रामा राज कुंवर हो गई थारी मेहर भजन लिरिक्स | rama raj kunwar bhajan lyrics

210

रामा राज कुंवर हो गई थारी मेहर भजन लिरिक्स

रामा राज कुंवर हो गई थारी मेहर, rama raj kunwar baba ramdev ji bhajan lyrics in hindi

 ~ रामा राज कुंवर ~

रामा राज कुंवर,
हो गई थारी मैहर।
जदसू किरपा हुई है,
मजा आ गया।


जिंदगी बन गई,
हर बला टल गई।
कुछ भी गाया जुबां से,
खम्मा आ गया।
रामा राज …


जदसू गाई है लीला,
थारी बाप जी।
रौशनी छा गई,
जिंदगी में मेरी।
मुझे ऐसा लगा,
भाव दिल में जगा।
तेरे दर पे जो आया,
मजा आ गया।
रामा राज …


भगता री सुणी,
हरदम झोली भरी।
आदे हे लेने हाजर,
हुजूर आ गया।
पल में विपदा टली,
म्हारा रामा धणी।
देखि लीला थारी तो,
मजा आ गया।
रामा राज …


म्हारा रामा धणी,
महिमा थारी बड़ी।
दुरा देशा में बाबा,
री कीरत घणी।
मंदिर मोटा बण्या,
गावे सगल्या खड़्या।
मीठा भजना रा बाबा,
जम्मा जा गया।
रामा राज …


लाखा भगता ने है,
बाबा रो आसरो।
आवे पहाड़ा है ऊंचो,
थारो देवरो।
फेहरे धोली ध्वजा,
लीले घोड़े आजा।
माली प्रकाश गावे,
मजा आ गया।
रामा राज …


रामा राज कुंवर,
हो गई थारी मैहर।
जदसू किरपा हुई है,
मजा आ गया।
जिंदगी बन गई,
हर बला टल गई।
कुछ भी गाया जुबां से,
खम्मा आ गया।
रामा राज …


जरूर पढ़ें :- गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़

जरूर पढ़ें :- सीताराम सीताराम सीताराम कहिए

baba ramdev ji bhajan lyrics in hindi

~ rama raj kunwar ~

rama raj kanvar,
ho gai thari mehar .
jadsu kirpa hue hai,
maja aa gaya.


jindagi ban gai,
har bala tal gai.
kuch bhi gaya juba se,
khamma aa gaya.
rama raj ……


jadsu gai hai lila,
thari bap ji.
roshni chha gai,
jindagi me meri.
mujhe aisa laga,
bhav dil me jaga.
tere dar pe jo aaya,
maja aa gaya.
rama raj ……


bhagta ri suni ,
hardam jholi bhari.
aade hai lene hajar,
hujur aa gaya.
pal me vipda tali,
mhara rama dhani.
dekhi lila thari to,
maja aa gaya.
rama raj ……


mhara rama dhani,
mahima thari badi.
dura desha me baba,
ri kirat ghani.
mandir mota banya,
gave saglya khadya.
mitha bhajna ra baba,
jamma ja gaya.
rama raj ……


lakha bhagta ne hai,
baba ro aasro.
aave pahada hai unchi,
tharo devro.
fehre dholi dhwja,
lile ghode aaja.
mali prakash gave,
maja aa gaya.
rama raj ……


rama raj kanvar,
ho gai thari mehar .
jadsu kirpa hue hai,
maja aa gaya.
jindagi ban gai,
har bala tal gai.
kuch bhi gaya juba se,
khamma aa gaya.


जरूर पढ़ें :- मेहंदी रची थारे हाथा में

जरूर पढ़ें :- भोले बाबा का रूप निराला

रामदेवजी भजन राजस्थानी 

~ रामा राज कुंवर ~

रामा राज कुंवर,हो गई थारी मैहर।
जदसू किरपा हुई है,मजा आ गया।

जिंदगी बन गई,हर बला टल गई।
कुछ भी गाया जुबां से,खम्मा आ गया।
रामा राज। …

जदसू गाई है लीला,थारी बाप जी।
रौशनी छा गई,जिंदगी में मेरी।
मुझे ऐसा लगा,भाव दिल में जगा।
तेरे दर पे जो आया,मजा आ गया।
रामा राज। …

भगता री सुणी,हरदम झोली भरी।
आदे हे लेने हाजर,हुजूर आ गया।
पल में विपदा टली,म्हारा रामा धणी।
देखि लीला थारी तो,मजा आ गया।
रामा राज। …

म्हारा रामा धणी,महिमा थारी बड़ी।
दुरा देशा में बाबा,री कीरत घणी।
मंदिर मोटा बण्या,गावे सगल्या खड़्या।
मीठा भजना रा बाबा,जम्मा जा गया।
रामा राज। …

लाखा भगता ने है,बाबा रो आसरो।
आवे पहाड़ा है ऊंचो,थारो देवरो।
फेहरे धोली ध्वजा,लीले घोड़े आजा।
माली प्रकाश गावे,मजा आ गया।
रामा राज। …

रामा राज कुंवर,हो गई थारी मैहर।
जदसू किरपा हुई है,मजा आ गया।
जिंदगी बन गई,हर बला टल गई।
कुछ भी गाया जुबां से,खम्मा आ गया।
रामा राज। …

prakash mali rajasthani bhajan

भजन :- रामा राज कुंवर
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- गुरुजी बिना कोई काम ना आवे

जरूर पढ़ें :- मारा सतगुरु दीनदयाल

पिछला लेखगाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़ कंवर तेजा रे भजन लिरिक्स | gajyo gajyo jeth asad kawar teja bhajan lyrics
अगला लेखम्हारा ओम बन्ना ओ चोटिला रा राजा भजन लिरिक्स | mara om banna chotila ra raja bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

4 + 17 =