डेडरिया छोड़ छिलरिये री आसा भजन लिरिक्स | Dedariya Chhod Chilariye Ri Aasa bhajan lyrics

1692

डेडरिया छोड़ छिलरिये री आसा भजन लिरिक्स

डेडरिया छोड़ छिलरिये री आसा , Dedariya Chhod Chilariye Ri Aasa, मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स, chetawani bhajan lyrics in hindi, shyam vaishnav ke bhajan

 ।। दोहा ।।
प्रेम ना बड़ी उपजे ,प्रेम ना हाट बिकाय।
बिना प्रेम का मानवा ,बंधिया जम पुर जाय।


।। तज दे छिलरिये री आशा ।।

ओ तो छिलरियो घड़ी पलक रो ,
करदे समदर वासा।
डेडरिया, तज दे छिलरिये री आशा।


कागा बुगला सर्प बिलारा ,
करे तुम्हारी सांसा।
तू तो दौड़ मछिया रे लारे,
वे करे तुम्हारा विनाशा।
डेडरिया, तज दे छिलरिये री आशा।
ओ तो …..


डरु-डरू बोले, थब थब कूदे,
मन में गणा हुलासा।
सुन्दर काया थारी राख बणेला,
ऊपर उगे थारे घासा।
डेडरिया, तज दे छिलरिये री आशा।
ओ तो …..


बुगलो से डरणा, हंसो का संग करणा,
रहणा गुरुजी रे पासा।
इण रे छिलरिये में दुखड़ो घणेरो ,
भोगे भव री त्रासा।
डेडरिया, तज दे छिलरिये री आशा।
ओ तो …..


नित रो जनमणो, नित रो मरणो,
नित रा करे घर वासा।
नाथ विवेक तम दुख नाशे,
करो हिरदे प्रकाशा।
डेडरिया, तज दे छिलरिये री आशा।
ओ तो …..


जरूर पढ़ें :- होसी लिखी रे तकदीर

जरूर पढ़ें :- एडो जमानो आवेला

chetawani bhajan lyrics in hindi

!! Dedariya Chhod Chilariye Ri Aasa !!

o to chhilariyo ghadee palak ro ,
karade samadar vaasa.
dedariya, taj de chhilariye ri asha.


kaaga bugala sarp bilaara ,
kare tumhaaree saansa.
too to daud machhiya re laare,
ve kare tumhaara vinaasha.
dedariya, taj de chhilariye ri asha.
o to …..


daru-daru bole, thab thab koode,
man mein gana hulaasa.
sundar kaya thaari raakh banela,
oopar uge thaare ghaasa.
dedariya, taj de chhilariye ri asha.
o to …..


bugalo se darana, hanso ka sang karana,
rahana gurujee re paasa.
in re chhilariye mein dukhado ghanero ,
bhoge bhav ree traasa.
dedariya, taj de chhilariye ri asha.
o to …..


nit ro janamano, nit ro marano,
nit ra kare ghar vaasa.
naath vivek tam dukh naashe,
karo hirade prakaasha.
dedariya, taj de chhilariye ri asha.
o to …..


जरूर पढ़ें :- चल हंसा सतलोक हमारे

जरूर पढ़ें :- मैं अपने राम को रिझाऊं

मारवाड़ी चेतावनी भजन लिरिक्स

!! डेडरिया छोड़ छिलरिये री आसा !!

ओ तो छिलरियो घड़ी पलक रो , करदे समदर वासा।
डेडरिया, तज दे छिलरिये री आशा।

कागा बुगला सर्प बिलारा , करे तुम्हारी सांसा।
तू तो दौड़ मछिया रे लारे, वे करे तुम्हारा विनाशा।
डेडरिया, तज दे छिलरिये री आशा। ओ तो …..

डरु-डरू बोले, थब थब कूदे, मन में गणा हुलासा।
सुन्दर काया थारी राख बणेला, ऊपर उगे थारे घासा।
डेडरिया, तज दे छिलरिये री आशा। ओ तो …..

बुगलो से डरणा, हंसो का संग करणा, रहणा गुरुजी रे पासा।
इण रे छिलरिये में दुखड़ो घणेरो , भोगे भव री त्रासा।
डेडरिया, तज दे छिलरिये री आशा। ओ तो …..

नित रो जनमणो, नित रो मरणो, नित रा करे घर वासा।
नाथ विवेक तम दुख नाशे, करो हिरदे प्रकाशा।
डेडरिया, तज दे छिलरिये री आशा। ओ तो …..

shyam vaishnav ke bhajan video

भजन :- तज दे छिलरिये री आशा
गायक :- श्याम वैष्णव
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- सकल हंस में राम विराजे

जरूर पढ़ें :- कहाँ से आया कहाँ जाओगे

पिछला लेखरूस गयो नंदलाल मारो भजन लिरिक्स | rus gayo nandlal maro bhajan lyrics
अगला लेखकाया कोटडी में रंग लाग्यो भजन लिरिक्स | Kaya Kothadi Main Rang Lago bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

fifteen + 19 =