मारी हुंडी स्वीकारो महाराज रे भजन लिरिक्स | mari hundi swikaro maharaj re bhajan lyrics

1955

मारी हुंडी स्वीकारो महाराज रे भजन लिरिक्स

मारी हुंडी स्वीकारो महाराज रे भजन mari hundi swikaro maharaj re krishna bhajans with lyrics

 ।। मारी हुंडी स्वीकारो महाराज ।।

मारी हुंडी स्वीकारो महाराज रे।
सांवरा गिरधारी।
मने एक छे थारो आधार रे ,
सांवरा गिरधारी।


रोणे राड़ बधावियो ,
मीरों वाणगी महाराज।
जहर घोळकर मोकळियो,
जाने सिरजनहार रे।
सांवरा गिरधारी।
म्हारी हुण्डी ….


पूंजी तो म्हारे गोपी चन्दन,
तुलसी गले रो हार।
साँचो गेहणो म्हारो सांवरो,
आ दौलत जींजा खरताल रे।
सांवरा गिरधारी।
म्हारी हुण्डी ….


साढ़ा त्रण सौ केरड़ा,
जूनागढ़ रे माँय।
म्हाने नी दियो नेतरो,
ओ न्याति दियो ततकार रे।
सांवरा गिरधारी।
म्हारी हुण्डी ….


गाम तो द्वारापुरी है,
सांवलसा जिणरो नाम।
हुण्डी लीजो हरि हाथ में,
पछे करजो थे लारलो काम रे।
सांवरा गिरधारी।
म्हारी हुण्डी ….


साधु जन पहुँच्या द्वारका,
पूछण लागा नोम।
अळी गळी में म्हें फिरिया,
म्हाने कोई नी बतायो धाम रे।
सांवरा गिरधारी।
म्हारी हुण्डी ….


ना मैं मोटो मेहनती,
नाँहि नगर नो सेठ।
नरसी महता री वीणती,
तमारो भजन करुँ दिन रात रे।
सांवरा गिरधारी।
म्हारी हुण्डी ….


जरूर पढ़ें :- ढेलडी मार्ग में क्यों ब्याही

जरूर पढ़ें :-लेलो जी लेलो राम जी रो नाम

krishna bhajans with lyrics in english

!! mari hundi swikaro maharaj !!

mhari hundi svikaro maharaj re.
saanvara giradhaaree.
mane ek chhe thaaro aadhaar re ,
saanvara giradhaaree.


rone raad badhaaviyo ,
meero vanagi maharaj.
jahar gholakar mokaliyo,
jaane sirajanahaar re.
saanvara giradhaaree.
mhaaree hundee ….


punji to mhare gopi chandan,
tulasee gale ro haar.
saancho gehano mharo sanvaro,
aa daulat jeenja kharataal re.
saanvara giradhaaree.
mhaaree hundee ….


saadha tran sau kerada,
joonaagadh re maany.
mhaane nee diyo netaro,
o nyaati diyo tatakaar re.
saanvara giradhaaree.
mhaaree hundee ….


gaam to dvaaraapuree hai,
saanvalasa jinaro naam.
hundee leejo hari haath mein,
pachhe karajo the laralo kam re.
saanvara giradhaaree.
mhaaree hundee ….


saadhu jan pahunchya dvaaraka,
poochhan laaga nom.
alee galee mein mhen phiriya,
mhane koi nee batayo dham re.
saanvara giradhaaree.
mhaaree hundee ….


na main moto mehanatee,
naanhi nagar no seth.
narasee mahata ree veenatee,
tamaro bhajan karun din rat re.
saanvara giradhaaree.
mhaaree hundee ….


जरूर पढ़ें :- तेरा रामजी करेंगे बेड़ा पार

जरूर पढ़ें :-पांव में घुंघरू बांध के नाचे

कृष्णा भजन लिरिक्स इन हिंदी

!! मारी हुंडी स्वीकारो महाराज रे !!

म्हारी हुण्डी स्वीकारो महाराज रे। सांवरा गिरधारी।
मने एक छे थारो आधार रे ,सांवरा गिरधारी।

रोणे राड़ बधावियो , मीरों वाणगी महाराज।
जहर घोळकर मोकळियो, जाने सिरजनहार रे।
सांवरा गिरधारी। म्हारी हुण्डी ….

पूंजी तो म्हारे गोपी चन्दन, तुलसी गले रो हार।
साँचो गेहणो म्हारो सांवरो, आ दौलत जींजा खरताल रे।
सांवरा गिरधारी। म्हारी हुण्डी ….

साढ़ा त्रण सौ केरड़ा, जूनागढ़ रे माँय।
म्हाने नी दियो नेतरो, ओ न्याति दियो ततकार रे।
सांवरा गिरधारी। म्हारी हुण्डी ….

गाम तो द्वारापुरी है, सांवलसा जिणरो नाम।
हुण्डी लीजो हरि हाथ में, पछे करजो थे लारलो काम रे।
सांवरा गिरधारी। म्हारी हुण्डी ….

साधु जन पहुँच्या द्वारका, पूछण लागा नोम।
अळी गळी में म्हें फिरिया, म्हाने कोई नी बतायो धाम रे।
सांवरा गिरधारी। म्हारी हुण्डी ….

ना मैं मोटो मेहनती, नाँहि नगर नो सेठ।
नरसी महता री वीणती, तमारो भजन करुँ दिन रात रे।
सांवरा गिरधारी। म्हारी हुण्डी ….

himanshu makwana bhajan video

भजन :- म्हारी हुण्डी स्वीकारो महाराज
गायक :- हिमांशु मकवाना
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- हद में तो दाता खेल रचाया

जरूर पढ़ें :- भली करी गुरु दाता

पिछला लेखढेलडी मार्ग में क्यों ब्याही भजन लिरिक्स | Dheladi Marg Main Kyun Byahi bhajan lyrics
अगला लेखराधा सुनी सुनी लागे मारा श्याम बिना भजन लिरिक्स | radha suni suni lage shyam bina bhajan lyrics

1 टिप्पणी

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

2 × 2 =