कुण तो सुणेला कुणने सुनाऊं म्हारे मन की बात भजन लिरिक्स | kun to sunelo bhajan lyrics

231

कुण तो सुणेला कुणने सुनाऊं म्हारे मन की बात भजन लिरिक्स

कुण तो सुणेला कुणने सुनाऊं म्हारे मन की बात, kun to sunelo khatu shyam bhajan lyrics hindi

 ।। दोहा।।
कई देवता इस दुनिया में हैं, सब के रूप सुहाने हैं।
खाटू में जो सजकर बैठे हैं, हम तो उन्ही के दीवाने हैं।


~ कुण तो सुणेलो ~

कुण तो सुणेला कुणने सुनाऊं,
म्हारे मन की बात।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,
खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,
दास ने मत बिसरा रे।


अईया कईया रुश्यो बाबा,
मुंह फेर बैठ्यो रेे।
टाबर रोवे ढल ढल थारा,
कालजो यो टूट्यो रेे।
अब तो सुनले सेठ सांवरा,
बाता म्हारी मान।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,
खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,
दास ने मत बिसरा रे।


थारे बिना श्याम थारा,
दास बिचारा है।
में तो सुण्या हा थे तो,
हारया का सहारा है।
मै भी दर पर हर के आयो,
चरण लगाल्यो श्याम।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,
खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,
दास ने मत बिसरा रे।


गुण अवगुण सब,
म्हारा स्वीकार्या है।
‘दीक्षा’ ने सावरियां थे,
कालजे लगाया है।
सदा श्याम थारा गुण गाऊ,
लेऊ थारो नाम।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,
खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,
दास ने मत बिसरा रे।


कुण तो सुणेला कुणने सुनाऊं,
म्हारे मन की बात।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,
खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,
दास ने मत बिसरा रे।


जरूर पढ़ें :- घूमे रे रुणिचे थारो घोड़लो

जरूर पढ़ें :- भोमिया जी रमता पधारो

khatu shyam bhajan lyrics hindi

~ kun to sunelo ~

kun to sunela kunne sunau,
mare man ki baat.
tha bin dukhda kon hare,
khatu wala shyam.
shyam thara das pukare,
das ne mat bisra re.


aeya kaiya rushyo baba,
muh fer baithyo re.
tabar rove dhal dhal thara,
kaljo yo tutyo re.
ab to sunle seth sanwra,
bata mari maan.
tha bin dukhda kon hare,
khatu wala shyam.
shyam thara da pukare,
das ne mat bisra re.


thare bina shyam thara,
das bichara hai.
me to sunya ha the to,
harya ka shahara hai.
me bhi dar par har ke aayo,
charan lagalyo shyam.
tha bin dukhda kon hare,
khatu wala shyam.
shyam thara da pukare,
das ne mat bisra re.


gun avgun sab,
mhara svikarya hai.
diksha ne sanwariya the,
kalje lagaya hai.
sda shyam thara gun gau,
leu tharo naam.
tha bin dukhda kon hare,
khatu wala shyam.
shyam thara da pukare,
das ne mat bisra re.


kun to sunela kunne sunau,
mare man ki baat.
tha bin dukhda kon hare,
khatu wala shyam.
shyam thara das pukare,
das ne mat bisra re.


जरूर पढ़ें :- हूं लड़यो घणो

जरूर पढ़ें :- गोरा रानी ने जपि ऐसी माला

खाटू श्याम भजन लिरिक्स इन हिंदी

~ कुण तो सुणेला कुणने सुनाऊं ~

कुण तो सुणेला कुणने सुनाऊं,म्हारे मन की बात।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,दास ने मत बिसरा रे।

अईया कईया रुश्यो बाबा,मुंह फेर बैठ्यो रेे।
टाबर रोवे ढल ढल थारा,कालजो यो टूट्यो रेे।
अब तो सुनले सेठ सांवरा,बाता म्हारी मान।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,दास ने मत बिसरा रे।

थारे बिना श्याम थारा,दास बिचारा है।
में तो सुण्या हा थे तो,हारया का सहारा है।
मै भी दर पर हर के आयो,चरण लगाल्यो श्याम।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,दास ने मत बिसरा रे।

गुण अवगुण सब,म्हारा स्वीकार्या है।
‘दीक्षा’ ने सावरियां थे,कालजे लगाया है।
सदा श्याम थारा गुण गाऊ,लेऊ थारो नाम।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,दास ने मत बिसरा रे।

कुण तो सुणेला कुणने सुनाऊं,म्हारे मन की बात।
थां बिन दुखड़ा कोण हरे,खाटू वाला श्याम।
श्याम थारा दास पुकारे,दास ने मत बिसरा रे।

diksha rathore bhajan lyrics

भजन :- कुण तो सुणलो म्हारे मन की बात
गायिका :- दीक्षा राठौड़
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- तेरे दया धर्म नहीं मन में

जरूर पढ़ें :- आज सभा में लाज बचाले

पिछला लेखअरे रे रे घूमे रे रुणिचे थारो घोड़लो भजन लिरिक्स | are re re ghume re runiche tharo ghodlo bhajan lyrics
अगला लेखतुम प्रेम हो तुम प्रीत हो मनमीत हो राधे भजन लिरिक्स | tum prem ho tum preet ho bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

four × 5 =