भोमिया जी रमता पधारो मारे आंगणिया भजन लिरिक्स | bhomiya ji ramta padharo bhajan lyrics

1316

भोमिया जी रमता पधारो मारे आंगणिया भजन लिरिक्स

भोमिया जी रमता पधारो मारे आंगणिया, bhomiya ji ramta padharo bhomiya ji bhajan lyrics in hindi

 ।। दोहा ।।
जैसी ह्रदय उपजे , में वैसी कहु सुनाय।
तुलसी नाम कमालियो प्रभु और कहा से लाय।


~ भोमिया जी रमता पधारो ~

भोमिया जी रमता पधारो,
मारे आंगणिया।
थारी घणी वो करूला मनवार,
पधारो मारे आंगणिया।


भोमिया जी ढोल ने,
नगाड़ा बाजे नोपता।
थारे जालर वालो पड़े झणकार,
आओ मारे आंगणिया।
थारी घणी वो करूला मनवार,
पधारो मारे आंगणिया।


भोमिया जी जोता जगावा,
थारे देवरे।
भोमिया जोता रे हलकारे दर्शण देवो,
पधारो मारे आंगाणिया।
थारी घणी वो करूला मनवार,
पधारो मारे आंगणिया।


भोमिया जी गाया दूवाऊ,
थारे भुरकी।
थारे देवा देवा धूप मे लगावाय,
पधारो मारे आंगणिया।
थारी घणी वो करूला मनवार,
पधारो मारे आंगणिया।


थारो जोधाणा में,
बणीयो मोटो देवरो।
कोई धज्जा फरुके असमान,
पधारो मारे आंगाणिया।
थारी घणी वो करूला मनवार,
पधारो मारे आंगणिया।


भोमिया जी थारा भगता री,
सुणजो वीणती।
भोमिया जी राखो छत्र वाली छाव,
पधारो मारे आंगाणिया।
थारी घणी वो करूला मनवार,
पधारो मारे आंगणिया।


भोमिया जी रमता पधारो,
मारे आंगणिया।
थारी घणी वो करूला मनवार,
पधारो मारे आंगणिया।


जरूर पढ़ें :- हूं लड़यो घणो मेवाड़ी आन बचावण ने

जरूर पढ़ें :- गोरा रानी ने जपि ऐसी माला

bhomiya ji bhajan lyrics in hindi

~ bhomiya ji ramta padharo ~

bhomiya ji ramta padharo,
maare aanganiya.
thari ghani wo karula manvar,
padharo mare aanganiya.


bhomiya ji dhol ne,
nagada baje nopta.
thare jalar walo pade jhankar,
aao mare aanganiya.
thari ghani wo karula manvar,
padharo mare aanganiya.


bhomiya ji jota jagawa,
thare devare.
bhomiya jota re halkare darshan devo,
padharo mare aanganiya.
thari ghani wo karula manvar,
padharo mare aanganiya.


bhomiya ji gaya duwau,
thare bhurki.
thare deva deva dhup me lagaway,
padharo mare aanaganiya.
thari ghani wo karula manvar,
padharo mare aanganiya.


tharo jodhana me,
baniyo moto devro.
koi dajja faruke asman,
padharo mare aanganiya.
thari ghani wo karula manvar,
padharo mare aanganiya.


bhomiya ji thara bhagta ri,
sujo vinti.
bhomiya ji rakho chhatra wali chhav,
padharo mare aanganiya.
thari ghani wo karula manvar,
padharo mare aanganiya.


bhomiya ji ramta padharo,
maare aanganiya.
thari ghani wo karula manvar,
padharo mare aanganiya.


जरूर पढ़ें :- तेरे दया धर्म नहीं मन में 

जरूर पढ़ें :- आज सभा में लाज बचाले

भोमिया जी भजन लिरिक्स

~ भोमिया जी रमता पधारो ~

भोमिया जी रमता पधारो,मारे आंगणिया।
थारी घणी वो करूला मनवार,पधारो मारे आंगणिया।

भोमिया जी ढोल ने,नगाड़ा बाजे नोपता।
थारे जालर वालो पड़े झणकार,आओ मारे आंगणिया।
थारी घणी वो करूला मनवार,पधारो मारे आंगणिया।

भोमिया जी जोता जगावा,थारे देवरे।
भोमिया जोता रे हलकारे दर्शण देवो,पधारो मारे आंगाणिया।
थारी घणी वो करूला मनवार,पधारो मारे आंगणिया।

भोमिया जी गाया दूवाऊ,थारे भुरकी।
थारे देवा देवा धूप मे लगावाय,पधारो मारे आंगणिया।
थारी घणी वो करूला मनवार,पधारो मारे आंगणिया।

थारो जोधाणा में,बणीयो मोटो देवरो।
कोई धज्जा फरुके असमान,पधारो मारे आंगाणिया।
थारी घणी वो करूला मनवार,पधारो मारे आंगणिया।

भोमिया जी थारा भगता री,सुणजो वीणती।
भोमिया जी राखो छत्र वाली छाव,पधारो मारे आंगाणिया।
थारी घणी वो करूला मनवार,पधारो मारे आंगणिया।

भोमिया जी रमता पधारो,मारे आंगणिया।
थारी घणी वो करूला मनवार,पधारो मारे आंगणिया।

mahendra singh rathore bhajan

भजन :- भोमिया जी रमता पधारो
गायक :- महेंद्र सिंह राठौड़
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- हालो रे हालो आई माता रे

जरूर पढ़ें :- बोल कन्हैया बोल

पिछला लेखहूं लड़यो घणो मेवाड़ी आन बचावण ने भजन लिरिक्स | hu ladyo ghano hu sahyo ghano bhajan lyrics
अगला लेखअरे रे रे घूमे रे रुणिचे थारो घोड़लो भजन लिरिक्स | are re re ghume re runiche tharo ghodlo bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

4 × one =