पांडवा कलयुग आसी भारी भजन लिरिक्स | pandava kalyug aasi bhari bhajan lyrics

1035

पांडवा कलयुग आसी भारी भजन लिरिक्स

पांडवा कलयुग आसी भारी भजन, pandava kalyug aasi bhari chetawani bhajan lyrics in hindi

 ।। दोहा ।।
कलयुग आयो खूब जी ,एक एक रो बैरी।
भाव भक्ति जाणे नहीं , आख्या काढ़े कैरी।


।। पांडवा कलयुग आसी भारी ।।

कह गया कृष्ण मुरारी ,
वो पांडवा कलयुग आसी भारी।


कलयुग कठिन पाप रो पेरो ,
नियम छोडेला नर नारी।
वरुण शंकर ज्यारे पुत्र जनमसी ,
होसी वंश ख़ुद्दारी।
वो पांडवा कलयुग आसी भारी।
कह गया …..


बुद्धिहीन करम रा काचां,
कुळ मे गिण कवारी।
घोरम घोर कलजुग आसी,
होसी सब एकसारी।
वो पांडवा कलयुग आसी भारी।
कह गया …..


देह का नैना अकल रा ओछा ,
चारो वर्ण मांसाहारी।
बायोडा बारे अन्न नहीं निपजे ,
काम कर कर हारी।
वो पांडवा कलयुग आसी भारी।
कह गया …..


साध ब्राह्मण खेती करेला ,
भूखा मरेला भिखारी।
साध सती कोई बिरला होसी,
सब होसी घरबारी।
वो पांडवा कलयुग आसी भारी।
कह गया …..


काना नहीं सुणियो नजरा नहीं देख्यो ,
पांडवा भली रे विचारी।
पांचो वीर द्रोपदी राणी ,
देह हिमालय गाली।
वो पांडवा कलयुग आसी भारी।
कह गया …..


वेद पुराण विलोप हो जासी,
नीच घरा आचारी।
गंगा शिव रे मुकुट मे रहसी,
जयकांत करे रे पुकारी।
वो पांडवा कलयुग आसी भारी।


कह गया कृष्ण मुरारी ,
वो पांडवा कलयुग आसी भारी।


जरूर पढ़ें :- समझ मन मायला रे

जरूर पढ़ें :- बिणज करण व्यापारी आया

chetawani bhajan lyrics in hindi

!! pandava kalyug aasi bhari !!

kah gaya krshn muraaree ,
vo paandava kalayug aasee bhaaree.


kalayug kathin paap ro pero ,
niyam chhodela nar naaree.
varun shankar jyaare putr janamasee ,
hosee vansh khuddaaree.
vo paandava kalayug aasee bhaaree.
kah gaya …..


buddhiheen karam ra kaachaan,
kul me gin kavaaree.
ghoram ghor kalajug aasee,
hosee sab ekasaaree.
vo paandava kalayug aasee bhaaree.
kah gaya …..


deh ka naina akal ra ochha ,
chaaro varn maansaahaaree.
baayoda baare ann nahin nipaje ,
kaam kar kar haaree.
vo paandava kalayug aasee bhaaree.
kah gaya …..


saadh braahman khetee karela ,
bhookha marela bhikhaaree.
saadh satee koee birala hosee,
sab hosee gharabaaree.
vo paandava kalayug aasee bhaaree.
kah gaya …..


kaana nahin suniyo najara nahin dekhyo ,
paandava bhalee re vichaaree.
paancho veer dropadee raanee ,
deh himaalay gaalee.
vo paandava kalayug aasee bhaaree.
kah gaya …..


ved puraan vilop ho jaasee,
neech ghara aachaaree.
ganga shiv re mukut me rahasee,
jayakaant kare re pukaaree.
vo paandava kalayug aasee bhaaree.


kah gaya krshn muraaree ,
vo paandava kalayug aasee bhaaree.


जरूर पढ़ें :- भक्ति रा मार्ग झीना रे संतो

जरूर पढ़ें :- सतगुरु शरण जाई राम भज लेना 

चेतावनी भजन हिंदी लिरिक्स 

!! पांडवा कलयुग आसी भारी !!

कह गया कृष्ण मुरारी ,वो पांडवा कलयुग आसी भारी।

कलयुग कठिन पाप रो पेरो ,नियम छोडेला नर नारी।
वरुण शंकर ज्यारे पुत्र जनमसी ,होसी वंश ख़ुद्दारी।
वो पांडवा कलयुग आसी भारी। कह गया …..

बुद्धिहीन करम रा काचां,कुळ मे गिण कवारी।
घोरम घोर कलजुग आसी,होसी सब एकसारी।
वो पांडवा कलयुग आसी भारी। कह गया …..

देह का नैना अकल रा ओछा ,चारो वर्ण मांसाहारी।
बायोडा बारे अन्न नहीं निपजे ,काम कर कर हारी।
वो पांडवा कलयुग आसी भारी। कह गया …..

साध ब्राह्मण खेती करेला ,भूखा मरेला भिखारी।
साध सती कोई बिरला होसी,सब होसी घरबारी।
वो पांडवा कलयुग आसी भारी। कह गया …..

काना नहीं सुणियो नजरा नहीं देख्यो ,पांडवा भली रे विचारी।
पांचो वीर द्रोपदी राणी ,देह हिमालय गाली।
वो पांडवा कलयुग आसी भारी। कह गया …..

वेद पुराण विलोप हो जासी,नीच घरा आचारी।
गंगा शिव रे मुकुट मे रहसी,जयकांत करे रे पुकारी।
वो पांडवा कलयुग आसी भारी।

कह गया कृष्ण मुरारी ,वो पांडवा कलयुग आसी भारी।

पांडवों के भजन मारवाड़ी | sunita swami ke bhajan video

भजन :- पांडवा कलयुग आसी भारी
गायिका :- सुनीता स्वामी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- जग में नींद नी लेवे नौ जना

जरूर पढ़ें :- हरि गुण गायले रे

पिछला लेखसमझ मन मायला रे थारी मेलोडी चादर धोय भजन लिरिक्स | samaj man mayla re bhajan lyrics
अगला लेखऐसो नहीं है जन्म बारंबार भजन लिरिक्स | aiso nhi hai janam barambar bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

seventeen − three =