पिछम धरा रा राजवीरा जग में परचा भारी भजन लिरिक्स | Picham Dhara Ra Rajveer bhajan lyrics

189

पिछम धरा रा राजवीरा जग में परचा भारी भजन लिरिक्स

पिछम धरा रा राजवीरा जग में परचा भारी Picham Dhara Ra Rajveer baba ramdev ji bhajan lyrics in hindi

 ।। दोहा ।।
श्री रामदेव रक्षा करो, हरो संकट संताप।
सुखकर्ता समरथ धणी, जपु निरंतर जाप।


~ पिछम धरा रा राज वीरा ~

पिछम धरा रा राज वीरा,
जग में परचा भारी।
घोड़ले रे घमके आवो जी,
मारा पचरंग नेजा धारी।
पिछम धरा रा राज वीरा,
जग में परचा भारी।


भालो सोवे सोवणो,
हाथो में नेजा भारी।
दुर्बलिया री बेल पधारो,
अजमल घर अवतारी।
पिछम धरा रा राज वीरा,
जग में परचा भारी। टेर।


समुन्द्र में डूबे जहाजड़ी,
बानिया बोहे तारी।
रूणिचा सु आप पधारिया,
पल में जहाज तारी।
पिछम धरा रा राज वीरा,
जग में परचा भारी। टेर।


जोधाणा में भाटी हरजी,
भजन करे थारो भारी।
राजा विजय सिंह परचो माग्यो,
जद हरजी अर्ज गुजारी।
पिछम धरा रा राज वीरा,
जग में परचा भारी। टेर।


कपडे वाला घोडलिया ने,
दानो चरायो भारी।
हकम हजारी शरणा पडियो,
चरणा हरज गुजारी।
पिछम धरा रा राज वीरा,
जग में परचा भारी। टेर।


हरी शरणा में हरजी भाटी,
शायल गाई भारी।
भक्त नवीन करे विनति,
करो भव से पारी।
पिछम धरा रा राज वीरा,
जग में परचा भारी। टेर।


पिछम धरा रा राज वीरा,
जग में परचा भारी।
घोड़ले रे घमके आवो जी,
मारा पचरंग नेजा धारी।
पिछम धरा रा राज वीरा,
जग में परचा भारी।


जरूर पढ़ें :- तुम प्रेम हो तुम प्रीत हो

जरूर पढ़ें :- कुण तो सुणेला कुणने सुनाऊं

baba ramdev ji bhajan lyrics in hindi

~ Picham Dhara Ra Rajveer ~

picham dhara ra raj veera,
jag me parcha bhari.
dhodle re ghamke aavo ji,
mara pachrang neja dhari.
picham dhara ra raj veera,
jag me parcha bhari.


bhalo sove rovno,
hatho me neja bhari.
durbaliya ri bel padharo,
ajmal ghar avtari.
picham dhara ra raj veera,
jag me parcha bhari.


samundra me dube jahajdi,
baniya bohe tari.
runicha su aap padhariya,
pal me jahaj tari.
picham dhara ra raj veera,
jag me parcha bhari.


jodhana me bhati harji,
bhajan kare tharo bhari.
raja vijay singh parcho magyo,
jad harji arj gujari.
picham dhara ra raj veera,
jag me parcha bhari.


kapde wala ghodliya ne,
dano charoyo bhari.
hakam hajari sharna padiyo,
charna haraj gujari.
picham dhara ra raj veera,
jag me parcha bhari.


hari sharana me harji bhati,
shayal gai bhari.
bhakt navin kare vinti,
karo bhav se pari.
picham dhara ra raj veera,
jag me parcha bhari.


picham dhara ra raj veera,
jag me parcha bhari.
dhodle re ghamke aavo ji,
mara pachrang neja dhari.
picham dhara ra raj veera,
jag me parcha bhari.


जरूर पढ़ें :- घूमे रे रुणिचे थारो घोड़लो

जरूर पढ़ें :- भोमिया जी रमता पधारो

बाबा रामदेव जी भजन लिरिक्स

~ पिछम धरा रा राजवीरा ~

पिछम धरा रा राज वीरा,जग में परचा भारी।
घोड़ले रे घमके आवो जी,मारा पचरंग नेजा धारी।
पिछम धरा रा राज वीरा,जग में परचा भारी।

भालो सोवे सोवणो,हाथो में नेजा भारी।
दुर्बलिया री बेल पधारो,अजमल घर अवतारी।
पिछम धरा रा राज वीरा,जग में परचा भारी। टेर।

समुन्द्र में डूबे जहाजड़ी,बानिया बोहे तारी।
रूणिचा सु आप पधारिया,पल में जहाज तारी।
पिछम धरा रा राज वीरा,जग में परचा भारी। टेर।

जोधाणा में भाटी हरजी,भजन करे थारो भारी।
राजा विजय सिंह परचो माग्यो,जद हरजी अर्ज गुजारी।
पिछम धरा रा राज वीरा,जग में परचा भारी। टेर।

कपडे वाला घोडलिया ने,दानो चरायो भारी।
हकम हजारी शरणा पडियो,चरणा हरज गुजारी।
पिछम धरा रा राज वीरा,जग में परचा भारी। टेर।

हरी शरणा में हरजी भाटी,शायल गाई भारी।
भक्त नवीन करे विनति,करो भव से पारी।
पिछम धरा रा राज वीरा,जग में परचा भारी। टेर।

पिछम धरा रा राज वीरा,जग में परचा भारी।
घोड़ले रे घमके आवो जी,मारा पचरंग नेजा धारी।
पिछम धरा रा राज वीरा,जग में परचा भारी।

anil dewra bhajan lyrics

 

भजन :- पिछम धरा रा राज वीरा
गायक :- अनिल देवरा
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- हूं लड़यो घणो

जरूर पढ़ें :- गोरा रानी ने जपि ऐसी माला

पिछला लेखतुम प्रेम हो तुम प्रीत हो मनमीत हो राधे भजन लिरिक्स | tum prem ho tum preet ho bhajan lyrics
अगला लेखखेतेश्वर को जप ले प्राणी में समझाऊं घडी घडी भजन लिरिक्स | kheteshwar ko jap le prani bhajan lyrics

2 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

18 + 10 =