मारा सतगुरु दीनदयाल अमर बनाया रे भजन लिरिक्स | satguru deen dayal amar banaya bhajan lyrics

1469

मारा सतगुरु दीनदयाल अमर बनाया रे भजन लिरिक्स

मारा सतगुरु दीनदयाल अमर बनाया रे, satguru deen dayal amar banaya satguru bhajan lyrics in hindi

 ।। दोहा ।।
सतगुरु बादळ प्रेम रा ,तो मा पर बरसो आय।
भीतर भीगे आत्मा , तो हरियो हो वन राय।


~ अमर बनाया रे ~

अमर बनाया रे ,
आज माने अमर बनाया रे।
मारा सतगुरु दीनदयाल,
आज माने अमर बनाया रे।
मारा दाता दीनदयाल ,
आज माने अमर बनाया रे।


सुता था में भरी नींद मे ,
आये जगाया रे।
सिर पर पंजा रालिया ,
गुरु ज्ञान बताया रे।
मारा सतगुरु दीनदयाल,
आज माने अमर बनाया रे।
अमर बनाया ….


लख चौरासी झुंड मे ,
मैं बहु दुख पाता रे।
जमडा ले जाता बाँध ने ,
गुरु आये सुडाया रे।
मारा सतगुरु दीन दयाल,
आज माने अमर बनाया रे।
अमर बनाया ….


भव तलाब दरियाव मे ,
मारी नाव पुराया रे।
सतगुरु बनिया खेवटिया ने ,
माने पार लगाया रे।
मारा सतगुरु दीन दयाल,
आज माने अमर बनाया रे।
अमर बनाया ….


काशी नाथ गुरु भेटिया ,
मारो भरम मिटाया रे।
जीवनदास री वीनती ,
हरी गुण गाया रे।
मारा सतगुरु दीन दयाल,
आज माने अमर बनाया रे।


अमर बनाया रे ,
आज माने अमर बनाया रे।
मारा सतगुरु दीनदयाल,
आज माने अमर बनाया रे।
मारा दाता दीनदयाल ,
आज माने अमर बनाया रे।


जरूर पढ़ें :- इंदर राजा म्हारी अर्जी साम्भलो

जरूर पढ़ें :- गुरु मिलिया आत्म राम

satguru bhajan lyrics in hindi

~ satguru deen dayal amar banaya ~

amar banaya re ,
aaj mane amar banaya re.
mara satguru dindayal,
aaj mane amar banaya re.
mara data dindayal,
aaj mane amar banaya re.


suta tha me bhari nindi me,
aaye jagaya re.
sir par panja raliya,
guru gyan bataya re.
mara satguru din dayal,
aaj mane amar banaya re.
amar banaya….


lakh chourasi jhund me,
me bahu dukh pata re.
jamda le jata bandh ne,
guru aaye sudaya re.
mara satguru din dayal,
aaj mane amar banaya re.
amar banaya….


bhav talab dariyav me,
mari nav puraya re.
satguru baniya khevtikya ne,
mane par lagaya re.
mara satguru din dayal,
aaj mane amar banaya re.
amar banaya….


kashi nath guru bhetiya,
maro bharam mitaya re.
jivan das ri vinti ,
hari gun gaya re.
mara satguru din dayal,
aaj mane amar banaya re.


amar banaya re ,
aaj mane amar banaya re.
mara satguru dindayal,
aaj mane amar banaya re.
mara data dindayal,
aaj mane amar banaya re.


जरूर पढ़ें :- खेतेश्वर को जप ले प्राणी

जरूर पढ़ें :- पिछम धरा रा राजवीरा

सतगुरु भजन इन हिंदी

~ मारा सतगुरु दीनदयाल अमर बनाया रे ~

अमर बनाया रे ,आज माने अमर बनाया रे।
मारा सतगुरु दीनदयाल,आज माने अमर बनाया रे।
मारा दाता दीनदयाल ,आज माने अमर बनाया रे।

सुता था में भरी नींद मे ,आये जगाया रे।
सिर पर पंजा रालिया ,गुरु ज्ञान बताया रे।
मारा सतगुरु दीनदयाल,आज माने अमर बनाया रे।
अमर बनाया ….

लख चौरासी झुंड मे ,मैं बहु दुख पाता रे।
जमडा ले जाता बाँध ने ,गुरु आये सुडाया रे।
मारा सतगुरु दीन दयाल,आज माने अमर बनाया रे।
अमर बनाया ….

भव तलाब दरियाव मे ,मारी नाव पुराया रे।
सतगुरु बनिया खेवटिया ने ,माने पार लगाया रे।
मारा सतगुरु दीन दयाल,आज माने अमर बनाया रे।
अमर बनाया ….

काशी नाथ गुरु भेटिया ,मारो भरम मिटाया रे।
जीवनदास री वीनती ,हरी गुण गाया रे।
मारा सतगुरु दीन दयाल,आज माने अमर बनाया रे।

अमर बनाया रे ,आज माने अमर बनाया रे।
मारा सतगुरु दीनदयाल,आज माने अमर बनाया रे।
मारा दाता दीनदयाल ,आज माने अमर बनाया रे।

prakash mali rajasthani bhajan

भजन :- अमर बनाया रे
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- तुम प्रेम हो तुम प्रीत हो

जरूर पढ़ें :- कुण तो सुणेला कुणने सुनाऊं

पिछला लेखइंदर राजा म्हारी अर्जी साम्भलो जी भजन लिरिक्स | inder raja mari arji sambhalo bhajan lyrics
अगला लेखगुरुजी बिना कोई काम ना आवे भजन लिरिक्स | guruji bina koi kaam nahi aave bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

1 + twenty =