म्हारा ओम बन्ना ओ चोटिला रा राजा भजन लिरिक्स | mara om banna chotila ra raja bhajan lyrics

201

म्हारा ओम बन्ना ओ चोटिला रा राजा भजन लिरिक्स

म्हारा ओम बन्ना ओ चोटिला रा राजा, mara om banna chotila ra raja om banna bhajan lyrics in hindi

 ~ मारा ओम बन्ना ओ ~

मारा ओम बन्ना ओ,
चोटिला रा राजा ओ।
मै तो आयो थारे द्वार,
बन्नासा दर्शन देवो ओ।


सवारी बुलेट सोवे रे,
आ तो भाग जगावे रे।
थारा परचा घर घर माई,
बन्नासा महिमा भारी रे।
मारा ओम बन्ना ओ,
चोटिला रा राजा ओ। टेर।


मै तो गोटा लायो रे,
थारी ज्योत जगाई रे।
थे तो धूपा री घमरोल,
बन्नासा वेगा आवो रे।
मारा ओम बन्ना ओ,
चोटिला रा राजा ओ। टेर।


ओ थारा परचा भारी रे,
सारी दुनिया जाणी रे।
देवे छेडा बंधी जात,
बन्नासा किरपा किजो रे।
मारा ओम बन्ना ओ,
चोटिला रा राजा ओ। टेर।


घेरा ढोल बाजे ओ,
नगाडा बाजे ओ।
थारी जागन जगावा रात,
थारा भजन सुनावा रे।
मारा ओम बन्ना ओ,
चोटिला रा राजा ओ। टेर।


चोटिले आया ओ,
थारा दर्शन पाया ओ।
थारी जागे जगमग ज्योत,
बन्नासा वेगा आवो ओ।
मारा ओम बन्ना ओ,
चोटिला रा राजा ओ। टेर।


मारा ओम बन्ना ओ,
चोटिला रा राजा ओ।
मै तो आयो थारे द्वार,
बन्नासा दर्शन देवो ओ।


जरूर पढ़ें :- रामा राज कुंवर

जरूर पढ़ें :- गाज्यो गाज्यो जेठ आषाढ़ 

om banna bhajan lyrics in hindi

~ mara om banna chotila ra raja ~

mara om banna o,
chotila ra raja o.
me to aayo thare dwar,
bannasa darshan devo o.


sawari bulat sove re,
aa to bhag jagave re.
thara parcha ghar ghar mai,
bannasa mahima bhari re.
mara om banna o,
chotila ra raja o .


me to gota layo re,
thari jyot jagai re.
the to dhupa ri jagai re.
the to dhupa ri ghamrol,
bannasa vega aavo re.
mara om banna o,
chotila ra raja o .


o thara parcha bhari re,
sari duniya jani re.
deve cheda bandhi jat,
bannasa kirpa kijo re.
mara om banna o,
chotila ra raja o .


ghera dhol baje o,
nagada baje o.
thari jagan jagava rat,
thara bhajan sunava re.
mara om banna o,
chotila ra raja o .


chotile aaya o,
thara darshan paya o.
thari jage jagmag jyot,
bannasa vega aavo o.
mara om banna o,
chotila ra raja o .


mara om banna o,
chotila ra raja o.
me to aayo thare dwar,
bannasa darshan devo o.


जरूर पढ़ें :- सीताराम सीताराम कहिए

जरूर पढ़ें :- मेहंदी रची थारे हाथा में

ओम बन्ना के भजन लिरिक्स

~ म्हारा ओम बन्ना ओ चोटिला रा राजा ~

मारा ओम बन्ना ओ,चोटिला रा राजा ओ।
मै तो आयो थारे द्वार,बन्नासा दर्शन देवो ओ।

सवारी बुलेट सोवे रे,आ तो भाग जगावे रे।
थारा परचा घर घर माई,बन्नासा महिमा भारी रे।
मारा ओम बन्ना ओ,चोटिला रा राजा ओ। टेर।

मै तो गोटा लायो रे,थारी ज्योत जगाई रे।
थे तो धूपा री घमरोल,बन्नासा वेगा आवो रे।
मारा ओम बन्ना ओ,चोटिला रा राजा ओ। टेर।

ओ थारा परचा भारी रे,सारी दुनिया जाणी रे।
देवे छेडा बंधी जात,बन्नासा किरपा किजो रे।
मारा ओम बन्ना ओ,चोटिला रा राजा ओ। टेर।

घेरा ढोल बाजे ओ,नगाडा बाजे ओ।
थारी जागन जगावा रात,थारा भजन सुनावा रे।
मारा ओम बन्ना ओ,चोटिला रा राजा ओ। टेर।

चोटिले आया ओ,थारा दर्शन पाया ओ।
थारी जागे जगमग ज्योत,बन्नासा वेगा आवो ओ।
मारा ओम बन्ना ओ,चोटिला रा राजा ओ। टेर।

मारा ओम बन्ना ओ,चोटिला रा राजा ओ।
मै तो आयो थारे द्वार,बन्नासा दर्शन देवो ओ।

prakash mali ke bhajan

भजन :- म्हारा ओम बन्ना ओ
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- भोले बाबा का रूप निराला

जरूर पढ़ें :- गुरुजी बिना कोई काम ना आवे

पिछला लेखरामा राज कुंवर हो गई थारी मेहर भजन लिरिक्स | rama raj kunwar bhajan lyrics
अगला लेखकह देना उधो इतनी सी बात हमारी भजन लिरिक्स | keh dena udho itni si baat hamari bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

fourteen − 10 =