हरि गुण गायले रे जब तक सुखी शरीर भजन लिरिक्स | Ram Gun Gayle Re bhajan lyrics

3563

हरि गुण गायले रे जब तक सुखी शरीर भजन लिरिक्स

हरि गुण गायले रे जब तक सुखी शरीर  Ram Gun Gayle Re bhajan ram ji ke bhajan lyrics in hindi

 ।। दोहा ।।
तुलसी साथी विपत्ति के, विद्या विनय विवेक ।
साहस सुकृति सुसत्यव्रत, राम भरोसे एक ।।


।। हरी गुण गायले रे ।।

राम गुण गायले रे भाई म्हारा ,
जब लग सुखी रे शरीर।
हरी गुण गायले रे भाई म्हारा,
जब लग सुखी रे शरीर।
पीछे याद नहीं आवसी रै,
पिंजरे व्यापे पीर।
राम गुण गायले रे भाई म्हारा ,
जब लग सुखी रे शरीर।


भाग भला म्हाने सतगुरु मीलीया है,
पङीयो समंद मे शीर।
हंसा होय चूग लीजीये रे ,
नाम अमोलक हीर।
राम गुण ….


बालपने भज लीजीए रै ,
देर न कीजे वीर।
अंत बूढापो आवसी रै,
मनवो धरे ना धीर।
राम गुण ….


अवसर जाय बीतो दीनो दिन ,
ज्यो अंजलि रो नीर।
फैर ना हंसा आवसी रे,
मान सरोवर तीर।
राम गुण ….


सब देवा रो देव रामजी ,
सब पीरा रो पीर।
केवे कबीर भज लीजिए रे,
रामजी सुक री सीर।
राम गुण ….


राम गुण गायले रे भाई म्हारा ,
जब लग सुखी रे शरीर।
हरी गुण गायले रे भाई म्हारा,
जब लग सुखी रे शरीर।
पीछे याद नहीं आवसी रै,
पिंजरे व्यापे पीर।
राम गुण गायले रे भाई म्हारा ,
जब लग सुखी रे शरीर।


जरूर पढ़ें :- राम दूत हनुमान भरोसा भारी है

जरूर पढ़ें :- मानुष जन्म अनमोल रे

ram ji ke bhajan lyrics in hindi

!! Ram Gun Gayle Re !!

raam gun gaayale re bhaee mhaara ,
jab lag sukhee re shareer.
haree gun gaayale re bhaee mhaara,
jab lag sukhee re shareer.
peechhe yaad nahin aavasee rai,
pinjare vyaape peer.
raam gun gaayale re bhaee mhaara ,
jab lag sukhee re shareer.


bhag bhala mhane satguru miliya hai,
paneeyo samand me sheer.
hansa hoy choog leejeeye re ,
naam amolak heer.
raam gun ….


baalapane bhaj leejeee rai ,
der na keeje veer.
ant boodhaapo aavasee rai,
manavo dhare na dheer.
raam gun ….


avasar jaay beeto deeno din ,
jyo anjali ro neer.
phair na hansa aavasee re,
maan sarovar teer.
raam gun ….


sab deva ro dev raamajee ,
sab peera ro peer.
keve kabeer bhaj leejie re,
raamajee suk ree seer.
raam gun ….


raam gun gaayale re bhaee mhaara ,
jab lag sukhee re shareer.
haree gun gaayale re bhaee mhaara,
jab lag sukhee re shareer.
peechhe yaad nahin aavasee rai,
pinjare vyaape peer.
raam gun gaayale re bhaee mhaara ,
jab lag sukhee re shareer.


जरूर पढ़ें :- भए प्रगट कृपाला दीन दयाला

जरूर पढ़ें :- तू मेरे सामने है मैं तेरे रूबरू

राम जी के भजन लिरिक्स in hindi

!! हरि गुण गायले रे !!

राम गुण गायले रे भाई म्हारा ,जब लग सुखी रे शरीर।
हरी गुण गायले रे भाई म्हारा,जब लग सुखी रे शरीर।
पीछे याद नहीं आवसी रै,पिंजरे व्यापे पीर।
राम गुण गायले रे भाई म्हारा ,जब लग सुखी रे शरीर।

भाग भला म्हाने सतगुरु मीलीया है,पङीयो समंद मे शीर।
हंसा होय चूग लीजीये रे ,नाम अमोलक हीर।
राम गुण ….

बालपने भज लीजीए रै ,देर न कीजे वीर।
अंत बूढापो आवसी रै,मनवो धरे ना धीर।
राम गुण ….

अवसर जाय बीतो दीनो दिन ,ज्यो अंजलि रो नीर।
फैर ना हंसा आवसी रे,मान सरोवर तीर।
राम गुण ….

सब देवा रो देव रामजी ,सब पीरा रो पीर।
केवे कबीर भज लीजिए रे,रामजी सुक री सीर।
राम गुण ….

राम गुण गायले रे भाई म्हारा ,जब लग सुखी रे शरीर।
हरी गुण गायले रे भाई म्हारा,जब लग सुखी रे शरीर।
पीछे याद नहीं आवसी रै,पिंजरे व्यापे पीर।
राम गुण गायले रे भाई म्हारा ,जब लग सुखी रे शरीर।

sunita swami ke bhajan video

भजन :- हरि गुण गायले रे
गायिका :- सुनीता स्वामी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- जाने क्या जादू कर गयो रे

जरूर पढ़ें :- चाहे छोड़ जाए सब साथ

पिछला लेखराम दूत हनुमान भरोसा भारी है भजन लिरिक्स | ram doot hanuman bharosa bhari hai lyrics
अगला लेखजग में नींद नी लेवे नौ जना भजन लिरिक्स | jag me nind nahi leve no jana bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

one × 3 =