चांदनी तेरस उजियाली माजीसा घर आया भजन लिरिक्स | chandni teras ujiyali majisa ghar aaya bhajan lyrics

216

चांदनी तेरस उजियाली माजीसा घर आया भजन लिरिक्स

चांदनी तेरस उजियाली माजीसा घर आया भजन chandni teras ujiyali majisa ghar aaya majisa bhajan lyrics in hindi

 ।। दोहा ।।
जसोल गांव सुहावणो ,कोई मालाणी सिरमौर।
भटियाणी को देवरो ,निवण करा कर जौड़।


~ चांदनी तेरस उजियाली ~

चांदनी तेरस उजियाली,
माजीसा घर आया रे।
कोई माजीसा घर आया,
म्हारे आंगण खुशीयां लाया रे।
झीणे झीणे मोतीडा सु ,
आंगणिया मे चौक पुरासु।
दर्शन म्हाने दीजो।
ए चांदनी तेरस उजियाली,
माजीसा घर आया रे।


लाल चुनडीया म्हारी कोई,
माजीसा ने सोवे रे।
माजीसा ने सोवे कोई,
सोना तार जडावो रे।
सिर पर रखडी माँ रे सोवे,
नाक में नथडी माँ रे सोवे,
गले हार प्यारो लागे।
ए चांदनी तेरस उजियाली,
माजीसा घर आया रे।


हाथ में चुडलो बाजूबंद माँ,
प्यारो थारे लागे रे।
नखल्या वाली मेहन्दी मैया,
लाल घनेरी लागे रे।
कडिया कन्दोरो माँ रे सोवे,
पग मे पायल माँ ने सोवे,
बिछ्या रो झनकारो।
ए चांदनी तेरस उजियाली,
माजीसा घर आया रे।


तेरस वाली रात पधारो,
घूमर मैया घालो रे।
घूमर मैया घालो थे तो,
वेगा वेगा आवो रे।
ढोल नगाडा नोपत बाजे,
रमता रमता वेगा आवे,
झालर रो झनकारो।
ए चांदनी तेरस उजियाली,
माजीसा घर आया रे।


हाथ में दिवलो भगत लिनो,
माजीसा ने मनावे रे।
माजीसा ने मनावे मैया,
गुण थारा ए गावे रे।
जसोल वाली माडी म्हारी,
दुख हरणी माँ मंगल करनी,
‘श्याम पालीवाल’ गावे।
ए चांदनी तेरस उजियाली,
माजीसा घर आया रे।


चांदनी तेरस उजियाली,
माजीसा घर आया रे।
कोई माजीसा घर आया,
म्हारे आंगण खुशीयां लाया रे।
झीणे झीणे मोतीडा सु ,
आंगणिया मे चौक पुरासु।
दर्शन म्हाने दीजो।
ए चांदनी तेरस उजियाली,
माजीसा घर आया रे।


जरूर पढ़ें :- दर्शन दो घनश्याम

जरूर पढ़ें :- श्री राम दया के सागर है

majisa bhajan lyrics in hindi

~ chandni teras ujiyali ~

chandani teras ujiyali,
majisa ghar aaya re.
koi majisa ghar aaya,
mare aangan khushiya laya re .
jhune jhine motida su,
aangniya me chok purasu.
darshan mane dijo.
e chandni teras ujiyali,
majisa ghar aaya re.


lal chundiya mari koi,
majisa ne sove re.
majisa ne sove koi,
sona tar jadavo re.
sir par rakhdi ma re sove,
nak me nathdi ma re sove.
gale har pyaro lage.
e chandni teras ujiyali,
majisa ghar aaya re.


hath me chudlo bajuband ma,
pyaro thare lage re.
nakhlya wali mehandi maiya,
lal ghaneri lage re.
kadiya kandoro ma re sove,
pag me payal ma ne sove,
bichya ro jhankaro.
e chandni teras ujiyali,
majisa ghar aaya re.


teras wali rat padharo,
ghumar maiya ghalo re.
ghumar maiya ghalo the to,
vega vega aavo re.
dhol angada nopat baje,
ramta ramta vega aave,
jhalar ro jhankaro.
e chandni teras ujiyali,
majisa ghar aaya re.


hath me diwlo bhagat lino,
majisa ne manave re.
majisa ne manave maiya,
gun thara e gave re.
jasol wali madi mari,
dukh harni ma mangal karni,
shyam paliwal gave .
e chandni teras ujiyali,
majisa ghar aaya re.


chandani teras ujiyali,
majisa ghar aaya re.
koi majisa ghar aaya,
mare aangan khushiya laya re .
jhune jhine motida su,
aangniya me chok purasu.
darshan mane dijo.
e chandni teras ujiyali,
majisa ghar aaya re.


जरूर पढ़ें :- इस काया का भेद

जरूर पढ़ें :- मारा सतगुरु आया पावणा

माजीसा भजन लिरिक्स

~ चांदनी तेरस उजियाली ~

चांदनी तेरस उजियाली,माजीसा घर आया रे।
कोई माजीसा घर आया,म्हारे आंगण खुशीयां लाया रे।
झीणे झीणे मोतीडा सु ,आंगणिया मे चौक पुरासु।
दर्शन म्हाने दीजो।
ए चांदनी तेरस उजियाली,माजीसा घर आया रे।

लाल चुनडीया म्हारी कोई,माजीसा ने सोवे रे।
माजीसा ने सोवे कोई,सोना तार जडावो रे।
सिर पर रखडी माँ रे सोवे, नाक में नथडी माँ रे सोवे।
गले हार प्यारो लागे।
ए चांदनी तेरस उजियाली,माजीसा घर आया रे।

हाथ में चुडलो बाजूबंद माँ,प्यारो थारे लागे रे।
नखल्या वाली मेहन्दी मैया,लाल घनेरी लागे रे।
कडिया कन्दोरो माँ रे सोवे,पग मे पायल माँ ने सोवे।
बिछ्या रो झनकारो।
ए चांदनी तेरस उजियाली,माजीसा घर आया रे।

तेरस वाली रात पधारो,घूमर मैया घालो रे।
घूमर मैया घालो थे तो,वेगा वेगा आवो रे।
ढोल नगाडा नोपत बाजे,रमता रमता वेगा आवे,
झालर रो झनकारो।
ए चांदनी तेरस उजियाली,माजीसा घर आया रे।

हाथ में दिवलो भगत लिनो,माजीसा ने मनावे रे।
माजीसा ने मनावे मैया,गुण थारा ए गावे रे।
जसोल वाली माडी म्हारी,दुख हरणी माँ मंगल करनी,
‘श्याम पालीवाल’ गावे।
ए चांदनी तेरस उजियाली,माजीसा घर आया रे।

चांदनी तेरस उजियाली,माजीसा घर आया रे।
कोई माजीसा घर आया,म्हारे आंगण खुशीयां लाया रे।
झीणे झीणे मोतीडा सु ,आंगणिया मे चौक पुरासु।
दर्शन म्हाने दीजो।
ए चांदनी तेरस उजियाली,माजीसा घर आया रे।

shyam paliwal bhajan lyrics 

 

भजन :- चांदनी तेरस उजियाली
गायक :- श्याम पालीवाल
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- मैंने अवगुण बहुत किया

जरूर पढ़ें :- जानो पड़सी रे पंछी

पिछला लेखदर्शन दो घनश्याम नाथ मोरी अखियां प्यासी रे लिरिक्स | darshan do ghanshyam bhajan lyrics
अगला लेखभांग तंबाकू पियो महादेव जी भजन लिरिक्स | bhang tambaku piyo mahadev ji bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

3 + one =