सतगुरु आवोला अमृत रा प्याला कद माने पावोला भजन लिरिक्स | ha re satguru aavola bhajan lyrics

856

सतगुरु आवोला अमृत रा प्याला कद माने पावोला भजन लिरिक्स

सतगुरु आवोला अमृत रा प्याला कद माने पावोला भजन, haa re satguru aavola satguru ji bhajan hindi lyrics

 ।। दोहा ।।
सतगुरु आवत देखिया , ज्यारे कांधे लाल बन्दुक।
गोली दागी हरी नाम री , भाग गया जम दूत।


~ हां रे सतगुरु आवोला ~

हां रे सतगुरु आवोला ,
हां रे सतगुरु आवोला।
इमरत रा प्याला कद माने पावोला ,
हां रे सतगुरु आवोला।


दरसन सारू मारा नैन दुखी है ,
कद माने दरश दिखावोला।
हरिये वन रा दरखत सुना ,
कद जल बरसावोला, सतगुरु आवोला।
इमरत रा प्याला कद माने पावोला ,
हां रे सतगुरु आवोला।


में अज्ञानी नींद में सुतो ,
कद माने आय जगावोला।
हिवड़ो मारो गणो अलूणो ,
धीरज बँधावोला , सतगुरु आवोला।
इमरत रा प्याला कद माने पावोला ,
हां रे सतगुरु आवोला।


मोटा मोटा जोध लड़े घट भीतर ,
कद वाने मार हटावोला।
शील संतोष दया धरम ,
हिरदे ठहरावोला , सतगुरु आवोला।
इमरत रा प्याला कद माने पावोला ,
हां रे सतगुरु आवोला।


जिव आतम में भेद पड्यो है ,
कद मारो भेद मिटावोला।
गोपेश्वर अंजनेश्वर शरणे ,
पार लगावोला , सतगुरु आवोला।
इमरत रा प्याला कद माने पावोला ,
हां रे सतगुरु आवोला।


जरूर पढ़ें :- मारोडो संदेशो गुरुजी ने दीजो

जरूर पढ़ें :- गुरुजी ज्ञान बतायो

satguru ji bhajan hindi lyrics

~ ha re satguru aavola ~

haa re satguru aavola,
ha re satguru aavola.
emrat ra pyala kad mane pavola,
ha re satguru aavola.


darsan saru mara nain dukhi hai,
kad mane darsh dikhavola.
hariye van ra darskhat suna,
kad jal barsavola, satguru aavola.
emrat ra pyala kad mane pavola,
ha re satguru aavola.


me agyani nind me suto,
kad mane aay jagavola.
hivdo maro gano aluno,
dhraj bandhavola,satguru aavola.
emrat ra pyala kad mane pavola,
ha re satguru aavola.


mota mota jodh lade ghat bhitar,
kad vane mar hatavola.
shil santosh daya dharam,
hirde thahravola,satguru aavola.
emrat ra pyala kad mane pavola,
ha re satguru aavola.


jiv aatam me bhed padyo hai,
kad maro bhed mitavola.
gopeshwar anjeneshvar sharane,
par lagavola, satguru aavola.
emrat ra pyala kad mane pavola,
ha re satguru aavola.


जरूर पढ़ें :- समझ मन मेरा

जरूर पढ़ें :- मारा सतगुरु कृपा किनी

गुरु महिमा भजन लिरिक्स

~ सतगुरु आवोला अमृत प्याला कद पावोला ~

हां रे सतगुरु आवोला ,हां रे सतगुरु आवोला।
इमरत रा प्याला कद माने पावोला ,हां रे सतगुरु आवोला।

दरसन सारू मारा नैन दुखी है ,कद माने दरश दिखावोला।
हरिये वन रा दरखत सुना ,कद जल बरसावोला, सतगुरु आवोला।
इमरत रा प्याला कद माने पावोला ,हां रे सतगुरु आवोला।

में अज्ञानी नींद में सुतो ,कद माने आय जगावोला।
हिवड़ो मारो गणो अलूणो ,धीरज बँधावोला , सतगुरु आवोला।
इमरत रा प्याला कद माने पावोला ,हां रे सतगुरु आवोला।

मोटा मोटा जोध लड़े घट भीतर ,कद वाने मार हटावोला।
शील संतोष दया धरम ,हिरदे ठहरावोला , सतगुरु आवोला।
इमरत रा प्याला कद माने पावोला ,हां रे सतगुरु आवोला।

जिव आतम में भेद पड्यो है ,कद मारो भेद मिटावोला।
गोपेश्वर अंजनेश्वर शरणे ,पार लगावोला , सतगुरु आवोला।
इमरत रा प्याला कद माने पावोला ,हां रे सतगुरु आवोला।

moinuddin manchala bhajan

भजन :- हां रे सतगुरु आवोला
गायक :- मोइनुद्दीन मनचला
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- गुरासा माने ओलु आपरी आवे

जरूर पढ़ें :- बंगला अजब बना महाराज

पिछला लेखमारोडो संदेशो म्हारा गुरुजी ने दीजो भजन लिरिक्स | marodo sandesho mara guruji ne dijo bhajan lyrics
अगला लेखप्रणाम गुरुदेव जी ने बारंबार भजन लिरिक्स | pranam gurudev ji ko barambar bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

1 + 12 =