डस गयो कालो रे कंवर रोहिताश ने भजन लिरिक्स | das gayo kalo re kanwar rohitash ne bhajan lyrics

20080

डस गयो कालो रे कंवर रोहिताश ने भजन लिरिक्स

डस गयो कालो रे कंवर रोहिताश ने भजन das gayo kalo re kanwar rohitash ne raja harishchandra bhajan lyrics

 ।। दोहा ।।
सत मती छोड़े बालमा,सत छोडिया पथ जाय।
सत की बाँधी लक्मी , फेर मिलेली नाय।


।। डस गयो कालो रे ।।

डस गयो कालो रे ,
कंवर रोहिताष ने।
छाती भर आवे बेटा ,
देखू थारी लाश मैं।


फूल तोडन ने बेटा ,
गयो तू बाग़ में।
फुलड़ा तोडन लाग्यो,
डस्यो कालों नाग रे।
विपदा पड़ी है म्हाने,
देखि थारी लाश मैं।
छाती भर आवे बेटा ,
देखू थारी लाश मैं।


माता या थारी रोवे,
पलके तो खोलो।
कबसे रो रही माता,
मुख से तो बोलो।
एक बार कह दो लाला,
माँ माँ पुकार के।
छाती भर आवे बेटा ,
देखू थारी लाश मैं।


लाश को लेकर रानी,
आयी शमशान रे।
अपने हाथो से लाला की,
चिता जो बनाई रे।
नैनो से नीर बरसे,
रोये रानी त्रास रे।
छाती भर आवे बेटा ,
देखू थारी लाश मैं।


राजा हरिश्चंद्र,
तारावती रानी रे।
बिछड़े हुए है अब,
मिले तीनों प्राणी रे।
ऐसा लिखा था स्वामी,
अपने ही भाग में।
छाती भर आवे बेटा ,
देखू थारी लाश मैं।


इतने में हरिशश्चंद्र ,
राजा वहां देते पहरा।
पहले चुका दे राणी ,
कर्जा तू मेरा।
फेर फूंकी ल्हाश रे ,
छाती भर आवे बेटा ,
देखू थारी लाश मैं।


कर जोड़ राणी बोली ,
सुणो परमेश्वर।
मेरे पास पैसा,
वस्तु कुछ नही वस्त।
कुछ नहीं पास में ,
छाती भर आवे बेटा ,
देखू थारी लाश मैं।


में तो हूँ नोकर राणी ,
मालिक भंगी।
इस दुनिया में मेरा ,
कोई नहीं संगी।
साड़ी तेरे पास में ,
छाती भर आवे बेटा ,
देखू थारी लाश मैं।


आधी साड़ी से राणी ,
कफ़न बणायो,
आधी साड़ी से राणी ,
कर्जो चुकायो।
फूँकण लागी ल्हाश ने
छाती भर आवे बेटा ,
देखू थारी लाश मैं।


गगन मण्डल से ,
पुष्प जो बरसे।
एक पुत्र बिना राजी ,
राणी तरसे।
रहूँ तेरे सामने ,
छाती भर आवे बेटा ,
देखू थारी लाश मैं।


डस गयो कालो रे ,
कंवर रोहिताष ने।
छाती भर आवे बेटा ,
देखू थारी लाश मैं।


जरूर पढ़ें :- थाने रामदेव परणावे

जरूर पढ़ें :- गोविंद रा गुण गाए उमरिया जावे

das gayo kalo re kanwar rohitash ne bhajan hindi lyrics

!! raja harishchandra bhajan !!

das gayo kaalo re ,
kanvar rohitaash ne.
chhaatee bhar aave beta ,
dekhoo thaaree laash main.


phool todan ne beta ,
gayo too baag mein.
phulada todan laagyo,
dasyo kaalon naag re.
vipada padee hai mhaane,
dekhi thaaree laash main.
chhaatee bhar aave beta ,
dekhoo thaaree laash main.


maata ya thaaree rove,
palake to kholo.
kabase ro rahee maata,
mukh se to bolo.
ek baar kah do laala,
maan maan pukaar ke.
chhaatee bhar aave beta ,
dekhoo thaaree laash main.


laash ko lekar raanee,
aayee shamashaan re.
apane haatho se laala kee,
chita jo banaee re.
naino se neer barase,
roye raanee traas re.
chhaatee bhar aave beta ,
dekhoo thaaree laash main.


raaja harishchandr,
taaraavatee raanee re.
bichhade hue hai ab,
mile teenon praanee re.
aisa likha tha svaamee,
apane hee bhaag mein.
chhaatee bhar aave beta ,
dekhoo thaaree laash main.


das gayo kaalo re ,
kanvar rohitaash ne.
chhaatee bhar aave beta ,
dekhoo thaaree laash main.


जरूर पढ़ें :- दुनिया भोली रे भोली

जरूर पढ़ें :-  मनक जमारो बार बार नहीं आवणो

डस गयो कालो रे कंवर रोहिताश ने भजन lyrics in hindi

!! राजा हरिश्चंद्र तारामती भजन !!

डस गयो कालो रे ,कंवर रोहिताष ने।
छाती भर आवे बेटा ,देखू थारी लाश मैं।

फूल तोडन ने बेटा ,गयो तू बाग़ में।
फुलड़ा तोडन लाग्यो,डस्यो कालों नाग रे।
विपदा पड़ी है म्हाने,देखि थारी लाश मैं।
छाती भर आवे बेटा ,देखू थारी लाश मैं।

माता या थारी रोवे,पलके तो खोलो।
कबसे रो रही माता,मुख से तो बोलो।
एक बार कह दो लाला,माँ माँ पुकार के।
छाती भर आवे बेटा ,देखू थारी लाश मैं।

लाश को लेकर रानी,आयी शमशान रे।
अपने हाथो से लाला की,चिता जो बनाई रे।
नैनो से नीर बरसे,रोये रानी त्रास रे।
छाती भर आवे बेटा ,देखू थारी लाश मैं।

राजा हरिश्चंद्र,तारावती रानी रे।
बिछड़े हुए है अब,मिले तीनों प्राणी रे।
ऐसा लिखा था स्वामी,अपने ही भाग में।
छाती भर आवे बेटा ,देखू थारी लाश मैं।

इतने में हरिशश्चंद्र ,राजा वहां देते पहरा।
पहले चुका दे राणी ,कर्जा तू मेरा।
फेर फूंकी ल्हाश रे।
छाती भर आवे बेटा ,देखू थारी लाश मैं।

कर जोड़ राणी बोली ,सुणो परमेश्वर।
मेरे पास पैसा,वस्तु कुछ नही वस्त।
कुछ नहीं पास में।
छाती भर आवे बेटा ,देखू थारी लाश मैं।

में तो हूँ नोकर राणी ,मालिक भंगी।
इस दुनिया में मेरा ,कोई नहीं संगी।
साड़ी तेरे पास में।
छाती भर आवे बेटा ,देखू थारी लाश मैं।

आधी साड़ी से राणी ,कफ़न बणायो,
आधी साड़ी से राणी ,कर्जो चुकायो।
फूँकण लागी ल्हाश ने।
छाती भर आवे बेटा ,देखू थारी लाश मैं।

गगन मण्डल से ,पुष्प जो बरसे।
एक पुत्र बिना राजी ,राणी तरसे।
रहूँ तेरे सामने।
छाती भर आवे बेटा ,देखू थारी लाश मैं।

डस गयो कालो रे ,कंवर रोहिताष ने।
छाती भर आवे बेटा ,देखू थारी लाश मैं।

sunita swami ke bhajan video

भजन :- डस गयो कालो रे कंवर रोहिताश ने
गायिका :- सुनीता स्वामी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- ऐसो नहीं है जन्म बारंबार

जरूर पढ़ें :- पांडवा कलयुग आसी भारी

पिछला लेखपिंजरे वाली मैना रटो नी सिया राम राम भजन लिरिक्स | Pinjare Wali Maina Bhajo Ni Siya Ram Ram lyrics
अगला लेखइन दुनिया में मां बाप भगवान कहिजे भजन लिरिक्स | Maa Baap Bhagwan Kahije bhajan lyrics