बाला जी।

बिडलो उठायो मुख में दबायो ,चरणा शीश नवाय।
कर किलकारी कूद गयो सागर ,पणगट छलांग लगाय।
बजरंग बाला जी।
मारो बेड़ो लगा दीजो पार ,बजरंग बाला जी।

पानी री पनिहारियाँ बोली ,कोण जिनावर आय।
जिण देश री सीता कहिजे ,वठा रो वानर आय।
बजरंग बाला जी।
मारो बेड़ो लगा दीजो पार ,बजरंग बाला जी।

इतरी बात सुणी हनुमत ने ,नवल बाग़ में आय।
जिण वृक्ष निचे सीता बैठी ,ला मुंदडी चिटकाय।
बजरंग बाला जी।
मारो बेड़ो लगा दीजो पार ,बजरंग बाला जी।

देख मुंदडी झुरबा लागी ,कोन जिनावर आय।
तुलसी दास आस रघुवर की ,नैना नीर भर आय।
बजरंग बाला जी।
मारो बेड़ो लगा दीजो पार ,बजरंग बाला जी।

anil nagori ke bhajan video

भजन :- मारो बेड़ो लगा दीजो पार
गायक :- अनिल नागौरी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- कंचन कांच का बनिया रे हनुमान

जरूर पढ़ें :- राम दूत हनुमान भरोसा भारी है

पिछला लेखमोहन खेड़ा के प्रांगण में भजन लिरिक्स | Mohan Kheda Ke Prangan Mein bhajan lyrics
अगला लेखथे तो साँचा हो तपधारी राजेश्वर भजन लिरिक्स | Thai To Sacha Ho TapDhari bhajan lyrics

3 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

3 × five =