ले लो जी ले लो राम जी रो नाम भजन लिरिक्स | Lelo Ji Lelo Ram Ji Ro Naam bhajan lyrics

1691

ले लो जी ले लो राम जी रो नाम भजन लिरिक्स

ले लो जी ले लो राम जी रो नाम Lelo Ji Lelo Ram Ji Ro Naam ram ji bhajan lyrics in hindi

 ।। दोहा ।।
गजानंद आनंद करो , और कर सम्पत में सीर।
दुश्मन को सजन करो , और नुत जिमाऊ खीर।


।। लेलो लेलो रामजी रो नाम ।।

ले लो जी ले लो, ले लो भाइड़ा रे ,
ले लो ले लो रामजी रो नाम।


गणपतजी रा सुमिरण कर लो,
शंकर मात पिता को सिंवरो।
सिंवरो-सिंवरो पारवती माँय।
भाइड़ा रे लेलो लेलो रामजी रो नाम।
लेलो जी ….


जगतपिता ब्रह्मा को सिंवरो,
जगपालक विष्णु को सिंवरो।
सिंवरो-सिंवरो सरस्वती माँय।
भाइड़ा रे लेलो लेलो रामजी रो नाम।
लेलो जी ….


मात पिता अपने को सिंवरो,
चरण पखावत गुरु को सिंवरो।
सिंवरो-सिंवरो सतसंग माँय।
भाइड़ा रे लेलो लेलो रामजी रो नाम।
लेलो जी ….


भक्त मंडल री अरज सुण लो,
भक्तो ने थे पार उतारो।
हरि जी करेला बेडा पार।
भाइड़ा रे लेलो लेलो रामजी रो नाम।
लेलो जी ….


जरूर पढ़ें :- तेरा रामजी करेंगे बेड़ा पार

जरूर पढ़ें :- पांव में घुंघरू बांध के नाचे

ram ji bhajan lyrics in hindi

!! Lelo Ji Lelo Ram Ji Ro Naam !!

le lo jee le lo, le lo bhaida re ,
le lo le lo raamajee ro naam.


ganapatajee ra sumiran kar lo,
shankar maat pita ko sinvaro.
sinvaro-sinvaro paaravatee maany.
bhaida re lelo lelo raamajee ro naam.
lelo jee ….


jagatapita brahma ko sinvaro,
jagapaalak vishnu ko sinvaro.
sinvaro-sinvaro sarasvatee maany.
bhaida re lelo lelo raamajee ro naam.
lelo jee ….


maat pita apane ko sinvaro,
charan pakhaavat guru ko sinvaro.
sinvaro-sinvaro satasang maany.
bhaida re lelo lelo raamajee ro naam.
lelo jee ….


bhakt mandal ree araj sun lo,
bhakto ne the paar utaaro.
hari jee karela beda paar.
bhaida re lelo lelo raamajee ro naam.
lelo jee ….


जरूर पढ़ें :- हद में तो दाता खेल रचाया 

जरूर पढ़ें :- भली करी गुरु दाता

राम जी के भजन लिरिक्स in hindi

!! ले लो जी ले लो राम जी को नाम !!

ले लो जी ले लो, ले लो भाइड़ा रे , ले लो ले लो रामजी रो नाम।

गणपतजी रा सुमिरण कर लो, शंकर मात पिता को सिंवरो।
सिंवरो-सिंवरो पारवती माँय। भाइड़ा रे लेलो लेलो रामजी रो नाम।
लेलो जी ….

जगतपिता ब्रह्मा को सिंवरो, जगपालक विष्णु को सिंवरो।
सिंवरो-सिंवरो सरस्वती माँय। भाइड़ा रे लेलो लेलो रामजी रो नाम।
लेलो जी ….

मात पिता अपने को सिंवरो, चरण पखावत गुरु को सिंवरो।
सिंवरो-सिंवरो सतसंग माँय। भाइड़ा रे लेलो लेलो रामजी रो नाम।
लेलो जी ….

भक्त मंडल री अरज सुण लो, भक्तो ने थे पार उतारो।
हरि जी करेला बेडा पार। भाइड़ा रे लेलो लेलो रामजी रो नाम।
लेलो जी ….

भागीरथ सुथार के भजन video

भजन :- लेलो लेलो रामजी रो नाम
गायक :- भागीरथ सुथार
लेबल :- राजस्थानी भजन

जरूर पढ़ें :- म्हारा मन सतगुरु दरश दिखावे

जरूर पढ़ें :- संत मिले उपदेशी

पिछला लेखतेरा रामजी करेंगे बेड़ा पार भजन लिरिक्स | tera ram ji karenge beda paar lyrics
अगला लेखढेलडी मार्ग में क्यों ब्याही भजन लिरिक्स | Dheladi Marg Main Kyun Byahi bhajan lyrics

कोई जवाब दें

कृपया अपनी टिप्पणी दर्ज करें!
कृपया अपना नाम यहाँ दर्ज करें

5 − three =