उड़ता पंखेरू विवाह मान्डियो भजन लिरिक्स | udta pankhru vivah mandiyo bhajan lyrics

255

उड़ता पंखेरू विवाह मान्डियो भजन लिरिक्स

उड़ता पंखेरू विवाह मान्डियो, udta pankhru vivah mandiyo bhajan, desi marwadi lok bhajan lyrics

 ।। उड़ता पंखेरू विवाह मान्डियो ।।

उड़ते पंखेरू विवाह मांडियो ,
जर मर जानो हे मात।
उड़ते पंखेरू विवाह मांडियो ,
भई मारे पीसा ने परनाव,
साँवरियो बाबोसा रे लाडको।


लापी तो रोंदी रे लसपस लापसी ,
ऊपर गाले हे घी।
रज ने जीमो मारा जोनियाँ ,
चिडिया परोसे हे दाल।
उड़ते पंखेरू विवाह मांडियो।


हिमालय जाईने तोरण बांदियो ,
लोकि उतारे हे लू।
दिल्ली जाईने तोरण बांदियो ,
देखो विचारा सिंगार।
उड़ते पंखेरू विवाह मांडियो।


ऊंदरो जाईने मौसा बोलियों,
डूंगर खोसी हे तलवार।
जाईने मौका रो मातो मांडियो,
हुआ हे खुना रा थे लाल।
उड़ते पंखेरू विवाह मांडियो।


मेलो सु मिनी बाई निचा उतरिया ,
माथे लाडूङो री छाव।
होमी ने धकियों रे गरजी गुजरो ,
भोगियों मिनी रो मरोड़।
उड़ते पंखेरू विवाह मांडियो।


स्वर्गा सु सोनी बाई उतरिया,
लारे ऊर्जा रो दाव।
मुखा रे त्रिलोकी चंद्र री विनती ,
सुणजो ची ची लगाय।
उड़ते पंखेरू विवाह मांडियो।


जरूर पढ़ें :- दारुडिया ने अलगो बालो रे

जरूर पढ़ें :- आ गाडूली तो अमरापुर में जाय

desi marwadi lok bhajan lyrics in hindi

!! udta pankhru vivah mandiyo !!

udate pankheroo vivaah maandiyo ,
jar mar jaano he maat.
udate pankheroo vivaah maandiyo ,
bhee maare peesa ne paranaav,
saanvariyo baabosa re laadako.


laapee to rondee re lasapas laapasee ,
oopar gaale he ghee.
raj ne jeemo maara joniyaan ,
chidiya parose he daal.
udate pankheroo vivaah maandiyo.


himaalay jaeene toran baandiyo ,
loki utaare he loo.
dillee jaeene toran baandiyo ,
dekho vichaara singaar.
udate pankheroo vivaah maandiyo.


oondaro jaeene mausa boliyon,
doongar khosee he talavaar.
jaeene mauka ro maato maandiyo,
hua he khuna ra the laal.
udate pankheroo vivaah maandiyo.


melo su minee baee nicha utariya ,
maathe laadoono ree chhaav.
homee ne dhakiyon re garajee gujaro ,
bhogiyon minee ro marod.
udate pankheroo vivaah maandiyo.


svarga su sonee baee utariya,
laare oorja ro daav.
mukha re trilokee chandr ree vinatee ,
sunajo chee chee lagaay.
udate pankheroo vivaah maandiyo.


जरूर पढ़ें :- काया कोटडी में रंग लाग्यो

जरूर पढ़ें :- डेडरिया छोड़ छिलरिये री आसा

मारवाड़ी लोकगीत भजन in hindi lyrics

!! उड़ता पंखेरू विवाह मान्डियो !!

उड़ते पंखेरू विवाह मांडियो ,जर मर जानो हे मात।
उड़ते पंखेरू विवाह मांडियो ,भई मारे पीसा ने परनाव,
साँवरियो बाबोसा रे लाडको।

लापी तो रोंदी रे लसपस लापसी ,ऊपर गाले हे घी।
रज ने जीमो मारा जोनियाँ ,चिडिया परोसे हे दाल।
उड़ते पंखेरू विवाह मांडियो।

हिमालय जाईने तोरण बांदियो ,लोकि उतारे हे लू।
दिल्ली जाईने तोरण बांदियो ,देखो विचारा सिंगार।
उड़ते पंखेरू विवाह मांडियो।

ऊंदरो जाईने मौसा बोलियों,डूंगर खोसी हे तलवार।
जाईने मौका रो मातो मांडियो,हुआ हे खुना रा थे लाल।
उड़ते पंखेरू विवाह मांडियो।

मेलो सु मिनी बाई निचा उतरिया ,माथे लाडूङो री छाव।
होमी ने धकियों रे गरजी गुजरो ,भोगियों मिनी रो मरोड़।
उड़ते पंखेरू विवाह मांडियो।

स्वर्गा सु सोनी बाई उतरिया,लारे ऊर्जा रो दाव।
मुखा रे त्रिलोकी चंद्र री विनती ,सुणजो ची ची लगाय।
उड़ते पंखेरू विवाह मांडियो।

प्रकाश माली के भजन | prakash mali bhajan video

भजन :- उड़ता पंखेरू विवाह मान्डियो
गायक :- प्रकाश माली
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- रूस गयो नंदलाल मारो

जरूर पढ़ें :- काया सुनी सुनी लागे मारा

पिछला लेखदारुडिया ने अलगो बालो रे भजन लिरिक्स | Darudiya Ne Algo Balo bhajan lyrics
अगला लेखओ मीरा भाभीजी किण कारण वैराग लियो भजन लिरिक्स | O Meera Bhabhiji Kin Karan Bairag Liyo lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

16 − 13 =