हेली मारी देश ये दीवानो ऐसो देखियो भजन लिरिक्स | heli mari desh ye diwano aisa dikhaiye bhajan lyrics

2402

हेली मारी देश ये दीवानो ऐसो देखियो भजन लिरिक्स

हेली मारी देश ये दीवानो ऐसो देखियो heli mari desh ye diwano aisa dikhaiye हेली भजन लिरिक्स

 ।। दोहा ।।
सतगुरु आवत देखिया , दी जाजम बिछवाय।
फूलन की वर्षा हुई , हुई चमेली री छाय।


।। देश ये दीवानो ऐसो देखियो ।।

हेली मारी देश ये दीवानो ,
ऐसो देखियो।
मारा गुरूजी दिदो दुर्बल देश।
गुरूजी देश ये दीवानो ,
ऐसो देखियो।


हेली मारी उंडा ये मंगरा में ,
बाजा बाज रिया।
वाने बेरिया तो सुणबा ने जाय।
देश ये दीवानो ऐसो देखियो।
हेली मारी ….


हेली मारी लाय ये लागी ,
समंदा मायने।
वाने आंदळीया बजोबा ने जाय।
देश ये दीवानो ऐसो देखियो।
हेली मारी ….


हेली मारी पांच ये चोर ,
लंका लूट रिया।
वाने पांगळीया पकड़बा ने जाय।
देश ये दीवानो ऐसो देखियो।
हेली मारी ….


हेली मारी मरिया मुर्दा ,
मोज्या माण रिया।
वे तो जीवतड़ा धुके रे मसाण।
देश ये दीवानो ऐसो देखियो।
हेली मारी ….


हेली मारी भेरियो तो ,
गुरा पीरा में भेलियो।
वो तो मेल्यो माथो शरणा माय।
देश ये दीवानो ऐसो देखियो।
हेली मारी ….


जरूर पढ़ें :- सूती होती सात सेज में म्हारी हेली

जरूर पढ़ें :- हेली मारी होजा भजन वाली लार

heli mari desh ye diwano aisa dikhaiye bhajan lyrics

!! heli bhajan lyrics !!

helee maaree desh ye deevaano ,
aiso dekhiyo.
maara guroojee dido durbal desh.
guroojee desh ye deevaano ,
aiso dekhiyo.


helee maaree unda ye mangara mein ,
baaja baaj riya.
vaane beriya to sunaba ne jaay.
desh ye deevaano aiso dekhiyo.
helee maaree ….


helee maaree laay ye laagee ,
samanda maayane.
vaane aandaleeya bajoba ne jaay.
desh ye deevaano aiso dekhiyo.
helee maaree ….


helee maaree paanch ye chor ,
lanka loot riya.
vaane paangaleeya pakadaba ne jaay.
desh ye deevaano aiso dekhiyo.
helee maaree ….

helee maaree mariya murda ,
mojya maan riya.
ve to jeevatada dhuke re masaan.
desh ye deevaano aiso dekhiyo.
helee maaree ….


helee maaree bheriyo to ,
gura peera mein bheliyo.
vo to melyo maatho sharana maay.
desh ye deevaano aiso dekhiyo.
helee maaree ….


जरूर पढ़ें :- हेली मारी रंग में रंग मिल जाए

जरूर पढ़ें :- हेली मारी बाहर भटके कई

हेली भजन लिरिक्स in hindi

!! देश ये दीवानो ऐसो देखियो !!

हेली मारी देश ये दीवानो ,ऐसो देखियो।
मारा गुरूजी दिदो दुर्बल देश।
गुरूजी देश ये दीवानो ,ऐसो देखियो।

हेली मारी उंडा ये मंगरा में , बाजा बाज रिया।
वाने बेरिया तो सुणबा ने जाय।
देश ये दीवानो ऐसो देखियो। हेली मारी ….

हेली मारी लाय ये लागी ,समंदा मायने।
वाने आंदळीया बजोबा ने जाय।
देश ये दीवानो ऐसो देखियो। हेली मारी ….

हेली मारी पांच ये चोर ,लंका लूट रिया।
वाने पांगळीया पकड़बा ने जाय।
देश ये दीवानो ऐसो देखियो। हेली मारी ….

हेली मारी मरिया मुर्दा ,मोज्या माण रिया।
वे तो जीवतड़ा धुके रे मसाण।
देश ये दीवानो ऐसो देखियो। हेली मारी ….

हेली मारी भेरियो तो ,गुरा पीरा में भेलियो।
वो तो मेल्यो माथो शरणा माय।
देश ये दीवानो ऐसो देखियो। हेली मारी ….

bheru puri goswami ke bhajan video

भजन :- देश ये दीवानो ऐसो देखियो
गायक :- भैरू पुरी गोस्वामी
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :-हेली मारी आयोड़ा संता का

जरूर पढ़ें :- हेली मारी कर सोलह सिंगार

पिछला लेखराधा सुनी सुनी लागे मारा श्याम बिना भजन लिरिक्स | radha suni suni lage shyam bina bhajan lyrics
अगला लेखकाया सुनी सुनी लागे मारा गुरुजी बिना भजन लिरिक्स | kaya suni suni lage guruji bina bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

three × four =