दुनिया भोली रे भोली हरदम करे ठिठोली भजन लिरिक्स | duniya bholi re bholi bhajan lyrics

966

दुनिया भोली रे भोली हरदम करे ठिठोली भजन लिरिक्स

दुनिया भोली रे भोली हरदम करे ठिठोली भजन duniya bholi re bholi chetawani bhajan lyrics in hindi

।। दोहा ।।
राम नाम री झोपड़ी , पापी रा जस गान।
आग लगे उस गांव को जहा नहीं राम रो नाम।


।। दुनिया भोली रे भोली ।।

दुनिया भोली रे भोली ,
आ हरदम करे ठिठोली।
भजन करता लाज़ मरै ,
धमकत खेले होळी।


दूध पताशा ने ले बम्बी पे,
नाग पूजबा जावै।
जै गोगा जी घर में आवे,
तो सोटा सूं घमकावे।
दुनिया भोली …


बेन भांणजी घर में आवे,
लुक्खा टुकड़ा खावे।
साळी सलाई ने न्यूत जिवामें,
रसगुल्ला गटकावे।
दुनिया भोली …


माँ बाप मांचे में पड़िया,
मुखड़े ना बतळावे।
साळा जी रो माथो दुखियो,
दौड़या दौड़या जावे।
दुनिया भोली …


मालिक जग में एक है रै,
झगड़ा न्यारा न्यारा।
कहे कबीर सुणों भाई साधो,
किस विध होव निस्तारा।


दुनिया भोली रे भोली ,
आ हरदम करे ठिठोली।
भजन करता लाज़ मरै ,
धमकत खेले होळी।


जरूर पढ़ें :- सांवली सूरत पे मोहन

जरूर पढ़ें :- मनक जमारो बार बार नहीं आवणो

chetawani bhajan lyrics in hindi

!! duniya bholi re bholi !!

duniya bholee re bholee ,
aa haradam kare thitholee.
bhajan karata laaz marai ,
dhamakat khele holee.


doodh pataasha ne le bambee pe,
naag poojaba jaavai.
jai goga jee ghar mein aave,
to sota soon ghamakaave.
duniya bholee …


ben bhaannajee ghar mein aave,
lukkha tukada khaave.
saalee salaee ne nyoot jivaamen,
rasagulla gatakaave.
duniya bholee …


maan baap maanche mein padiya,
mukhade na batalaave.
saala jee ro maatho dukhiyo,
daudaya daudaya jaave.
duniya bholee …


maalik jag mein ek hai rai,
jhagada nyaara nyaara.
kahe kabeer sunon bhaee saadho,
kis vidh hov nistaara.


duniya bholee re bholee ,
aa haradam kare thitholee.
bhajan karata laaz marai ,
dhamakat khele holee.


जरूर पढ़ें :- ऐसो नहीं है जन्म बारंबार

जरूर पढ़ें :- पांडवा कलयुग आसी भारी

चेतावनी भजन हिंदी लिरिक्स

!! दुनिया भोली रे भोली हरदम करे ठिठोली !!

दुनिया भोली रे भोली ,आ हरदम करे ठिठोली।
भजन करता लाज़ मरै ,धमकत खेले होळी।

दूध पताशा ने ले बम्बी पे,नाग पूजबा जावै।
जै गोगा जी घर में आवे,तो सोटा सूं घमकावे।
दुनिया भोली …

बेन भांणजी घर में आवे, लुक्खा टुकड़ा खावे।
साळी सलाई ने न्यूत जिवामें, रसगुल्ला गटकावे।
दुनिया भोली …

माँ बाप मांचे में पड़िया, मुखड़े ना बतळावे।
साळा जी रो माथो दुखियो, दौड़या दौड़या जावे।
दुनिया भोली …

मालिक जग में एक है रै,झगड़ा न्यारा न्यारा।
कहे कबीर सुणों भाई साधो, किस विध होव निस्तारा।

दुनिया भोली रे भोली ,आ हरदम करे ठिठोली।
भजन करता लाज़ मरै ,धमकत खेले होळी।

sunita swami ke bhajan video

 

भजन :- दुनिया भोली रे भोली
गायिका :- सुनीता स्वामी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- समझ मन मायला रे

जरूर पढ़ें :- बिणज करण व्यापारी आया

पिछला लेखसांवली सूरत पे मोहन दिल दीवाना हो गया भजन लिरिक्स | sanwali surat pe mohan bhajan lyrics
अगला लेखगोविंद रा गुण गाए उमरिया जावे भजन लिरिक्स | Govind Ra Gun Gaay Umariya Jave Chhe lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

15 − 2 =