पंखिड़ा रे उड़ी जाजे पावागढ़ गरबा लिरिक्स | pankhida re udi ne jaje pavagadh re lyrics lyrics

13562

पंखिड़ा रे उड़ी जाजे पावागढ़ गरबा लिरिक्स

पंखिड़ा रे उड़ी जाजे पावागढ़ गरबा pankhida re udi ne jaje pavagadh re garba lyrics in hindi

 ।। पंखिडा रे उडी जाजो ।।

पंखिडा रे उडी जाजो ,
पावागढ़ रे।
महाकाली ने जै ने ,
कह्जो गरबे रमे रे।
म्हारी महाकाली ने जै ने ,
कह्जो गरबे रमे रे।
हे पंखिडा हो.… पंखिडा।
पंखिडा हो.… पंखिडा।


हे ओला गाम ना सुथारी ,
वीरा वहला आवो रे।
हे मारी महाकाली ने काजे ,
रुड़ा बाजट लावो रे।
सारो लावो सुंदर लावो ,
वहला आवो रे।
महाकाली ने जै ने ,
कह्जो गरबे रमे रे।
पंखिडा रे ….


हे ओला गाम ना दोशिडा ,
वीरा वहला आवो रे।
हे मारी महाकाली ने काजे ,
रुड़ी चुंदरी लावो रे।
सारी लावो सुंदर लावो ,
वहला आवो रे।
महाकाली ने जै ने ,
कह्जो गरबे रमे रे।
पंखिडा रे ….


हे ओला गाम ना मणीहारा ,
वीरा वहला आवो रे।
हे मारी कालका माँ ने काजे ,
रुडो चुडलो लावो रे।
सारो लावो सुंदर लावो ,
वहला आवो रे।
महाकाली ने जै ने ,
कह्जो गरबे रमे रे।
पंखिडा रे ….


हे ओला गाम ना सोनिडा ,
वीरा वहला आवो रे।
हे मारी महाकाली ने काजे ,
रूडा झांझर लावो रे।
सारा लावो सुंदर लावो ,
वहला आवो रे।
महाकाली ने जै ने ,
कह्जो गरबे रमे रे।
पंखिडा रे ….


हे ओला गाम ना कुम्भारी वीरा ,
वहला आवो रे।
हे मारी कालका माँ ने काजे ,
रुडो गरबो लावो रे।
सारा लावो सुंदर लावो ,
वहला आवो रे।
महाकाली ने जै ने ,
कह्जो गरबे रमे रे।
पंखिडा रे ….


जरूर पढ़ें :- तारा विना श्याम मने गरबा

जरूर पढ़ें :- रमतो भमतो जाय मां नो गरबो

garba lyrics in hindi

!! pankhida re udi ne jaje pavagadh re !!

pankhida re udee jaajo ,
paavaagadh re.
mahaakaalee ne jai ne ,
kahjo garabe rame re.
mhaaree mahaakaalee ne jai ne ,
kahjo garabe rame re.
he pankhida ho.… pankhida.
pankhida ho.… pankhida.


he ola gaam na suthaaree ,
veera vahala aavo re.
he maaree mahaakaalee ne kaaje ,
ruda baajat laavo re.
saaro laavo sundar laavo ,
vahala aavo re.
mahaakaalee ne jai ne ,
kahjo garabe rame re.
pankhida re ….


he ola gaam na doshida ,
veera vahala aavo re.
he maaree mahaakaalee ne kaaje ,
rudee chundaree laavo re.
saaree laavo sundar laavo ,
vahala aavo re.
mahaakaalee ne jai ne ,
kahjo garabe rame re.
pankhida re ….


he ola gaam na maneehaara ,
veera vahala aavo re.
he maaree kaalaka maan ne kaaje ,
rudo chudalo laavo re.
saaro laavo sundar laavo ,
vahala aavo re.
mahaakaalee ne jai ne ,
kahjo garabe rame re.
pankhida re ….


he ola gaam na sonida ,
veera vahala aavo re.
he maaree mahaakaalee ne kaaje ,
rooda jhaanjhar laavo re.
saara laavo sundar laavo ,
vahala aavo re.
mahaakaalee ne jai ne ,
kahjo garabe rame re.
pankhida re ….


he ola gaam na kumbhaaree veera ,
vahala aavo re.
he maaree kaalaka maan ne kaaje ,
rudo garabo laavo re.
saara laavo sundar laavo ,
vahala aavo re.
mahaakaalee ne jai ne ,
kahjo garabe rame re.
pankhida re ….


जरूर पढ़ें :- रूस गयो नंदलाल मारो

जरूर पढ़ें :- राधा सुनी सुनी लागे

गुजराती गरबा लिरिक्स इन हिंदी

!! पंखिड़ा रे उड़ी जाजे पावागढ़ !!

पंखिडा रे उडी जाजो ,पावागढ़ रे।
महाकाली ने जै ने ,कह्जो गरबे रमे रे।
म्हारी महाकाली ने जै ने ,कह्जो गरबे रमे रे।
हे पंखिडा हो.… पंखिडा। पंखिडा हो.… पंखिडा।

हे ओला गाम ना सुथारी ,वीरा वहला आवो रे।
हे मारी महाकाली ने काजे ,रुड़ा बाजट लावो रे।
सारो लावो सुंदर लावो ,वहला आवो रे।
महाकाली ने जै ने ,कह्जो गरबे रमे रे।
पंखिडा रे ….

हे ओला गाम ना दोशिडा ,वीरा वहला आवो रे।
हे मारी महाकाली ने काजे ,रुड़ी चुंदरी लावो रे।
सारी लावो सुंदर लावो ,वहला आवो रे।
महाकाली ने जै ने ,कह्जो गरबे रमे रे।
पंखिडा रे ….

हे ओला गाम ना मणीहारा ,वीरा वहला आवो रे।
हे मारी कालका माँ ने काजे ,रुडो चुडलो लावो रे।
सारो लावो सुंदर लावो ,वहला आवो रे।
महाकाली ने जै ने ,कह्जो गरबे रमे रे।
पंखिडा रे ….

हे ओला गाम ना सोनिडा ,वीरा वहला आवो रे।
हे मारी महाकाली ने काजे ,रूडा झांझर लावो रे।
सारा लावो सुंदर लावो ,वहला आवो रे।
महाकाली ने जै ने ,कह्जो गरबे रमे रे।
पंखिडा रे ….

हे ओला गाम ना कुम्भारी वीरा ,वहला आवो रे।
हे मारी कालका माँ ने काजे ,रुडो गरबो लावो रे।
सारा लावो सुंदर लावो ,वहला आवो रे।
महाकाली ने जै ने ,कह्जो गरबे रमे रे।
पंखिडा रे ….

hemant chauhan garba video

भजन:- पंखीड़ा ओ पंखीड़ा
गायक :- हेमंत चौहान
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- लगन तुमसे लगा बैठे जो

जरूर पढ़ें :- सभा है भरी भगवन

पिछला लेखओ मीरा भाभीजी किण कारण वैराग लियो भजन लिरिक्स | O Meera Bhabhiji Kin Karan Bairag Liyo lyrics
अगला लेखकुमकुम ना पगला पड्या गरबा लिरिक्स | kumkum na pagla padya garba lyrics

1 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

1 × four =