आ गाडूली तो अमरापुर में जाय भजन लिरिक्स | aa gaduli to amrapur jaay bhajan lyrics

750

आ गाडूली तो अमरापुर में जाय भजन लिरिक्स

आ गाडूली तो अमरापुर में जाय aa gaduli to amrapur jaay old rajasthani bhajan lyrics

 ।। दोहा ।।
धरती माता सुहागणी, इंद्र सो भरतार।
पेरण लीलो काँचवो, ओढ़ण मेघ मलार।


।। बैठ जाओ गाड़ी में ।।

आ गाडोली तो अमरापुर में जाय ,
बैठ जाओ गाड़ी में।


इण रे गाड़ी में राजा हरिचन्द बैठा।
संग बैठी तारामती नार ,
बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….


इण गाड़ी में राजा भर्तहरी बैठा।
जुग लियो है संसार ,
बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….


इण गाड़ी में राजा मोरध्वज बैठा।
जो नर है चतुर सुजान ,
बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….


इण री गाड़ी में नरसी बैठा।
प्रभु भात भरियो अन्जार,
बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….


इण री गाड़ी में बलि राजा बैठा।
खुद प्रभु आया मांगण द्वार,
बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….


इण री गाड़ी में मीरां बाई बैठा।
जयां ने मिलिया किशन मुरार,
बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….


इण री गाड़ी में रूपा दे जी बैठा।
राजा रावलमाळ मानी हार,
बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….


इण री गाड़ी में धन्ना भगत बैठा।
प्रभु निपजाया हीरा जवार,
बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….


राम नाम री गाड़ी बनाई।
गाड़ी भगतां री प्राण आधार,
बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….


राम नाम वाली गाड़ी सब बैठा।
हो जावो भव जल पार,
बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….


जरूर पढ़ें :- काया कोटडी में रंग लाग्यो

जरूर पढ़ें :- डेडरिया छोड़ छिलरिये री आसा

old rajasthani bhajan lyrics in hindi

!! aa gaduli to amrapur jaay !!

aa gaadolee to amaraapur mein jaay ,
baith jao gaadee mein.


in re gaadee mein raaja harichand baitha.
sang baithee taaraamatee naar ,
baith jao gaadee mein.
aa gaadolee ….


in gaadee mein raaja bhartaharee baitha.
jug liyo hai sansaar ,
baith jao gaadee mein.
aa gaadolee ….


in gaadee mein raaja moradhvaj baitha.
jo nar hai chatur sujaan ,
baith jao gaadee mein.
aa gaadolee ….


in ree gaadee mein narasee baitha.
prabhu bhaat bhariyo anjaar,
baith jao gaadee mein.
aa gaadolee ….


in ree gaadee mein bali raaja baitha.
khud prabhu aaya maangan dvaar,
baith jao gaadee mein.
aa gaadolee ….


in ree gaadee mein meeraan baee baitha.
jayaan ne miliya kishan muraar,
baith jao gaadee mein.
aa gaadolee ….


in ree gaadee mein roopa de jee baitha.
raaja raavalamaal maanee haar,
baith jao gaadee mein.
aa gaadolee ….


in ree gaadee mein dhanna bhagat baitha.
prabhu nipajaaya heera javaar,
baith jao gaadee mein.
aa gaadolee ….


raam naam ree gaadee banaee.
gaadee bhagataan ree praan aadhaar,
baith jao gaadee mein.
aa gaadolee ….


raam naam vaalee gaadee sab baitha.
ho jaavo bhav jal paar,
baith jao gaadee mein.
aa gaadolee ….


जरूर पढ़ें :- रूस गयो नंदलाल मारो

जरूर पढ़ें :- काया सुनी सुनी लागे

देसी मारवाड़ी भजन हिंदी में

!! आ गाडूली तो अमरापुर में जाय !!

आ गाडोली तो अमरापुर में जाय ,बैठ जाओ गाड़ी में।

इण रे गाड़ी में राजा हरिचन्द बैठा।
संग बैठी तारामती नार , बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….

इण गाड़ी में राजा भर्तहरी बैठा।
जुग लियो है संसार , बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….

इण गाड़ी में राजा मोरध्वज बैठा।
जो नर है चतुर सुजान ,बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….

इण री गाड़ी में नरसी बैठा।
प्रभु भात भरियो अन्जार,बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….

इण री गाड़ी में बलि राजा बैठा।
खुद प्रभु आया मांगण द्वार,बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….

इण री गाड़ी में मीरां बाई बैठा।
जयां ने मिलिया किशन मुरार,बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….

इण री गाड़ी में रूपा दे जी बैठा।
राजा रावलमाळ मानी हार,बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….

इण री गाड़ी में धन्ना भगत बैठा।
प्रभु निपजाया हीरा जवार,बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….

राम नाम री गाड़ी बनाई।
गाड़ी भगतां री प्राण आधार,बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….

राम नाम वाली गाड़ी सब बैठा।
हो जावो भव जल पार, बैठ जाओ गाड़ी में।
आ गाडोली ….

sitaram ji maharaj ke bhajan video

 

भजन :- बैठ जाओ गाड़ी में
गायक :- सियाराम महाराज
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- देश ये दीवानो ऐसो देखियो

जरूर पढ़ें :- राधा सुनी सुनी लागे

पिछला लेखकाया कोटडी में रंग लाग्यो भजन लिरिक्स | Kaya Kothadi Main Rang Lago bhajan lyrics
अगला लेखदारुडिया ने अलगो बालो रे भजन लिरिक्स | Darudiya Ne Algo Balo bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

5 + twelve =