मारोडो संदेशो म्हारा गुरुजी ने दीजो भजन लिरिक्स | marodo sandesho mara guruji ne dijo bhajan lyrics

1105

मारोडो संदेशो म्हारा गुरुजी ने दीजो भजन लिरिक्स

मारोडो संदेशो म्हारा गुरुजी ने दीजो भजन marodo sandesho mara guruji ne dijo satguru ke bhajan lyrics in hindi

 ।। दोहा ।।
संत मिल्या इतना टेल , काल जाल जम चोट।
शीश नमाया गिर पड़े , लख पापन की पोत।


~ मारोडो संदेशो गुरुजी ने दीजो ~

सेवक ने शरणा में लीजो रे,
म्हारोडो संदेशो ,
मारा गुरूजी ने दीजो।


काया रो देवळ ,
माने लागे है काचो।
साचोड़ो मारग दिखला दीजो रे ,
म्हारोडो संदेशो ,
मारा गुरूजी ने दीजो।


काया तजे तो ,
हंसो उड़ कठे जावे।
वो घर माने बतला दीजो रे ,
म्हारोडो संदेशो ,
मारा गुरूजी ने दीजो।


थे तो हो मारा ,
गुरु में तो हु थारो।
जनम जनम भेला रहिजो रे ,
म्हारोडो संदेशो ,
मारा गुरूजी ने दीजो।


ब्रह्मा स्वरूपी,
माने निजर नहीं आवे।
दर्शन माने दीजो रे ,
म्हारोडो संदेशो ,
मारा गुरूजी ने दीजो।


कर जोड्या गुरु ,
संतो जी बोल्या।
मुगती रो मारग माने दीजो रे ,
म्हारोडो संदेशो ,
मारा गुरूजी ने दीजो।


जरूर पढ़ें :- गुरुजी ज्ञान बतायो

जरूर पढ़ें :- गुरु बिन मुक्ति ना होई

satguru ke bhajan lyrics in hindi

~ marodo sandesho mara guruji ne dijo ~

sevak ne sharna me lijo re,
marodo sandesho,
mara guruji ne dijo.


kaya ro deval,
mane lage hai kacho.
sochodo marag dekhla dijo re,
marodo sandesho,
mara guru ji ne dijo.


kaya taje to,
hanso ud kathe jave.
wo ghar maane batla dijo re,
marodo sandesho,
mara guru ji ne dijo.


the to ho mara ,
guru me to hu tharo.
janam janam bhela rahijo re,
marodo sandesho,
mara guru ji ne dijo.


brahma swarupi,
mane nijar nhi aave.
darshan mane dijo re.
marodo sandesho,
mara guru ji ne dijo.


kar jodya guru,
santo ji bolya.
mugti ro marag mane dijo re.
marodo sandesho,
mara guru ji ne dijo.


जरूर पढ़ें :- मारा सतगुरु कृपा किनी

जरूर पढ़ें :- गुरासा माने ओलु आपरी आवे

गुरु जी भजन लिरिक्स इन हिंदी

~ मारोडो संदेशो म्हारा गुरुजी ने दीजो ~

सेवक ने शरणा में लीजो रे,
म्हारोडो संदेशो ,मारा गुरूजी ने दीजो।

काया रो देवळ ,माने लागे है काचो।
साचोड़ो मारगा दिखला दीजो रे ,
म्हारोडो संदेशो ,मारा गुरूजी ने दीजो।

काया तजे तो ,हंसो उड़ कठे जावे।
वो घर माने बतला दीजो रे ,
म्हारोडो संदेशो ,मारा गुरूजी ने दीजो।

थे तो हो मारा ,गुरु में तो हु थारो।
जनम जनम भेला रहिजो रे ,
म्हारोडो संदेशो ,मारा गुरूजी ने दीजो।

ब्रह्मा स्वरूपी माने ,निजर नहीं आवे।
दर्शन माने दीजो रे ,
म्हारोडो संदेशो ,मारा गुरूजी ने दीजो।

कर जोड्या गुरु ,संतो जी बोल्या।
मुगती रो मारग माने दीजो रे ,
म्हारोडो संदेशो ,मारा गुरूजी ने दीजो।

moinuddin manchala ke bhajan

भजन :- मारोडो संदेशो गुरुजी ने दीजो
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- बंगला अजब बना महाराज

जरूर पढ़ें :- संत सदा सुख धारा

पिछला लेखगुरुजी ज्ञान बतायो जग झूठ लखायो भजन लिरिक्स | Guruji Mhane Gyan Batayo Re bhajan lyrics
अगला लेखसतगुरु आवोला अमृत रा प्याला कद माने पावोला भजन लिरिक्स | ha re satguru aavola bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

thirteen − four =