रमता रामदेव रणुजे भले आया भजन लिरिक्स | ramta ramdev ranuje bhale aaya bhajan lyrics

250

रमता रामदेव रणुजे भले आया भजन लिरिक्स

रमता रामदेव रणुजे भले आया भजन ramta ramdev ranuje bhale aaya ramdev baba bhajan lyrics in hindi

 ।। दोहा ।।
रामा दशमी आवज्यो, पीरन का थे पीर।
जीमण मिलसी चूरमो, खावण मिलसी खीर।


~ रमता रामदेव रणुजे भले ~

परचा सु पीर केवाया ओ रामा,
परचा सु पीर केवाया ओ।
रमता रामदेव रणुजे भले ,
आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।


पालने आवे नी मारा ,
प्रेम गुरु पोडिया रे।
हालरिये हुलराया ओ रामा।
रमता रामदेव रणुजे भले ,
आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।


पीरजी पधारिया नी ,
आलम जाणिया रे।
नेतल रे वर पाया ओ रामा।
रमता रामदेव रणुजे भले ,
आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।


बीज ने भादरवा रो ,
जमलो जगायो रे।
रुपा रे वायक आया ओ रामा।
रमता रामदेव रणुजे भले ,
आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।


ले रे खड़क रावळ माल ,
दे जी कॉपिया ओ।
थाली में बाग़ लगायो रे रामा।
रमता रामदेव रणुजे भले ,
आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।


हरी रे शरणा में भाटी ,
हरजी यु बलिया रे।
जुगड़ा में ज्योत सवाई ओ रामा।
रमता रामदेव रणुजे भले ,
आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।


परचा सु पीर केवाया ओ रामा,
परचा सु पीर केवाया ओ।
रमता रामदेव रणुजे भले ,
आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।


जरूर पढ़ें :- सांवरियो जादू कर गयो

जरूर पढ़ें :- ओढ़ चुनर में गई सत्संग में

ramdev baba bhajan lyrics in hindi

~ ramta ramdev ranuje bhale ~

parcha su peer kewaya o rama,
parcha su peer kewaya o.
ramta ramdev ranuje bhale,
aaya ram maara peer ji.
dwarka su aaya o rama.


palne aave ni mara,
prem guru podiya re.
halriye hulraya o rama.
ramta ramdev ranuje bhale,
aaya ram maara peer ji.
dwarka su aaya o rama.


peer ji padhariya ni,
aalam janiya re.
netal re var paya o rama.
ramta ramdev ranuje bhale,
aaya ram maara peer ji.
dwarka su aaya o rama.


beej ne bhadarwa ro,
jamlo jagayo re.
rupa re vayak aaya o rama.
ramta ramdev ranuje bhale,
aaya ram maara peer ji.
dwarka su aaya o rama.


le re khadak rawal mal,
de ji kopiya o.
thali me bag lagayo re rama.
ramta ramdev ranuje bhale,
aaya ram maara peer ji.
dwarka su aaya o rama.


hari re sharana me bhati,
harji yu baliya re.
jugda me jyot sawai o rama.
ramta ramdev ranuje bhale,
aaya ram maara peer ji.
dwarka su aaya o rama.


parcha su peer kewaya o rama,
parcha su peer kewaya o.
ramta ramdev ranuje bhale,
aaya ram maara peer ji.
dwarka su aaya o rama.


जरूर पढ़ें :- कह देना उधो इतनी सी बात

जरूर पढ़ें :- म्हारा ओम बन्ना ओ

रामदेव जी भजन

~ रमता रामदेव रणुजे भले आया ~

परचा सु पीर केवाया ओ रामा, परचा सु पीर केवाया ओ।
रमता रामदेव रणुजे भले ,आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।

पालने आवे नी मारा ,प्रेम गुरु पोडिया रे।
हालरिये हुलराया ओ रामा।
रमता रामदेव रणुजे भले ,आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।

पीरजी पधारिया नी ,आलम जाणिया रे।
नेतल रे वर पाया ओ रामा।
रमता रामदेव रणुजे भले ,आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।

बीज ने भादरवा रो ,जमलो जगायो रे।
रुपा रे वायक आया ओ रामा।
रमता रामदेव रणुजे भले ,आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।

ले रे खड़क रावळ माल ,दे जी कॉपिया ओ।
थाली में बाग़ लगायो रे रामा।
रमता रामदेव रणुजे भले ,आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।

हरी रे शरणा में भाटी ,हरजी यु बलिया रे।
जुगड़ा में ज्योत सवाई ओ रामा।
रमता रामदेव रणुजे भले ,आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।

परचा सु पीर केवाया ओ रामा, परचा सु पीर केवाया ओ।
रमता रामदेव रणुजे भले ,आया राम मारा पीर जी।
द्वारका सु आया ओ राम।

shyam paliwal bhajan lyrics

भजन :- रमता रामदेव रणुजे भले आया
गायक :- श्याम पालीवाल
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- रामा राज कुंवर हो

जरूर पढ़ें :- गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़

पिछला लेखसांवरियो जादू कर गयो मैं क्या करूं भजन लिरिक्स | sanwariyo jadu kar gayo main kya karun bhajan lyrics
अगला लेखसरवरिया री तीर खड़ी नानी नीर बहाव है भजन लिरिक्स | sarvariya ri teer khadi bhajan lyrics

1 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

5 + 8 =