वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी भजन लिरिक्स | vari o gurudev aapne balihari bhajan lyrics

549

वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी भजन लिरिक्स

वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी भजन vari o gurudev aapne balihari guru mahima bhajan lyrics in hindi

 ।। दोहा ।।
गुरु गोविन्द दोनों खड़े ,काके लागु पाय।
बलिहारी गुरुदेव की , गोविन्द दियो मिलाय।


~ गुरुदेव आपने बलिहारी ~

भव जल डूबत तारियो ,
मारा सतगुरु लियो रे उबारी।
गुरासा ने बलिहारी ,
हां रे गुरासा ने बलिहारी।
वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी। टेर।


गुरु नहीं होता जुगत में ,
कुण करतो मारी स्याय।
भोगता दुःख भारी ,
हां रे भोगता दुःख भारी।
वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी। टेर।


असंख जुगा रो सुतो मारो हसलो ,
सतगुरु दियो रे जगाय।
सबद दी सिसकारी ,
हा रे सबद दी सिसकारी।
वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी। टेर।


गुरु बिन अँधा जाणिये ,
है नहीं आतम ज्ञान।
जगत पच पच हारी ,
हां रे जगत पच पच हारी।
वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी। टेर।


जम से झगड़ा जीतकर इण ,
सुख रे सागर रे माय।
भयो आनंद भारी ,
हा रे भयो आनंद भारी।
वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी। टेर।


फूलगिरि री विनती रे ,
दुर्बल करे है पुकार।
अरज अब सुन मारी ,
हां रे अरज अब सुन मारी।
वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी। टेर।


भव जल डूबत तारियो ,
मारा सतगुरु लियो रे उबारी।
गुरासा ने बलिहारी ,
हां रे गुरासा ने बलिहारी।
वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी।


जरूर पढ़ें :- गुरु समान नहीं दाता

जरूर पढ़ें :- गणपति गणेश को उमापति महेश

guru mahima bhajan lyrics in hindi

~ vaari o gurudev aapne balihari ~

bhav jal dubat tariyo,
mara satguru liyo re ubari.
gurasa ne balihari,
haa re gurasa ne balihari.
vari o gurudev aapne balihari.


guru nhi hota jugat me ,
kun karto mari syay.
bhogta dukh bhari,
haa re bhogta dukh bhari.
vari o gurudev aapne balihari.


asankh juga ro suto maro haslo,
satguru diyo re jagay.
sabad di siskari,
haa re sabad di siskari.
vari o gurudev aapne balihari.


guru bin andha janiye,
hai nhi aatam gyan.
jagat pach pach hari ,
haa re jagat pach pach hari.
vari o gurudev aapne balihari.


jam se jhagda jitkar en,
sukh re sagar re maay.
bhayo aanand bhari,
haa re bhayo aanand bhari.
vari o gurudev aapne balihari.


fulgiri ri vinti re,
durbal kare hai pukar.
araj ab sun mari,
haa re araj ab sun mari.
vari o gurudev aapne balihari.


bhav jal dubat tariyo,
mara satguru liyo re ubari.
gurasa ne balihari,
haa re gurasa ne balihari.
wari o gurudev aapne balihari.


जरूर पढ़ें :- संतो गणपत निर्भय रहता

जरूर पढ़ें :- जय गणेश गणनाथ दयानिधि

गुरुदेव भजन लिरिक्स इन हिंदी

~ वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी ~

भव जल डूबत तारियो ,मारा सतगुरु लियो रे उबारी।
गुरासा ने बलिहारी ,हां रे गुरासा ने बलिहारी।
वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी। टेर।

गुरु नहीं होता जुगत में ,कुण करतो मारी स्याय।
भोगता दुःख भारी ,हां रे भोगता दुःख भारी।
वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी। टेर।

असंख जुगा रो सुतो मारो हसलो ,सतगुरु दियो रे जगाय।
सबद दी सिसकारी ,हा रे सबद दी सिसकारी।
वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी। टेर।

गुरु बिन अँधा जाणिये ,है नहीं आतम ज्ञान।
जगत पच पच हारी ,हां रे जगत पच पच हारी।
वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी। टेर।

जम से झगड़ा जीतकर इण ,सुख रे सागर रे माय।
भयो आनंद भारी ,हा रे भयो आनंद भारी।
वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी। टेर।

फूलगिरि री विनती रे ,दुर्बल करे है पुकार।
अरज अब सुन मारी ,हां रे अरज अब सुन मारी।
वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी। टेर।

भव जल डूबत तारियो ,मारा सतगुरु लियो रे उबारी।
गुरासा ने बलिहारी ,हां रे गुरासा ने बलिहारी।
वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी।

anil nagori bhajan lyrics

भजन :- वारी ओ गुरुदेव आपने बलिहारी
गायक :- अनिल नागौरी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- गाइए गणपति जगवंदन

जरूर पढ़ें :- महाराज गजानंद आवो नी

पिछला लेखगुरु समान नहीं दाता जग में भजन लिरिक्स | guru saman nahi data bhajan lyrics
अगला लेखआज गुरु आविया रे मन में उठे हिलोर भजन लिरिक्स | aaj guru aaviya re bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

three × 5 =