मारा सतगुरु आया पावणा पपैया बोले रे भजन लिरिक्स | mara satguru aaya pawna papiya bole re lyrics

961

मारा सतगुरु आया पावणा पपैया बोले रे भजन लिरिक्स

मारा सतगुरु आया पावणा पपैया बोले रे mara satguru aaya pawna papiya bole re satguru bhajan lyrics in hindi

 ।। दोहा ।।
संत गुरु दिवो नाम रो,ने क्या जाने संसार।
घिरद सीचो नो प्रेम रो,भीरा ऊतरो भवजल पार।


~ मोर बोले रे पपैया बोले रे ~

मोर बोले रे पपैया बोले रे।
म्हारा सतगुरु आया पावणा,
पपैया बोले रे।
मारा धिन गुरु आया पावणा,
पपैया बोले रे।


ऐसा ऐसा जोगी जुग मे आया,
भूल्या जीव का भरम मिटाया।
राम नाम का पता लगाया।
ओ भेद सुखमण का खोले रे।
मारा सतगुरु आया पावणा,
पपैया बोले रे।


पांच तत्व की हैं थारी काया,
इन रा कोन रूप दर्शाया।
सात भौम से परे बताया,
ओ ज्ञान गाढी में खोले रे।
मारा सतगुरु आया पावणा,
पपैया बोले रे।


पांच कोष पुर्ण समजाया,
सात भौम से परे बताया।
सब शरीर को खोल बताया,
तार में तार मीलाया रे।
मारा सतगुरु आया पावणा,
पपैया बोले रे।


गोपीनाथ मीलीया गुरु पुरा,
शंकर नाथ चरण चीत लाया।
आम का देश ऊगम का पाया,
गुरु जुग तारण आया रे।
मारा सतगुरु आया पावणा,
पपैया बोले रे।


मोर बोले रे पपैया बोले रे।
म्हारा सतगुरु आया पावणा,
पपैया बोले रे।
मारा धिन गुरु आया पावणा,
पपैया बोले रे।


जरूर पढ़ें :- मैंने अवगुण बहुत किया 

जरूर पढ़ें :- जानो पड़सी रे पंछी

satguru bhajan lyrics in hindi

~ mara satguru aaya pawna papiya bole re ~

mor bole re papaiya bole re,
mara satguru aaya pawna ,
papaiya bole re.
mara dhin guru aaya pawna,
papaiya bole re.


aisa aisa jogi jug me aaya,
bhulya jiv ka bharam mitaya.
ram naam ka pata lagaya,
o bhed sukhman ka khole re.
mara satguru aaya pawna ,
papaiya bole re.


panch tatv ki hai thari kaya,
en ra kon rup darshaya.
sat bhom se pare bataya,
o gyan gadi me khole re.
mara satguru aaya pawna ,
papaiya bole re.


panch kosh purn samjaya,
sat bhom se pare bataya.
sab sharir ko khol bataya,
tar me tar milaya re.
mara satguru aaya pawna ,
papaiya bole re.


gopinath miliya guru pura,
shanakr nath charan chit laya.
aam ka desh ugam ka paya,
guru jug taran aaya re.
mara satguru aaya pawna ,
papaiya bole re.


mor bole re papaiya bole re,
mara satguru aaya pawna ,
papaiya bole re.
mara dhin guru aaya pawna,
papaiya bole re.


जरूर पढ़ें :- थारी माता केवे गोपी चंदा

जरूर पढ़ें :- हेरी सखी मंगल गाओ री

गुरुदेव भजन लिरिक्स इन हिंदी

~ मारा सतगुरु आया पावणा पपैया बोले रे ~

मोर बोले रे पपैया बोले रे।
म्हारा सतगुरु आया पावणा,पपैया बोले रे।
मारा धिन गुरु आया पावणा,पपैया बोले रे।।

ऐसा ऐसा जोगी जुग मे आया,
भूल्या जीव का भरम मिटाया।
राम नाम का पता लगाया , ओ भेद सुखमण का खोले रे।
मारा सतगुरु आया पावणा,पपैया बोले रे।

पांच तत्व की हैं थारी काया,
इन रा कोन रूप दर्शाया।
सात भौम से परे बताया,ओ ज्ञान गाढी में खोले रे।
मारा सतगुरु आया पावणा,पपैया बोले रे।

पांच कोष पुर्ण समजाया,
सात भौम से परे बताया।
सब शरीर को खोल बताया,तार में तार मीलाया रे।
मारा सतगुरु आया पावणा,पपैया बोले रे।

गोपीनाथ मीलीया गुरु पुरा,
शंकर नाथ चरण चीत लाया।
आम का देश ऊगम का पाया,गुरु जुग तारण आया रे।
मारा सतगुरु आया पावणा,पपैया बोले रे।

मोर बोले रे पपैया बोले रे।
म्हारा सतगुरु आया पावणा,पपैया बोले रे।
मारा धिन गुरु आया पावणा,पपैया बोले रे।।

shiv kumawat bhajan lyrics

भजन :- सतगुरु आया पावणा पपैया बोले
गायक :- शिव कुमावत
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- छोड़ मन तू मेरा मेरा

जरूर पढ़ें :- क्या भरोसा है इस जिंदगी

पिछला लेखगुरु साहिब मैंने अवगुण बहुत किया भजन लिरिक्स | guru sahib main avgun bahut kiya bhajan lyrics
अगला लेखइस काया का भेद गुरु बिन कोई नहीं पाया भजन लिरिक्स | es kaya ka bhed guru bin koi nahi paya lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

nine + 12 =