इन दुनिया में मां बाप भगवान कहिजे भजन लिरिक्स | Maa Baap Bhagwan Kahije bhajan lyrics

731

इन दुनिया में मां बाप भगवान कहिजे भजन लिरिक्स

इन दुनिया में मां बाप भगवान कहिजे Maa Baap Bhagwan Kahije maa baap bhajan lyrics in hindi

 ।। दोहा ।।
मात पिता परमात्मा, और पति सेवा गुरु ज्ञान।
जिन से हिलमिल चालीये, वो नर चतुर सुजान।


।। मां बाप भगवान कहिजे ।।

इन दुनिया में,
मां बाप भगवान कहिजे।
दिन उगता ही नाम ,
पेला वारो लेविजे।
माँ- बाप री सेवा सु ,
हो जावे नावडी पार।
मिनक जन्म में माँ बाप तो,
मिले न दुजी बार।
वे भगवान केवीजे।
इन दुनिया में मां बाप ,
भगवान कहिजे। हा हा हा


जन्म देवे है माता वा तो,
गरभ मे राखे।
अरे जन्म दियो रे बाद,
वा तो गोद में राखे।
राखे वातो हिरदा माई,
करे गणे रो प्यार।
अरे माँ बाप औलाद रे खातीर,
मरवाने तैयार।
वे भगवान केवीजे।
इन दुनिया में मां बाप ,
भगवान कहिजे। हा हा हा


करे मजूरी जाय वे ,
औलाद रे खातीर।
और गम खावे वचन करे,
औलाद रे खातीर।
ओर पढावे लिखावे केवे,
होजाई होसियार।
पढ लिखने अफसर बन जावे,
देखे जुग संसार।
वे भगवान केवीजे।
इन दुनिया में मां बाप ,
भगवान कहिजे। हा हा हा


अरे पाली सु गजेंद्र ,
वो तो सेवा पावे।
माँ बाप री महीमा ,
रो ओ गुण गावे।
कर जोडीया बालक,
गजेंद्र ऊबो है तैयार।
अरे माँ बाप री महीमा रो,
पायो कोनी पार।
वे भगवान केवीजे।
इन दुनिया में मां बाप ,
भगवान कहिजे। हा हा हा


जरूर पढ़ें :- डस गयो कालो रे कंवर रोहिताश ने

जरूर पढ़ें :- पिंजरे वाली मैना

maa baap bhajan lyrics in hindi

!! Maa Baap Bhagwan Kahije !!

in duniya mein,
maan baap bhagavaan kahije.
din ugata hee naam ,
pela vaaro levije.
maan- baap ree seva su ,
ho jaave naavadee paar.
minak janm mein maan baap to,
mile na dujee baar.
ve bhagavaan keveeje.
in duniya mein maan baap ,
bhagavaan kahije. ha ha ha


janm deve hai maata va to,
garabh me raakhe.
are janm diyo re baad,
va to god mein raakhe.
raakhe vaato hirada maee,
kare gane ro pyaar.
are maan baap aulaad re khaateer,
maravaane taiyaar.
ve bhagavaan keveeje.
in duniya mein maan baap ,
bhagavaan kahije. ha ha ha


kare majooree jaay ve ,
aulaad re khaateer.
aur gam khaave vachan kare,
aulaad re khaateer.
or padhaave likhaave keve,
hojaee hosiyaar.
padh likhane aphasar ban jaave,
dekhe jug sansaar.
ve bhagavaan keveeje.
in duniya mein maan baap ,
bhagavaan kahije. ha ha ha


are paalee su gajendr ,
vo to seva paave.
maan baap ree maheema ,
ro o gun gaave.
kar jodeeya baalak,
gajendr oobo hai taiyaar.
are maan baap ree maheema ro,
paayo konee paar.
ve bhagavaan keveeje.
in duniya mein maan baap ,
bhagavaan kahije. ha ha ha


जरूर पढ़ें :- कंचन कांच का बनिया रे हनुमान

जरूर पढ़ें :- थाने रामदेव परणावे

इन दुनिया में मां बाप भगवान कहिजे भजन lyrics in hindi

!! माँ बाप भजन लिरिक्स !!

इन दुनिया में,मां बाप भगवान कहिजे।
दिन उगता ही नाम ,पेला वारो लेविजे।
माँ- बाप री सेवा सु ,हो जावे नावडी पार।
मिनक जन्म में माँ बाप तो,मिले न दुजी बार।
वे भगवान केवीजे।
इन दुनिया में मां बाप ,भगवान कहिजे। हा हा हा

जन्म देवे है माता वा तो,गरभ मे राखे।
अरे जन्म दियो रे बाद,वा तो गोद में राखे।
राखे वातो हिरदा माई,करे गणे रो प्यार।
अरे माँ बाप औलाद रे खातीर,मरवाने तैयार।
वे भगवान केवीजे।
इन दुनिया में मां बाप ,भगवान कहिजे। हा हा हा

करे मजूरी जाय वे ,औलाद रे खातीर।
और गम खावे वचन करे,औलाद रे खातीर।
ओर पढावे लिखावे केवे,होजाई होसियार।
पढ लिखने अफसर बन जावे,देखे जुग संसार।
वे भगवान केवीजे।
इन दुनिया में मां बाप ,भगवान कहिजे। हा हा हा

अरे पाली सु गजेंद्र ,वो तो सेवा पावे।
माँ बाप री महीमा ,रो ओ गुण गावे।
कर जोडीया बालक,गजेंद्र ऊबो है तैयार।
अरे माँ बाप री महीमा रो,पायो कोनी पार।
वे भगवान केवीजे।
इन दुनिया में मां बाप ,भगवान कहिजे। हा हा हा

सुनीता स्वामी के भजन video

भजन :- माँ बाप भगवान कहिजे
गायिका :- सुनीता स्वामी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- दुनिया भोली रे भोली

जरूर पढ़ें :- सांवली सूरत पे मोहन

पिछला लेखडस गयो कालो रे कंवर रोहिताश ने भजन लिरिक्स | das gayo kalo re kanwar rohitash ne bhajan lyrics
अगला लेखजिसको नहीं है बोध गुरु ज्ञान क्या करें भजन लिरिक्स | jisko nahi hai bodh guru gyan kya kare lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

twelve + 5 =