समझ मन मायला रे थारी मेलोडी चादर धोय भजन लिरिक्स | samaj man mayla re bhajan lyrics

5937

समझ मन मायला रे थारी मेलोडी चादर धोय भजन लिरिक्स

समझ मन मायला रे थारी मेलोडी चादर धोय samaj man mayla re bhajan lyrics rajasthani desi chetawani bhajan

 ।। दोहा ।।
मन लोभी मन लालची, मन चंचल चित चोर।
मन के मते नही चालिये, पलक पलक मन और।


।। थारी मैलोड़ी चादर धोय ।।

बिन धोया रंग ना चढ़े रै,
तिरणों किण बिध होय।
समझ मन मायला रै,
थारी मैलोड़ी चादर धोय।


गुरां सा खुदाया कुँवा बावड़ी रे,
ज्यारों नीर गंगा ज़ळ होय।
कई तो नर न्हाय गया रे,
कई नर गया मुख धोय।
समझ मन मांयला रै ,
थारीं मैलोड़ी चादर धोय।


तन की कुंडी बणायले रे ,
ज्यारें मनसा साबण होय।
प्रेम शिला पर देह फटकारों,
दाग रहे ना कोय।
समझ मन मांयला रै ,
थारीं मैलोड़ी चादर धोय।


रोहिड़ो रंग को फ़ूटरों रै ,
ज्यारां फ़ूल अजब रंग होय।
वा फुलां की शोभा न्यारी,
बीणज सके ना कोय।
समझ मन मांयला रै ,
थारीं मैलोड़ी चादर धोय।


लिखमा जी ऊबा बीच भौम में रै,
ज्यारे दाग़ रह्यो ना कोय।
तीजी पेड़ी लाँघ गया रे ,
चौथी में रह्या रै सोय।
समझ मन मांयला रै ,
थारीं मैलोड़ी चादर धोय।


बिन धोया रंग ना चढ़े रै,
तिरणों किण बिध होय।
समझ मन मायला रै,
थारी मैलोड़ी चादर धोय।


जरूर पढ़ें :- बिणज करण व्यापारी आया

जरूर पढ़ें :- भक्ति रा मार्ग झीना रे संतो

rajasthani desi chetawani bhajan lyrics in hindi 

!! samaj man mayla re !!

bin dhoya rang na chadhe rai,
tiranon kin bidh hoy.
samajh man maayala rai,
thaaree mailodee chaadar dhoy.


gurasa khudaya kunva bavadi re,
jyaaron neer ganga zal hoy.
kaee to nar nhaay gaya re,
kaee nar gaya mukh dhoy.
samajh man maanyala rai ,
thaareen mailodee chaadar dhoy.


tan kee kundee banaayale re ,
jyaaren manasa saaban hoy.
prem shila par deh phatakaaron,
daag rahe na koy.
samajh man maanyala rai ,
thaareen mailodee chaadar dhoy.


rohido rang ko footaron rai ,
jyaaraan fool ajab rang hoy.
va phulaan kee shobha nyaaree,
beenaj sake na koy.
samajh man maanyala rai ,
thaareen mailodee chaadar dhoy.


likhama ju uba bech bhaum me rai,
jyaare daag rahyo na koy.
teejee pedee laangh gaya re ,
chauthee mein rahya rai soy.
samajh man maanyala rai ,
thaareen mailodee chaadar dhoy.


bin dhoya rang na chadhe rai,
tiranon kin bidh hoy.
samajh man maayala rai,
thaaree mailodee chaadar dhoy.


जरूर पढ़ें :- सतगुरु शरण जाई राम भज लेना

जरूर पढ़ें :- जग में नींद नी लेवे नौ जना

मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स

!! समझ मन मायला रे !!

बिन धोया रंग ना चढ़े रै,तिरणों किण बिध होय।
समझ मन मायला रे थारी मेलोडी चादर धोय।

गुरां सा खुदाया कुँवा बावड़ी रे,ज्यारों नीर गंगा ज़ळ होय।
कई तो नर न्हाय गया रे,कई नर गया मुख धोय।
समझ मन मांयला रै ,थारीं मैलोड़ी चादर धोय।

तन की कुंडी बणायले रे ,ज्यारें मनसा साबण होय।
प्रेम शिला पर देह फटकारों,दाग रहे ना कोय।
समझ मन मांयला रै ,थारीं मैलोड़ी चादर धोय।

रोहिड़ो रंग को फ़ूटरों रै ,ज्यारां फ़ूल अजब रंग होय।
वा फुलां की शोभा न्यारी,बीणज सके ना कोय।
समझ मन मांयला रै ,थारीं मैलोड़ी चादर धोय।

लिखमा जी ऊबा बीच भौम में रै,ज्यारे दाग़ रह्यो ना कोय।
तीजी पेड़ी लाँघ गया रे ,चौथी में रह्या रै सोय।
समझ मन मांयला रै ,थारीं मैलोड़ी चादर धोय।

बिन धोया रंग ना चढ़े रै,तिरणों किण बिध होय।
समझ मन मायला रै,थारी मैलोड़ी चादर धोय।

बंसीलाल भाट के भजन video

भजन :- थारी मेलोडी चादर धोय
गायक :- बंसीलाल भाट
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- हरि गुण गायले रे

जरूर पढ़ें :- राम दूत हनुमान भरोसा भारी है

पिछला लेखबिणज करण व्यापारी आया भजन लिरिक्स | binaj karan vyapari aaya bhajan lyrics
अगला लेखपांडवा कलयुग आसी भारी भजन लिरिक्स | pandava kalyug aasi bhari bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

fourteen + five =